Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/10/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Sims 4 The Sims Universe Vampire Universe

Hy darlings! \m/ ♥

Egy hagyományt szeretnék ezzel teremteni, legalábbis, ami a 2022-2023-as szezont illeti, de szeretném megmutatni, hogy melyik karakteremnek mikor van a születésnapja, de mindenféle spoiler nélkül. Az, hogy Areh, Perttu és Kiira tegnap már leleplezték a kapcsolatukat, az nem igaz a többiekre. Sőt, Perttu és Kiira csak utólag volt számomra vicces, de épp ezért tartottam meg, hogy mit tudnak majd mutatni nekem, amint rájuk kerül a sor.

Unettast azonban már ismerhetik azok, akik megkapták a beleolvasót, pedig az eredeti debütálása nem úgy nézett ki, nem is az Atyával, és nem is Budapesten, de erről majd később. Ez az október 16-ai születésnap is egy vicces momentum, mert véletlenül Areh születésnapja után van, így van miért a királynak pluszban mérgelődnie.

Úgyhogy, tudom, hogy Unettason sem látszik, de már jócskán elmúlt négyezer éves, konkrétan 4520 éve látta meg a napvilágot. Mikor az ő és párja könyvének fektettem le a vázlatát, egy olyan világot mutatott meg, amiről álmomban sem gondoltam, hogy egyáltalán azt én képes vagyok megírni. Isten éltessen, Unettas!


Alább tudsz üzenetet hagyni.