Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2023/01/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 2 | Kategóriák: Blog

Hy darlings! \m/ ♥

BÚÉK mindenkinek!
Az első egyik ilyen posztom, amit évek óta írtam, egész pontosan 2019-ben volt egy ilyen utoljára, így azt hiszem, ideje volt már. Ahogy akkor hasonlóan, most is szeretném vázlatpontosan felírni, hogy mit akarok megcsinálni idén, vagyis mire szeretnék több időt fordítani, hogy elmondhassam magamról, igen, teljesítettem, és boldog vagyok tőle.

Most is kezdeném a blogra vonatkozó terveimmel:
» Idén nem lesznek hónapköszöntők, mert már idejét múltnak érzem.
» Egyelőre annyiban vagyok biztos, hogy van néhány olvasónaplóm, amiket meg szeretnék mutatni.
» Bár a koncertbeszámolók nem biztos, hogy meg fognak maradni, a galériák biztosan maradni fognak.
» Lesz majd egy poszt az összes zenésszel, akivel eddig találkoztam.
» Szeretném visszahozni a sorozat- és a filmajánlókat, mert szeretném az evolúciós lemaradásomat behozni végre. Megvannak hozzá a füzeteim, amikbe direkt jegyzem, mikor mit néztem. Meg is fogom őket mutatni nemsokára.
» A Sims marad, ez természetes.

Blogon kívül mindössze ennyi tervem van csak:
» A bullet journalomat nem elfelejteni, ugyanígy a sorozatnaplót és a filmnaplót sem.
» Teljes a True Blood sorozatom.
» Venni egy új könyvespolcot, csak a könyveimnek.
» Örökbefogadni egy kiscicát. Sajnos az év első hete tragédiával indult, így idővel az így keletkezett űrt be kell pótolni.
» Venni egy minikonyhát, hogy végre süthessek is.
» Szeretnék egy új külső vinyót, ami tökéletes lenne a filmeknek és a sorozatoknak. Meg talán még egyet a zenéimnek. Most is azon vannak amúgy, de ha szeretnék kényelmes kis világot, ilyen alapokra szükségem van.
» Bevezetni végre azt, hogy félre tudok tenni valamennyit, mégha első időben nem is hatalmas összegeket. Van egy tervem, amit igazából nem most fogok tudni megvalósítani, hanem évekkel később, de el kell kezdenem valahogy.
» Rendeltem magamnak is SuperShop kártyát (tudom, sokak szerint semmit sem ér), de elkönyveltem, hogy csak akkor fogok hozzányúlni, ha egy nagyobb összeg gyűlt össze, és azzal kettő nasidobozt töltök meg. Az egyik édességekkel lesz tele, a másik pedig sós rágcsákkal. És persze, hogy olyan helyre kell majd tennem, amit senki sem ér el rajtam kívül. Vagy szigorúan nem érhet hozzá senki rajtam kívül.
» Még az idén leküzdeni a félelmemet a fogorvossal szemben. A tavalyi foghúzás után kaptam némi bátorságot a kellemes meglepetés után, hogy talán mégsem mindegyik fogorvos egy szörnyeteg, így el fogok menni egy orvoshoz, aki segít rajtam.
» Nem akarom az új szemüvegemet megtartani, mert már tavaly sem szerettem, mikor meg kellett vennem. Az előző kerete eltört, és talán olcsóbban is jöttem volna ki, ha csak azt javíttatom meg… oké, van aki szerint jól áll a mostani, de szerintem már csak a villám hiányzik a homlokomról. Úgyhogy keresek egy szemészt, aki ezen is segít.

Nektek milyen terveitek vannak az elkövetkezendő hónapokra?


Hagyj kommentet!
január 02 2023

Minden tervedhez nagyon nagyon sok sikert kívánok * . * A blogosokat pedig alig várom! A BUJO-t is meg fogod mutatni majd? ><

január 07 2023

Wooow! Nagyon jók ezek a tervek, célok vagy legyen ez bármi!☺️❤️ Soook-soook-sook sikert kívánok neked a tervek megvalósításában!☺️ A BUJOdat ugyan láttam, de itt is megmutathatnád!*.*

Alább tudsz üzenetet hagyni.