Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2023/04/01
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Nagyon várós

Hy darlings! \m/ ♥

Az idén 20 éves Agave tovább folytatja a szokásos kiadásokat, és ezek közül kettő nagyon is feltette az érdeklődésemet. Főleg, hogy az egyiknek őszre ígérték a folytatását, én pedig minden követ meg fogok mozgatni, hogy egy-egy példány a birtokomban legyen. Kell valami, ami tartja az emberben a reményt, nem igaz?

Senkinek sem kell bemutatni Richelle Mead Vámpírakadémiáját. A hatrészes könyvsorozat milliók szívébe lopta be magát, persze, hogy köztük vagyok én is. Sajnos azonban nem volt lehetőségem fizikálisan a birtokomban tudni az egész sorozat, így most, hogy van lehetőségem, nem fogom kihagyni. Az első rész újra kiadott példánya már természetesen a birtokomban van, így elengedhetetlen, hogy ne legyen a folytatása is.
Egyébként, erősen gondolkodok azon, hogy várok egy kicsit. Mert lehet, hogy valaki eladja a hiányzó köteteket, mert az újat szeretné, és akkor a régi borítós változat lenne meg nekem (egységes gerinccel, ami nekem személy szerint jobban tetszik, mert kicsi rá az esély, hogy az új borítós változatban egységes lesz a gerinc), vagy begyűjtöm az új verziót, és a régi borítós változatot adom el. Ti mit gondoltok?

Már a borítója miatt is egy kicsit emlékeztet a Stranger Things második évadára a borítón szereplő alak, de maga a leírása is ad egy kicsi misztikumot, ami miatt felfigyeltem a könyvre. Az ilyen hátborzongató történetek mindig is érdekeltek, így hülye is lennék, ha nem szeretnék ebből egy példányt.


Alább tudsz üzenetet hagyni.