Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/04/28
Írta: Amy | Hozzászólások: 4 | Kategóriák: Games for Amy Sims 4 The Sims Universe

Hy darlings! \m/ ♥

Már a hetedikén megszületett posztban szerepeltek volna ezek a képek, de nem szeretem, ha egy poszt annyira hosszú, hogy még én is megunom a görgetést, nemhogy azok, akik olvassák amúgy a bejegyzéseimet. Így, megint egy pótlással kezdek, amiknek így sokkal jobb, hogy itt vannak, mintsem egy poszt végén, amire már mindenki elfáradt :D.

Mindig is szerettem azokat a Simeket, akik valamiért sokkal vonzóbbak, mint a többi átlagos Sim (ugye, Kaeden Sterling, khm). De íme, az a nyomozópáros, amit hiányolok mindig bármilyen krimisorozatról is legyen szó: Sebastian Lechner és Matthias Maier. Egyszerűen atyaúristen. Már alakul nekik egyébként egy jó kis történet, amit szeretnék 3-4 könyvön keresztül húzni. És persze, többet nem is árulok el 😀

Azért zajlik az élet rendesen máshol is. Itt éppen Parker és Barnabé mentek pocsolyában játszani egy kicsit. Ami nem is pocsolya, hanem egy kis tavacska.

Mi újság van nálunk?

Konkrétan, elég vicces szinten tartani egy olyan háztartást, ahol egyetlen nő van, és az is egy vámpír-boszorkány hibrid. Főleg, hogy csak kimentem kávéért, és erre ez fogadott:

Grigore, az ég áldjon meg, hát te alapból uralni tudod a tüzet, ez hogy történhetett meg, hogy a kigyulladt szárítógép elkapott téged?! De az a fej, istenem ♥, olyan vicces ;D. (ezért kapni fogok, érzem…)

A végére beértek a többiek is. Nos igen, mindig akkor jönnek, ha a baj elmúlt. A végén ráfogjuk, hogy Grigore spontán öngyulladást szenvedett. Pedig nem! Én láttam! Lángolt a szárítógép is!

Kedvenc látványom a verandáról. Nem is az, hogy alattunk elterül a város, nem, dehogy! Ez még viccesebb, mikor random dobálják a gumikacsát. Ne kérdezzétek, Xavier most miért nem vett fel rózsaszínt. Lehet nem akart a két király mellett kisebbségi komplexussal küzdeni.

Grigore gyakori arckifejezése, mivel megkapta a forrófejű jellemvonást. Legalábbis, amíg MCCC-ben nem kapcsoltam be a nincs féltékenység opciót, sűrűn csinált ilyet ;D.

Az ok természetesen mi más lenne, mint a húsgolyó és a tanítványa. Bocsánat már, hogy szóba állok mással is, aki férfi, de komolyan . _ .

Dicsérjük meg Santiagot, megette az összes spenótot. Sims logic, kb. alig van izma, de a húsgolyót fel tudta emelni. (Amúgy a vámpíroknak meg tök mindegy, mit emelnek fel, nem? Úgyis természetfeletti erejük van, így igazából kár ezért a pár sorért, amit el kellett olvasnod).

De persze, a gyanús tekintet megmaradt, főleg, mikor a Simses énem leült Xavier ágyára kötni. NEM, NEM TERHES A SIMEM, BE IS ÁLLÍTOTTAM, SENKI SEM LEHET TERHES!!! De ezt nehéz megmagyarázni Németország vámpírkirályának…

És hol van a kedvenc nímandom? Éppen találkozott az egyik legjobb barátjával, Dantéval, akit megkért, hogy majd az esküvőn legyen a tanúja. És elfogadta! ♥

Egy nagyobb projekt előfutára

Nem ismeretlen számomra a pose player, így már egy ideje olvasgattam a pózokkal való fotózás minden trükkjét. Az eredeti ötletgazda, ami miatt az enyémet is elkezdtem megoldani, az ő volt, és bár ő 30+ karakterrel dolgozott együtt, megpróbáltam én is hasonlóan összerakni az én elképzelésemet. Erről lesz majd egy poszt egyébként, ugyanis komoly tervezést igényel. És a poszt készítője négy órán keresztül alakította az övét! Most gondoljatok bele, akkor ez nekem mennyi ideig fog tartani! Néhány tanácsot persze én is elfogadtam, megfogadtam, szedtem le hozzá mindent, ami kell, kódokat is használtam… a kísérletezési fázisban az alábbi négyet biztos, hogy valahogy belerakom a nagy közös képbe.

Íme a teljes Ţepeş-család, mind a 10 gyerekkel együtt.

Kedvenc képem Vladról és Sorináról. Olyan édesek, meg kell őket zabálni.

Ezzel a képpel igazából egyetlen egy bajom van: nőkre tervezték. Így hiába néz ki nagyon menőn a Rebel Brotherhood, több helyen is vannak aggályaim. Pl.: Dante és Lazarus fogják egymás kezét. Az, hogy Xavier játssza a meleget, az már nem érdekes, már számtalanszor ellőttem, de ahogy Parker beállt, az is megér egy misét. Kaeden és Barnabé pedig szinte nem is érvényesülnek. Úgyhogy igen, ezt is majd másképp kell megoldanom.

Areh-nek és Carolinának pedig valami nagyon-nagyon különleges képet szeretnék, ami ennél is különlegesebb. Mert mégiscsak egy faj uralkodói, és ezt láttatni akarom a képen is. Jó, erről is már üvölt, hogy Areh mennyire odavan Carolináért, szó se róla, de valami olyasmi kellene, ami azonnal kitűnik majd a csoportképről.


Hagyj kommentet!
április 28 2022

Nagyooon jó poszt lett! 😍 A pózok nagyon jók lettek és ami a kedvencem mikor köt a sims😍 Ez most komolyan benne van a sims4ben? 😍 Akkor még inkább van okom megszerezni majd xD

május 03 2022

Ismét rohadt jó fotókat kaptunk. A viccesek a kedvencek 😀

május 08 2022

Szuper képek megint! 🙂

május 22 2022

Jók ezek a fotók, és a bejegyzés is nagyon jó lett 😊😊

Alább tudsz üzenetet hagyni.