Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/03/19
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: CC Hunt Games for Amy Sims 4 The Sims

Hy darlings! \m/ ♥

Nem tudom, mennyire lesz népszerű ez a rovat, vagy hogy egyáltalán mire fogok vele jutni, de ez elég gyakori a Simmerek között. Így szerintem havi rendszerességgel, de kapni fogtok egy-egy ilyen válogatást, hogy éppen mit néztem ki a játékomba. Annyit elárulok, hogy nem szeretem az alpha CC-ket, amitől a játék realistább megjelenést kaphat – sőt, láttam már olyan készítők munkáját is, hogy az általuk alkotott Sim minden volt, csak valósághű nem.
Úgyhogy nálam minden CC, amit keresek/használok, az mind Maxis Match. Már a Sims 2 idején is csak Maxis Match CC-ket használtam, mert nekem úgy sokkal egészségesebben festett a játékom, és a szemeimnek is kellemes volt. A posztban szerepel a MMCC kifejezés, amit használni fogok mindig, ha egyedi tartalomról van szó!

Na de, maradjunk akkor a lényegnél! Kezdődjék a vadászat!

Tőle majdnem az összes frizurát letöltöttem, annyira jól néznek ki! Maxis Match, és ha egy picit korrigálok, hogy a férfiaknak feminin megjelenése legyen, akkor a legtöbb tökéletes az ő buksijukra is. Már most látom, hogy a legtöbb srácom sírva fog könyörögni egy-egy új fazonért. Ha gyorsabb letöltést szeretnétek, akkor itt a Patreon oldala, ott elég lefelé görgetni ;).

Rue is sok jó dolgot csinál, bár tőle nem töltöttem le annyi mindent. A legtöbb sérója már visszaköszönt néhány Simemen, úgyhogy másoknak is ajánlani tudom. Nem csak frizurák, de ruhák és kiegészítők is megtalálhatóak nála.

Harmadik alkotónk Enrique javarészt frizurákban utazik, és első ránézésre nem Maxis Match stílusban alkot, többszöri kérdésre is ugyanazt a választ adja: de, ez bizony mind Maxis Match. Majdnem az összes frizurája landolt már a Letöltések mappámban.

OMG! Myriam sérói a srácaim abszolút befutói. Sokszor a lányok is szeretik, ha csinosak, de az ő hajai teljes mértékben a kedvenceim közé tartoznak. Egy típusnak több fazonja is van, attól függően, hogy képzeljük el, karakterünk haja lóghat a bal, vagy a jobb vállán, vagy mindkét vállán, vagy egyik vállán sem. És ez teszi különlegessé a csomagjait. Ajánlós, nagyon ajánlós.

Aretha szintén egy friss a felfedezettjeim közül, de tőle nem csak frizurák, hanem ruhák is költöztek be a mappámba. És nemsokára megnézem, hogy a gyerekek hogy örülnek majd az újdonságoknak. Remélem, fognak, mert nem azért vadásztam nekik 1,5 napig XD.

Nagy meglepetésemre, a következő készítő egy magyar származású készítő, Ákos (innen is köszöntelek bro, ha véletlen erre jársz!), akinek már találkoztam a TSR-en az alkotásaival, de akkor még nem töltöttem le egyet sem tőle. Hiba volt. Csodálatos dolgokat készít, amik nekem és sok más MMCC-kedvelőnek igazán kánaán. Igaz, a gyerekeknek kihagytam a dolgait, mert nem játszom fiatal felnőttnél fiatalabbakkal, de a többi az első rangú.

Serenity szintén MMCC alkotó, és neki javarészt a ruhái fogtak meg. A frizurái közül sok nem az én stílusom, de akinek tetszik, az vessen rá egy pillantást majd.

Ghost is leginkább hajakban utazik, de azok között is akadt olyan, amit akár mindkét nem nyugodtan tud hordani.

Ria oldalára is nemrég találtam rá, de nála is a konyhaszett fogott meg, ami miatt azt mondtam, hogy nekem szükségem van az alkotásaira. De az a konyha, te atya úristen. Az olyan, amit elfogadnék a valóságban is.

A havi zárást Little Cakes alkotásaival zárom. Szintén sok mindenben alkot, de leginkább a CAS-elemekkel operál. Remélem, ti is találtok valamit benne :3-


Alább tudsz üzenetet hagyni.