Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/11/20
Írta: Amy | Hozzászólások: 8 | Kategóriák: Haul

Hy darlings! \m/ ♥

Májusban volt utoljára haul, úgyhogy itt volt az ideje, hogy legyen még egy. Most nem csináltam belőle egy kollázst, hanem úgy, ahogy jöttek sorban.

Én két dolgot tanultam meg, amióta kereskedelemben dolgozom: ha valami megtetszik, aznap egy percen belül el kell vinni, különben soha többet nem találod meg, ami kell neked, először. Másodjára pedig, ne engedjetek többet nem élelmiszerboltokba.

A fele Pepco, természetesen, még nyár közepén volt, találkoztam egy barátnőmmel, és perszeee, hogy muszáj volt bemenni nézelődni. De ezek annyira aranyosak voltak, hogy vétek lett volna otthagyni.
Egyedül a zöld mappa, a tollak és a matricák vannak más boltokból, de azóta persze már rég nincsenek ott.

Nemcsak a Q-Ügyosztályt szeretem a skandináv krimikből, hanem bizony Fabian Risk történeteit is, ami nemrég a hatodik résszel lezárult. Viszont ez… ez már első olvasásnál is akkora hatással volt rám, hogy tudtam, nem csak ebookként szeretném magaménak tudni, hanem fizikailag is a polcomon. Már csak öt, és tökéletes lesz, de lassan tényleg hely kell… ^^”.

Mivel a macskám nagyon szeret a laptop előtt aludni, én meg nem szerettem volna, hogy állandóan az egérpadon aludjon, ezért kerestem egy megoldást. Igazából tányéralátét, bónusz poháralátéttel, úgyhogy azóta ezeket használom.

A fülhallgató egyébként cicafejes, nem tudom, mennyire látszik. Főleg azért kellett, mert a Bluetooth-os sajnos megadta magát, így kénytelen voltam venni egy újat. Metrón nem teszteltem, de villamoson egész tűrhető a hangzása. Mellette a kulacs már ezer éve kinézett darab volt, de sokalltam az árát, és nem is akartam megvenni, aztán kasszánál vettem észre, hogy Anyu berakta a kosárba. Kérdeztem is, hogy miért, erre, hogy utószülinapi ajándék.

Ez egy színező, biztos láttátok már sokan a könyvesboltokban. Ez egy jelentősen rövidebb változata, kimondottan virágokat lehet benne színezni, de én még nem nyúltam hozzá. Olyan lesz ez, mint a Witcher színező, majd kifénymásolom, ha kell belőle valami :D.

Mindenki látta biztos a Penny reklámját, hogy lehet most tanyasi állatokat gyűjteni. Mondani se kell, hogy elég sok megvan belőle, de nem mindegyik aranyos annyira, hogy nekem kelljen – inkább a család többi tagja gyűjti. Majd lefotózom egyben őket, jelenleg erről a szerencsétlen cuki fejű cicáról van képem. Meg elegendő pontom.

Nem tudom megmondani, milyen illata van ennek a gyertyának, de decemberig biztos, hogy nem gyújtom meg. Olyan… édeskés illata van, de érzek valami popcornszerűt. Engem valamiért a karamellás popcornra emlékeztet, úgyhogy én csak erre fogok tudni gondolni mától.

Esztitől kaptam még szülinapomra, ebben úgy minden benne van, amiről rám lehet gondolni. Vámpír is, törp is, Halloween is? Marad 😀 IV. Vlad a neve egyébként.

A6-os méretű határidőnapló, de nekem annyival lesz csak tele, hogy éppen melyik gyerekemnek van születésnapja. 150+ karakternél egészen reális, higgyétek el. Azóta bekötöttem fóliával amúgy. A Bullet Journalomba még nem tudom, hogy beírom-e a gyerekeket, ez majd jövőre eldől.

Elég sokáig tartott, mire a telefonom töltője megadta magát, így kénytelen voltam venni egy újat. Amióta használom, azóta gyorsabban merül a készülék, pedig nem használom állandóan a telefont.

Aki járt már Pepcoban, biztos találkozott ezzel a cuki valamivel, ami a Funko Pop! figurás megjelenésben mutatja be sokunk gyerekkorának szereplőit. Nem, nem füzet :D.

Természetesen nagyon csalódott lettem volna, hogyha nem lett volna benne Sirius. Mégha csak így is… de ez a kép előbb vagy utóbb keretben fogja végezni, mert ez olyan cuki, hogy úristen. De akkor mik ezek, ha nem füzetek?


Természetesen Sticky Notes! Úgyis terveztem egy Harry Potter témájú hónapot a Bullet Journalomba, így kevesebbet kell rajzolnom :D.

Tudom, hogy a határidőnapló volt már, de méretileg szerettem volna szemléltetni, mennyire is kicsi. Pasztell szövegkihúzó alap, hogy kell nekem, a rengeteg sticky notes meg aztán pláne.

Decemberre is találtam végre valami aranyosat, így majd ha aktuális lesz, akkor mindenképpen felhasználom őket. A másikat egyébként Auchanban vettem, az úgy általánosságban mindenhova jó lesz.

Egyébként nagyon olcsó volt, szinte fillérekbe került.

Sticky Notes már megint! XD Tudom, már baromira unjátok őket, de nekem főleg kell, amióta a Szent Vázlatkönyvet bővítem. Néha teszek ki megjegyzéseket magamtól magamnak, úgyhogy nem árt, ha van egy kicsivel több, mint (tizen)egy jegyzetlap.

