Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/04/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 6 | Kategóriák: Games for Amy Sims 4 The Sims Universe

Hy darlings! \m/ ♥

Negyedik részéhez érkezett a sorozat, ami most picit rendhagyóbb lesz, mert elég sok minden történt mostanában. Főleg azért, mert sokszor nem volt kedvem mást játszani, és néha csak azért is jó volt, hogy alakítgassam a sorsukat. Mivel mindenki vámpír, és ragaszkodom az elképzelt vérvonalak meglétéhez a játékban is, így folyamatosan megyek mindenkihez, hogy az éjszaka gyermeke legyen – de még így sincs mindenki átváltoztatva.

Plusz, végre kitaláltam egy rendszert, hogy a vámpírjaim milyen képességeket hoztak a regényekből. 95 pontból össze lehet rakni azokat a vámpírokat, akik nálam is léteznek, és megegyezik a képességfájuk, de ezt most nem osztanám meg, melyik képességeket adtam nekik. Az maradjon jótékony homályban.
Az még biztos, hogy amint meg tudom szerezni a javítást a MWS-hoz, akkor elkezdődik a nagyszabású esküvő szezon, és az alteregóm nem írói babérokon fog ücsörögni, hanem segít mindenkinek a tökéletes nagy napot megszervezni. Nem mintha neki nem kellene, de amíg nem érkezik a 4-be a poliamor kapcsolatokat támogató frissítés, a hármas esküvőm függőben van – mert igen, olvastam olyat, hogy a 4 fejlesztése során nyitottak a különböző kapcsolatfajtákra, és szeretnék azt is megvalósítani. Mondjuk én az MCCC segítségével megoldottam, de a MWS miatt nem sikerülhettek a dolgok úgy, mint akartam… na mindegy, ez csak egy kis kitekintő volt :D.

Természetesen nem lehet a posztot nem Xavier habtestével kezdeni. Éppen elkezdtem az egyik legnagyobb projektemet létrehozni, azért is van félig Ádám-kosztümben a szentem. És ha jobban megnézitek, akkor látni, hogy nem csak a zuhanyzó vize csöpög a testéről, hanem az eső is. Ki irigy a vízcseppekre?

Grigore Ţepeş a költözés után rendkívül védi a vagyont. Tudod fiam, a motherlode csodákra képes. De amúgy nem, királyként minden joga vagyonosnak lenni, hiszen rendesen megküzdött érte. De látni is rajta, hogy tiszta apja a szentem.

Help! Egy aligátor van a tavamban! Amúgy direkt. Santiago hadd örüljön. Már csak egy boros poharat kellene valahogy a karmai közé varázsolni. De tudom, nagyon romantikusan néz ki. Rózsaszirmos a víz, ott egy madáritatós szökőkút, egy fatörzs, amin napozik egy teknős, és jé, egy aligátor.

Kaarina, drága lányom. Elárulnád, hogy mégis mit csinálsz itt fürdőruhában, neccharisnyában az éjszaka közeledtével? Ráadásul egy séfsapkával a fejeden? Arany monoklival pluszban… (ezt ismeri minden Simmer, ezt hívják úgy, hogy random generálás).

Riley se tud megfelelően öltözni. Magas sarkú, táncruha és bicikli. De úgy látszik, náluk nem működik úgy a gravitáció, mint nálunk. Háttérben éppen az alteregóm húzott el valahova. Erről jut eszembe, hogy hiányzik a biciklim.

Csakhogy lássátok, Vlad Ţepeş milyen, ha tényleg hű a nevéhez: éppen az első nőjét, Sanját készül megajándékozni az örök élet lehetőségével. És igen, ez a vörös szempár mindenkinél jelen van, tök mindegy, honnan jön. Ragaszkodom ahhoz, hogy a gyerekek „örököljék” Lilith hozományát.

De Sanja másképp gondolta… édes lányom, a zöld és a mustársárga nem a te színeid. A sárga macskaszem pedig csak Geraltnak áll jól, köszipusz.

Ő Izabella Hunyadi, Dracula utolsó hölgyeménye még Sorina előtt – csak szeretők voltak, sosem léptek házasságra, ami végül is, nem baj. Izabella érezte azt először egyébként, hogy Vladnak jobb lesz mással, hiszen azt az érzelemhullámot nem kaphatta meg, amit a mostani párjától megkapott.
Fun fact: Vlad az összes exével jóban van, de a szerelmi viszonyuk már nem olyan erős. Kivéve Lilith-et. Lilith-tel igyekszem mindenkit negatív sávban tartani.

De tudok még igazából számtalan példát mutatni, hogy a random generáció mennyire meg tudja zavarni az agyamat. Az alábbi vámpírokról fogalmam sincs, kik valójában (legalábbis mikor még összeraktam a posztot, nem mentem utánuk megnézni, mert igazából elég a tükör előtt átalakítanom, hogy megoldódjon a rejtély, de ez most legyen egy ilyen poszt. Persze, oda van írva, kicsoda valójában az álruha alatt.

Elsőre lövésem sem volt, kicsoda ő.
Javítás: Lucie Pešek, Dracula második párja. Egyelek meg, hogy nem voltál képes nem használni a randomizációt, te nő!

