Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/04/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 10 | Kategóriák: Blog SiteNews

Hy darlings! \m/ ♥

Sajnos tavaly kimaradt a nagy blogszületésnap, mivel a gépem akkor mondta fel a szolgálatot, így nem tudtam méltón megünnepelni azt a legendás számot. Mert bizony, ez annak számított. De, igen, 2006-ban ezen a napon hoztam létre a blogom elődjét, a finnrock.gp-t. Pedig akkor még nem is volt egy éve internetem :D.

Nagyon sok minden történt azóta, szinte visszagondolni is nehéz. De néhány bakancslistás tételt a bloggal kapcsolatban kihúzhatok, mert ilyen-olyan módon sikerült megvalósítanom.

Az egyik nagy-nagy kívánságom ez volt: 2000 bejegyzés.
Sikerült 2000 bejegyzést létre hozni. Két ezer bejegyzést. Sőt, mai napra már több mint 2500 bejegyzésem van. Ebben vannak időzített és vázlatként mentett bejegyzések is, néhánynak még nagyon csak a váza szerepel, mert vannak ötleteim, miket szeretnék megírni, de egy-két dolog hiányzott hozzá. Nemrég megtaláltam mondjuk a faleveleimet, amiket mindig használtam különböző tárgyak bemutatásához, így előbb vagy utóbb napvilágot látnak.

Mivel a képek miatt picit hosszú a poszt, ezért aki kíváncsi, menjen tovább :D.

Volt egy vázlat sokáig, Behind the Blog címmel, és ezt tavaly szerettem volna ellőni, úgyhogy most ide teszem inkább az ilyen random triviális dolgokat róla.
» A blog mappája jelenleg 30 GB-t foglal, ebből 87 832 fájl található, 6190 mappában. Igen, a sok HOG Reviews, a PSD-k stb;…
» Jelenleg ez a hatodik design, Dracula’s Castle névre hallgat, és mindenkori legendás grafikusom, Ninaa alkotta meg. Minimálisan módosítva lett az eredeti kép, és ha nem mondja, fel se tűnik, hogy amúgy nem ennyi hegy szerepel a valóságban a Bran-kastély mögött :D. De persze, mindig valami más megtetszik, vagy egy karakternek szánt személy, vagy a Lacrimas tesz róla, hogy elgondolkozzak a váltáson, de nincs szívem mindig szegény lányt zavarni :D.
» Számtalan sablon van lementve, mert valami megtetszik benne. Vagy a színvilág, vagy az elrendezés, vagy a design egy eleme, ami nem fejléc.
» A legtöbb képem a blogbejegyzésekhez vannak, mert egy időben egy Facebook-oldalról szedtem le a képeket, amik tetszettek. Nem emlékszem már a nevére, de lehet, azóta a lány törölte is.
» Igyekszem a posztokat Wordben megírni előbb, de ez nem szokott mindig sikerülni sajnos. De eddig nem vesztettem el egyetlen posztot sem. Maximum, az eredeti vázlat lett másképp megírva, és totál eltértem az eredeti témájától.
» 395 komment van a blogon jelenleg, és ebből csak 83 a saját kommentem. Köszönöm mindenkinek, aki bármihez is hozzá szólt! ♥
» A legelső designt anno a LindaDesign webszerkesztője készítette el, az alábbi sablon alapján.

» Több névötletem is volt akkor, mikor a domaint választottam, de így nem lesz gond, ha még többet érek el a bloggal.
» Nagyon szeretem egyébként a hegyvidéki stílust, így ehhez számtalan képem van lementve, de nem tudnám azt nézni hosszú ideig. A Bran-kastély sem lesz szerintem sokáig, mert lehet, hamar ráunok, de Dracula mítosza miatt nyerni fog egy kis időt. Ugyanígy vagyok a minimalista, letisztult külsővel, de a lányos oldallal is. És igen, nehéz megtalálni az egyensúlyt a girly metalhead stílussal együtt.
» Ezek a kedvenc munkáim, amiket fejlécnek szántam. Van, ami az lett, van, ami később egy könyvjelzőnek is megfelelne, de egyelőre a gépemen laknak.

Mai napig imádom ezt a fejlécet itt fent! ♥ Nem azért, mert Rob, hanem mert van benne valami különleges, ami miatt nagyon a szívem csücske lett.

