Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/03/18
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games Grim Tales HOG Reviews

Megjelenés: 2021. március 25.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Anna Gray megint veszélyben van – legalábbis valaki vagy valakik nagyon szeretnék, ha a büntetése alól most nem menekülne meg.

Amanda szemszöge

Anna éppen a születésnapját ünnepelte volna, de úgy tűnt, valaki megmérgezte őt – és még a szívével is akadtak gondok. Dorian és Alice nem kicsit voltak kiakadva, de ez ilyenkor teljesen normális. Valaki azonban szívdonorként jelentkezett, így Anna egy új szívet kapott. De kié volt az a szív?
Azt se felejtsük el, hogy Annán és Louisán kívül Richardnak volt két ikerlánya is, akikről kb. semmit sem tudunk – az anyukról meg aztán végképp keveset. De mint kiderült, a szív Richardé volt. Ne, hol az én kedvenc szarkasztikus öregem? ; – ;

A múltba utazva azt is láthatjuk, mit csinált Richard, mikor még teljesen a fekete mágia megszállottja volt, és a családját akarta emiatt feláldozni. Richard akkoriban más áldozatokat is keresett, így jutott egy Martha Spisak közelébe, aki szintén képes volt az időutazásra, de csak álmában. A testvére, Peter szintén tehetséges feltaláló volt, főleg, ami az órákat illeti.
Akiktől még Richard is tartott, az Omen nevű szekta tagjai voltak, és mindenkit megtalálnak, aki beleavatkozik az idő folyásába. Emiatt ő és Anna is veszélyben voltak.

Anna még időben el tudott menekülni az Omen elől, és egy másik helyre érve egy Jasper nevű fickóba botlottunk, aki szerette volna Aubrey-t, a lányát megmenteni. Mivel neki is volt valami köze az időutazáshoz, persze, hogy az Omen utána ment. Ami még furcsa, hogy Anna néha jeleneteket látott a múltból, de mintha Richard látta volna. De miért? Így is nagyon furcsa lehetett neki, mert azon a napon (mikor azt a víziót látta) majdnem elvesztette két családtagját is.
Az Oment Peter Spisak alapította, azzal a céllal, hogy senki se merje megváltoztatni a történelmet, mert az úgy jó, ahogy megtörtént. Igazából Jasper az Omennek dolgozott – azt ígérték neki, hogy visszakapja a lányát, ha a kezükre juttatja Annát. De mind tudjuk, hogy ez mit jelent.
Ingridnek hívták azt a nőt, aki szerette volna Annát megszabadítani az időutazási képességétől, de persze, ezt nem hagyjuk annyiban. Fogságba esett, és azt is látta, hogy Martha Spisakot Richard elrabolta a testvére mellől.
Jasper persze bocsánatot kért, mert csak a kétségbeesés beszélt belőle, mert mindent megtenne, hogy a lányát kiszabadíthassa. Ezt szerintem meg lehet érteni. Úgyhogy Anna összefogott vele, és megpróbáltak együtt kijutni innen.

Sikerült megtalálni Aubrey-t, ezért ő és Jasper távoztak a helyről. Anna pedig egyedül akart leszámolni az Omennel. Azt is megtalálta, hogy Ingrid csempészte a mérget a tortájába. Richard miatt pedig Peter Spisak – Martha testvére – felesküdött, hogy bosszút áll a testvére halála miatt a Gray családon. Oh, már megint!
Ingrid nem volt boldog, mikor az Omen tulajdonában lévő egyetlen tárgyat tönkretettük, de nem is gond. Ingrid felajánlotta, hogy segít a múltba visszajutni, abba az időbe, amikor Peter és Martha nem szakadtak el egymástól. Itt meg kellett akadályozni, hogy Richard elrabolja Marthát.

A bónuszban Aubrey bőrébe bújunk, ugyanis Annát Ingrid száműzi a tükörbe, és ha nincs Aubrey, Dorian és Alice sose jönnek rá, mi történt kedvenc időutazónkkal. Ingrid csak külsőleg volt ember, belül robot volt, így csak ki kellett cserélni benne egy műszert, hogy a mi oldalunkon álljon. Anna három életszakaszban is megjelent, mert bár halhatatlan, a teste idős lenne, ha annak idején Richard nem lép közbe, és Aubrey-nek segíteni kellett összeraknia őt.

Szerintem

Az ikrekről tényleg jó lenne megtudni már valamit, valamint Richardnak is évek óta érik valami rész, de most, hogy ez történt vele, úgy érzem, temetni kell szegényt. Pedig már hiányzott Richard bácsi. Meg most akkor ki fog segíteni Annának?

Grafika: 09/10 – a karakterábrázolással nem vagyok megelégedve most
Teljesítmény: 10/10 – semmi panasz egy olcsóbb kategóriás laptopon
Történet: 08/10 – akadtak kérdéseim, és ez nem jó. Szeretem, ha egy történet lezárható, de itt még esélyt se látok rá, hogy egyszer majd kapok rá választ.


Alább tudsz üzenetet hagyni.