Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/11/28
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Sims 4 The Sims Universe Vampire Universe

Hy darlings! \m/ ♥

Ma egy duó születésnapjait ünnepeljük, akik bár simán lehetnének egy pár _nem azok_! Két teljesen különböző világban léteznek, és kezdjük ott, hogy a leányzó csak azok után született meg, miután a Before the Dawn című regényem kézirata (oops, spoiler alert) kinőtte magát egy kicsit. Hogy az történetileg hol van, azt még nem tudom, csak a fiatalemberről tudok bármit is mesélni, de róla elég sokat.

Azért is tudnék Viljamiról annyit beszélni, mert mikor elkezdtem az ő történetét, akkor töltötte be a 666. életévét, mára pedig már a 677. életévét tölti. Kérdezhetitek, mit csináltam 11 év alatt, hogy még mindig nem kapta meg a méltó regényét? A többieket okolom, meg sajnos-nem sajnos, rengeteg más dolgom volt. De annyit tudok róla, hogy egy aprócska, Instagramon látott valamivel sikerült összekötődnie a sorozatom második részének főszereplőjével, így az a biztos, hogy Viljamié a harmadik könyv, és a ő történetszáluk félig követi azt a vázlatot, amit évekkel ezelőtt félbehagytam, de jelentősen át kell írnom a másik felét, hogy passzoljon az azóta stabil szabályokkal rendelkező világomban.
Bónusz fact: az ő története egy az egyben egy HIM/Ville Valo fanfiction volt, ami szerencsére, kinőtte magát annyira, hogy nyomokban sem felfedezhető a finn love metal hatása.
Isten éltessen Viljami, aztán ne tévedj el nagyon!

A faceclaim vadászatom alatt Minea volt az első, akit megtaláltam, a történetbeli mása is az elsők között született meg, mivel már akkor is úgy éreztem, hogy annak a zenekarnak, ami a Before the Dawn-ban is szerepel, nem tarthatom csak mellékágon, aztán a fiúk, és Unettas megoldotta a dolgot rendesen. Plusz, a Sabaton, de a többi már spoiler, és még nem tartok ott, hogy a szálak összeérjenek. Egyébként, nagyjából a hetedik részig látom, mit szeretnék leírva látni, az első három könyv 1000% biztos, de hogy Minea és a párja mikor lesz soron, mééég nem tudom. Ahhoz írni kéne, TUDOM! Nyugi van lányok ;D
Boldog 34. születésnapot Minea!


Alább tudsz üzenetet hagyni.