Róla viszont azonnal tudtam. Kristoffer Throen, a viking, a nyolcadik a születési sorban. Ezt a hajat amúgy nem találtam meg, azért nincs kitörölve még. Mert nálam nincsen olyan, hogy a pasinak rövid a haja – Gabriel Crane kivétel. Nem tudom elképzelni Jeffrey Dean Morgant ugyanis hosszú hajjal. Pedig lehet jól állna neki… *gondolkodós fej*

Nem tudom, egész egyszerűen nem tudom. Hatalmas rejtély a pali. De tényleg. Nem voltam ott, mikor átváltozott, mert mikor megtörténik, a kamera automatikusan átugrik a változásra, de róla lemaradtam. Szomorú vagyok. De amúgy szerintem nagyon Tammaro Throen. De nem biztos.

Még egy példa, hogy ismerem a személyt – Dimitri Throen. Mint egy lecsúszott alkoholista így, és hiába orosz, a szentemnek ez most nem volt bók. Egy mosómedvére emlékeztetett amúgy.

Ciarán Crane-re tippelnék, a fejfedő miatt pedig Deathstars-osra vette a figurát. Úgyhogy azt a vonalat meg fogom tartani, annyi biztos.
Javítás: Lazarus Blackbourne. Hát hova tűnt az a gyönyörű kék szemed, te jótét lélek?

Hmm… frissebb vámpírnak tűnik, talán Saverio Barsotti. A háttérre pedig kitérek később, megígérem.
Javítás: tévedtem. Hannu-Juha Holopainen. Megtévesztett, hogy idővel módosítottam a haján.

Igen, a legexhibicionistább mind közül, Xavier „mindenhol-is-ott-vagyok” Alvaro. Picsanadrágban. Necc felsőben. Melltartóban. Igen, nagyon szexi. És tudja is magáról. És még mindig nem meleg!

Drake Kensington, is that you? Please, say yes.
Javítás: Nem, nem Drake Kensington. A poszt elkészültéig nem derült ki, ki volt ő, így marad a rejtélyek misztikumában.

Abszolút lövésem sincs. Utálom, mikor a dark form annyira elmásítja őket, hogy én, mint a szülőanyjuk nem ismerem fel őket. Plusz, már megint Geralt szemek. Ez egy jel lenne, hogy csináljak egy witcher-vámpír hibridet? Mert nem elég nekem a boszorkány-vámpír, az angyal-vámpír, és a démon-vámpír hibrid, ugye? Oops, spoiler alert!
Javítás: Ivor Kearney, az egyik utolsó született gyerekem. Vagyis lehet, hogy nem utolsó, de egyelőre tudom, hogy valamit akarok kezdeni vele, máskülönben nem jelentkezett volna szerepre.

Kaeden Sterling! Ez biztos, hogy Kaeden Sterling! Csak neki volt ilyen haja! 

Őt volt szerencsém látni. Sosem találjátok ki, kicsoda valójában. Dante Cavallo személyesen.

Nem örült neki sajnos. Pedig még nagy terveim vannak veled és a Rebel Brotherhood-dal.

Egyetértek veled Ezra. Néha siralmas, mit tudtok összehozni. Én meg csak fogom a fejem, és röhögök. De amúgy mondták már, hogy mennyire hasonlítasz te is Gary Oldmanre?

Areh, tökéletesen egyetértek veled. Ez a sok random generálás az én idegeimet is tönkreteszi.

De mi lenne, ha most hozzátok szólnék, olvasókhoz? Adjatok címet a képnek, miért fogja Areh ennyire a fejét?

Elsőre meg nem mondtam volna, hogy kicsoda ő, amíg nem mentem rá a tükörre. Accettolo Guido. Picit… hogy is mondjam…? Nem tetszett neki, hogy mi lett belőle, ezért van az a vérfolt a jobb szeme környékén. Úgyhogy megtartottam neki.

Gabriel Crane, miután megkapta a teremtőjétől az örök élet ajándékát. Nagyon örült neki. Senkinek sincs rózsa a fején amúgy. Nem is értem, néha ez a random generálás hogy működik. Mert ugye, a vámpírjaimnak kell dark form, máskülönben nincs értelme vámpírnak lenniük.

Folytatása következik, mert már így is hosszú lett a poszt. 😉


Hagyj kommentet!
április 03 2022

Wooow! Ismét egy tartalmas bejegyzés kaptunk tőled! 😄 Nem csalódtam, abszolút! Kaarina engem is meglepet 😀 mondjuk a sims2ben is volt ilyen, hogy véletlenül rajta maradt a kinti ruha és csak olyan 30 perc múlva változott vissza rendes ruhájába.😄

A képnek ezt a nevet adnám: Atya úr isten! – Már megint változnak a dolgok Mester…

április 03 2022

Amy bazdmeg :’D Ezt már szebben nem lehet írni 😀 Nagyon kemény világban él a SIM-ed. Mik ezek a lények és a tekintetek, meg azok a rucik és ne csinálj jó pasikból transzit könyörgöm 😀 Nincs velük bajom, de azért Xavier fehér öltözetén akkorát röhögtem :’D Imádtam olvasni, nézni 😀 Köszi az esti szórakozást!

április 10 2022

Imádom, egyik ámulatból esem a másikba, és nagyon szórakoztatóak ezek a bejegyzések 😃😊

április 13 2022

Hehe, nagyon jópofák. 😁😁

április 19 2022

Szórakoztatóak, és jópofák ezek a bejegyzések.

április 22 2022

Jópofák ezek a bejegyzések, ügyes vagy nagyon!

Alább tudsz üzenetet hagyni.