Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/12/04
Írta: Amy | Hozzászólások: 2 | Kategóriák: Sunday best of

» Élveztem ezt a hetet, és bár kezd múlni az újdonság varázsa, jól érzem magam. Szerintem, ez már régóta rám fért. » Szeretném még az idén visszakapni a kávéfőzőt, mert megőrülök már egy rendes nagy bögre kávé nélkül. » Erről lesz majd egy poszt, de kezdem megszokni, hogy van tervezhető és élhető beosztásom, és majdnem mindenre tudok időt beosztani. » Ma már felállítottam a karácsonyfát. Gyönyörű lett, de még nem akarom megmutatni, majd később ;). » Igen, eltűntek a denevérek, lehet örülni XP. Hópelyheket akartam, de nem tudtam valamit megcsinálni, így békén hagytam inkább. Jut eszembe, akartok jövőre új designt? » Kipakoltam amúgy az ajándékokat a fa alá, remélem, még 20 napig kibírják, hogy nem néznek bele. Bár nem mintha számítana, de örülnék a meglepetésnek az arcukon. » Nem is tudom, mi az idegesítőbb: hogy nem tudod, miből legyen megoldás, vagy nem is kell megoldás?


Hagyj kommentet!
december 09 2022

Kávéfőzőt már vissta kaptad?😊 Jó lenne egy új design ide is már 😄 Örülök, hogy jó lett a beosztásod☺️ én is hamarosan jobban fogok tudni pihenni😄

december 09 2022

Még mindig nem, és holnap (10-én) jár le a határidő… ha akkor sem hívnak fel, bemegyek reklamálni >.< Nem hiszem el, hogy nem lehet egy nyamvadt kapcsológombot megjavítani rövid időn belül.

Alább tudsz üzenetet hagyni.