Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/08/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Lacrimas Profundere

Hy darlings! \m/ ♥

Március már rég volt, mikor végre elő lehetett rendelni ezt a csodát, így rögtön keresni is kezdtem azt a megoldást, amivel kezembe kaphatom a boxot nyár végén. Még így is, egy nappal a hivatalos megjelenés előtt meg is kaptam, a futár 10:15-kor hívott, hogy átadja, úgyhogy én 10:17 óta boldog tulajdonosa vagyok az 500 darab egyikének. Igazából már 24-én feladásra került, úgyhogy ha bármikor máskor is rendelnék külföldről, csakis a Napalm Recordstól fogok. Nem elég, hogy rettentően jól becsomagolták a boxot, még a kiírt idő előtt is megkaptam.
Plusz, a vevőszolgálat 24 órán belül válaszolt a kérdésemre, hogy megkapták-e az utalást, így utána nem volt más teendőm, mint várni.

SILPP in action, beware

Az albumot négy videóklip előzte meg, ezeket így szépen megkapjátok sorrendben újra (mintha nem egyből a premier napján osztottam volna meg, lolz):

Sorrendben:
01. A Cloak Woven of Stars (2022.05.05.)
02. Wall of Gloom (2022.06.16.)
03. The Curtain of White Silence (2022.07.14.)
04. To Disappear in You (2022.08.11.)

* dobpergés * doboznyitás következik

Most ekkora dobozban kaptam a boxot, és igyekeztem úgy felbontani, hogy ezt lehetőleg ne sértsem fel, mint a 2019-es elődjét (mert én hülye idióta voltam), de azóta a nagy tesói mellett felügyel, mert ez a box kisebb, mint az előző kettő. Jaj igen, lesz majd egy apróbb poszt a Lacrimas-gyűjteményemről.

Bubifólia * – * ♥

Telefonnal és az árnyékommal nem foglalkozunk, köszönöm. De igen, ilyen kis cuki. Mert egy fanbox milyen legyen, ugorjon rád egy Michael Myers, vagy mi? Amúgy ez a sötétből kisejlő alak is megér egy misét, de azt majd a napokban érkező albumkritikámban kifejtem.

Már most megmondom, hogy a törülközőhöz hasonlóan ezek a relikviák sem lesznek használatban, mert nagy érték, kevés van belőlük, aki meg megvette, nem azért vette, hogy a két szép szememért a hiányzó darabját odaadja. Úgyhogy igen, a vitrinben van, az érkezett dobozzal együtt. Majd ha meglesz a relikviás szekrényem (Lacrimas – Witcher – FTT) akkor mindenképpen kiemelem.

Biztos kérdeztétek már magatokban, hogy hol van az a poszter, amit beígértek a fiúk. Jelentem, itt. A méltó helyén, a keretben, a többi nagyra értékelt, de még kerettelen posztereim mellett (konkrétan bal szomszédjuk a New Friend Request dedikált posztere, de az jelenleg mellékes). Elég régóta várta már üresen, hogy betegyem. Ha el is csúszott kicsit, nem izgat :D. De eddig nem csúszott el. Remélem, rám esni sem fog, mint valamelyik szombat reggel… ^^”.

Képzelhetitek, hogy kiugrottam a bőrömből, mikor jött az sms, hogy a futár nemsokára megérkezik. Csodálatos reggelem volt, és mostantól szerintem nincs kérdés, ki lesz 2022 legjobb előadója a szememben. Sok jó album lett idén, de ezt majd a Last.fm jövőre megmondja.


Alább tudsz üzenetet hagyni.