Kérdezhetitek, hogy minek nekem leckefüzet, csak nem suliba fogok járni megint? Nem amúgy, ezt konkrétan a blog jövőjére akarom fordítani januártól, de még pontos terv nem alakult ki, hogy vitelezem ki. Biztos emlékeztek még, hogy nézett ki belül, egy picit át kellene rendezni belül, hogy jó legyen nekem.

Elkezdtem még egy lehetetlen küldetést, de biztos, hogy őt sem most fogom befejezni, hanem már csak jövőre. Főleg, hogy a negyedik részt, a Bűvöletet nagyon nehéz beszerezni. Majd jövőre lesz nagy projekt, talán nagyobb is, mint a Vámpírakadémia. Viszonylag nagyon jó állapotban van, szinte bolti állapotú.

Említettem korábban, hogy szeretném befejezni a True Blood sorozatot, ha már az ötödik évadig láttam. Persze, azt is be fogom fejezni majd egyszer (lehet, hogy akkor, mikor elkezdem a sorozat újranézős időszakot, ami szintén jövőre fog jönni), de először a könyvek. Már az első ötig el tudnám olvasni, aztán szépen lassan jöhet a többi. Jövőre marad a 6., 8., 9., 10., 11., és 13. rész.

Már nem hiányzik sok, az X-szel áthúzott darabok már a tulajdonomban vannak, így lassan ezt is befejezettnek tekinthetem. De már csak jövőre.


Hagyj kommentet!
november 20 2022

Nagyon jó bejegyzést lett! *_* Azt hiszem a füzet mánia nálad is aktuális😃 nálam meg a bögre, jo a füzet is🙈 A pennys plüssökkel mi annyira nem vagyunk kibékülve, nekem annyira nem tetszenek🙈🙈🙈 De ízlések és pofonok. 😃 Nekem is van egy határidőnaplóm, alig várom hogy írjak bele😍 Azt hiszem, a pepco mánia benned is megvan, mi lesz ha talizunk? XD

Könyvekre nem tudok mit reagálni, mert ezeket sajnos nem szoktam olvasni, legalábbis ezt a műfajt nem. 😃 Én inkább jobban szeretem a fantasy, romantikus, érdekes könyveket ami esetleg nyomozós még ha van is benne egy kis krimi azt még elviselem. Mondom ezt én, aki a Assassin Creed néhány könyvét olvasta, amíg Ezio szerepelt benne😍 A többi kötette annyira nem kötött le😅

november 20 2022

Részemről az Assassin’s Creed először játék lesz, mert meg akarom nézni, hogy megy-e a gépen a Valhalla. Az amolyan kötelező nekem 😀 De akkor már az előző játékokat is megnézném, de a könyvek sem állnak tőlem távol, kívánságlistás darabok is, és nem egy lehetetlen kihívás beszerezni őket.
Meg tudod, hogy mennyire vámpírmániás vagyok :D, így kb. minden irodalom kell az Alkonyaton kívül. Azt nem minősítem vámpírtörténetnek. Még Vlad is megharagszik, ha csak viccelődni próbálok vele és Csingilinggel.

Ha mi talizunk, akkor NE olyan helyen, ahol van Pepco és/vagy KiK, vagy végünk van XD (amúgy deeeeeeeee, menjünk oda)!
Amúgy vicces, mert nem ezzel a felirattal akartam bögrét vásárolni, de csak itthon vettem már észre. De mindennek oka van, és mily meglepő, utána jöttek változások az életemben.

november 20 2022

Azta mindenségét micsoda frankó dolgokat szereztél be, nagyon tetszenek. Nem is tudom melyiket választanám, mert mindegyik nagyon szép. A HP -s dolgok mindenképp, a szarvasos leckefüzet főleg. A könyveket nem olvastam, J.R. Wardot illene már elkezdenem, de lehet anno már olvastam tőle. Mostanság kicsit csappant a lelkesedésem, nem mindig jut időm rá, de általában buszon szoktam olvasni. Most van pár könyv a polcomon, amiknek neki kellene állnom 🙂

november 20 2022

OMG * ….. * Milyen cukiságokat vettél, hát oda meg vissza vagyok mindegyiért. A cicás dolgok, a bagooooly * . * A fülhallgató, hát meghalok. El fogom lopni mind, ha találkozunk :DDD ♥ na jó, neem, de nagyon tetszenek. Bevásároltál amúgy igazán, de ezek olyan dolgok, amikre nem lehet azt mondani, hogy nem jön velem haza… vagy csak nagyon ritkán és nehezen, ha kirángatnak a boltból 😀

november 20 2022

Én is óriási bullet journal fan vagyok, úgyhogy már nagyon készülök, ezek a Harry Potteres Sticky Notesek nagyon menők 😊😊
A Secret Garden nekem is meg van, nagyon szeretem a felnőtt szinezőket, ez is nagyon jó 🤗
Nagyon cuki dolgokat szereztél be 😁

november 21 2022

Ezek a sticky notes-ok nagyon tetszenek, én is Bijozok szóval meg tudom érreni, tényleg az se lenne mindig elég ha haza cipelném az egész boltot. A cicas dolgok meg… :3 tetszik az izlésed, szerintem kh ezeket választottam volna én is. 😊

november 24 2022

Ahw, mennyire cukik a baglyos és cicás dolgok, amiket beszereztél! 🥰 Én is imádom a bögréket, szerintem ez már függőség! 😅

november 24 2022

Aranyos dolgokat szereztél be. Én nagyon kedvelem a pepcot. Elégedett vagyok a minőséggel, jó ár-érték arányban is. A könyv is jónak tűnik.

Alább tudsz üzenetet hagyni.