Veszedelmesen sok Lacrimas-témájú grafikám van, az is, ami többek között kikerült az ő Facebook oldalukra is. Szinte nehéz elhinni, hogy azt anno én csináltam XD. De a legtöbb nem publikus. Még szerencse, mert már bajban lennék! XD. Nem mondom, hogy nem esélyes még egy Lacrimas-os design a közeljövőben (Ninaa, kérlek ne ölj meg ; – ;), de ez majd még eldől.

Az első WP-design elődje amúgy. Nem, nem Lindáé, egy másik ötlet is volt. Az ilyen kollázsokban sokszor az a baj, hogyha csak a téma egyezik meg, de a színvilág nem, akkor nem lehet belőle alkotni. Higgyétek el, nem lehet!

Egypt Central idézet egy rajzolt lánnyal. Igen, akkoriban tényleg így hordtam a hajam, de a szemüvegem akkor még nem volt ekkora. De fura belegondolni, hogy az is már több mint 20 éve van velem.

A két kép látszólag ugyanaz, pedig nem! Anno GP-n volt fent egy hasonló, de már meg nem mondom, melyik volt az igazából. Emlékszem, nagyon vacilláltam, hogy most coloringgel, vagy coloring nélkül legyen? XD. De az eredményre nem emlékszem.

És akkor még egy meglepetés

Sokáig gondolkodtam, mikor legyen a megfelelő nap erre. Folyamatosan dilemmáztam rajta, mikor lenne az igazi, hogy oldjam meg, meg egyáltalán hogy vitelezzem ki, mert azért nem mindegy, mert ez egy nagy döntés. Mindig is felnéztem azokra, akik már az első napokban felvállalták. Úgyhogy most én is beállok a sorba. Ez a poszt elkészülte után pedig ki fog kerülni a The Letter részlegbe ez a kép, de a Simses másommal együtt. Úgyhogy igen…

… it’s face reveal time!

Íme a blogger a sorok mögül, aki 2006. április 2-án megnyitotta az első oldalát, és akkor még nem gondolta, hogy akkor, annak idején eléri az álmát, hogy egy .hu-s domainen blogoljon, egy közösség tagja legyen, és közben mindig lapuljon valami izgalmas a tarsolyában.


Hagyj kommentet!
április 02 2022

Nagyon jó kis bejegyzést lett! 🙂 Boldog BlogSzülinapot kívánok neked!😘❤️ Nem semmi évet tudhatsz a hátad mögött! Remélem én is megélek ennyi évet a blogommal🙈❤️ Az utolsó kép nagyon jó lett!😍❤️

április 02 2022

Nagyon jó kis összefoglaló lett!
Gratulálok a blog-szülinaphoz, és további sok sikert és örömöt hoozá/vele! 🙂

április 02 2022

Anyáááám, Linda még nekem is csinált designt, mikor is volt? Jobb, ha hagyjuk 😀 Amúgy emlékszem jó pár fejlécedre az évek alatt, amióta követlek. Gratulálok a szülinaphoz :)❤️ Máár elég régi motorosnak számítasz a blogos világban. ❤️

április 02 2022

Azta, nem semmi! Gratulálok! 😍

április 03 2022

Ohh, ha az első blogomtól számolnám, akkor bizony én is már 15 éve blogolok. Kicsit később kezdtem, mint te azt tudom, de egyhullámhosszon vagyunk 😀 Nagyon tetszett a bejegyzés, imádtam mindig is a designjeidet (na nem ám azokat, amiket én gyártottam… 😀 azokkal van baj bőven xd). Még legyél velünk nagyon sokáig ♥

Boldog blogszülinapot ♥

április 10 2022

De jóó😍 Boldog blog-szülinapot❤ remélem sok lesz még 😊

április 17 2022

2000 bejegyzés :0 Ez nagyon komoly, kiváncsi lennék a tanácsaidra egy bloggernek akinek nincs elég kitartása és bátorsága írni. 😅

április 19 2022

Ez nagyon szuper, gratulálok hozzá! Boldog Születésnapot! Sok-sok ilyet még! 🙂

április 22 2022

Nagy szeretettel gratulálok a BlogSzülinaphoz, a 2000 bejegyzéshez és nem utolsó sorban a kitartásodhoz! Csak így tovább!!!

január 02 2023

[…] kedvenceim pedig az alábbiak voltak: » Mi újság az Univerzumban? (#3) – Roast Version » 15+1 szülinap » How to Shroud Yourself With Night fanbox unboxing » Megírt jelenetek Simses változatban (1. […]

Alább tudsz üzenetet hagyni.