Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/02/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 9 | Kategóriák: Games for Amy Sims 4 The Sims Universe

Hy darlings! \m/ ♥

Nem megmondtam, hogy ez is egy sorozat lesz? Mert igazából baromi sokan vannak, így baromi sok játékmenet, meglepetés és felfedezni való vár rám, de előtte, mivel nemsokára érkezik a My Wedding Stories kiegészítő, így előléptetem magam majd esküvőszervezőnek… Areh már így is ostromol, mikor veheti már el végre a szerelmét.
Majdnem minden karakterem készen van, egyedül most egyelőre azon agonizálok, hogy Vlad többi gyerekének legyen-e párja, vagy elég csak annak a négynek, akinek eddig is megvolt. Ti hogy szavaztok erről?

És most Xavier fogad titeket, mert hát úgyis szereti mutogatni a csodálatos habtestét. De azt nagyon. Nagyon extrovertált a gyerek, higgyétek el, néha még is meglepődök rajta, hogy kinőtte magát. Elcsábulni ér!

Meg akartam nézni, hogy a Carnaval Streetwear Kit milyen, mert a promóképek alapján a lányos dolgokat fiúk vették fel… és Xavier pedig tökéletes alany volt tesztelésre. Ha nem tudnám, hogy maszkulin heteró, mint az állat, simán azt hinném, hogy egy kapcsolatban ő a lány – de még akkor se. Ahhoz képest ő túlságosan… Mr. Muszkli.

Másik ok, amiért nem az alteregóm fogad titeket: Silvergarde-ban tök jó volt az idő. És felügyelet nélkül lehetett mászkálni… vagyis amiről nem tudnak, az nem fáj, és hűséget fogadtam, nem vakságot ;DD

De volt ott néznivaló amúgy is… III. Vlad Ţepeş egy tökéletes(en megmunkált) úr. Most nézzétek meg, mi az a hatkockás hasfal?! Öröm egyszerűen nézni. Még nyálat is csorgatni is tökéletes. És tudom, foglalt a világomban, meg elégedjek már meg a fiával, de na… #elvetemultdrakulista

Más érdekesség is akadt a parton: Tatiana dolgozik. Hogy fedésben, vagy csak éppen beugrott két munka között egy kicsit mást csinálni, azt nem tudom.

Minea úgy látszik, valaminek nagyon nem örült, ez látszik az arcán is. Nathalie pedig úgy látszik, a hétvégi melóját űzi, mert igazából ki sem kellene, hogy tegye a lábát a boncteremből… vagy ki tudja?

Mikor Gabriel Crane megjelent a fejemben azzal az egy mondattal, akkor rögtön tudtam, ki fogja majd alakítani – a hasonlóság Jeffrey Dean Morgannel így nem véletlen. De ez az öltözet meg mi a… a zöld tüzet sem értem a kezében. Nincs is olyan karakterem, akinek ez lenne a képessége. De ahogy Eszti mondta a minap, a játék írja nekem a sztorit :D.

Lilith emberi formájában az egyik egyelőre még számomra is meglepetéskarakterrel. Annyit tudok, hogy a másik hölgyemény veszettül rémisztő a dark formjában, és kevesen látták micsoda pusztítás maga a nő. Meg akkor már ha pusztítás, akkor tényleg legyen már valami romboló hatása is.

Vlad amúgy az egyik legnagyobb sztár a játékban (ki van kapcsolva amúgy, mert mindenhol jönnének az idegesítő NJK-k), mindenki átmegy fanboy/fangirl üzemmódba, ha meglátják. A kockás hasa után mondjuk megértem, de Parker miért toporzékolt úgy, mintha minimum egy földre szállt istent látna?

Megkérdezném ilyenkor amúgy a gyerekeimet, hogy mit gondolnak mégis. Nicoline most megszökött az esküvője elől, vagy mi a szöszöm történt? És miért menekült egyenesen Khassonába? Nem is ismeri Getát, kb. sose találkoztak…

Malachi, Cassie, és lövésem sincs melyik fiam összefutottak Khassonában. Ránézésre szerintem Milan Lechner, de igazából lehet Viljami Holopainen is… fogalmam sincs ; – ; Szörnyű anya vagyok ilyenkor, hogy egyik gyerekem nevét nem tudom.

Saskia Oreo névre hallgató tündércukorbogyójával. What a good boi. Meg kell zabálni azt a kutyát.

Igazából Aaron nem is járt nagyon Khassonában, de mégis… akárhányszor ránézek, hogy mizu van vele, állandóan PØŞŞ€ŞŞ€Đ a moodlet, és bár van rá modom, hogy kivegyem, néha vicces az arcokat nézni. De olykor egyenesen rémisztő.

Emalee Bateson kapta dicső feladatául, hogy azt a gyomot, a Mothert irtsa ki. Először nem ment, és hát így is van még egy lépés, mielőtt a növény eltűnne a francba abból a játékmenetből. Én csak koronának hívom amúgy.

Lazarus Blackbourne tehetsége, hogy nem fagy meg télen alsónadrágban. De legalább felvett egy sisakot, hogyha elesik, csak az a csodálatos teste sérüljön, ne a buksija. De akkor legalább megjönne az esze -.- És még csak nem is Eleanor után fordult meg. De ki az a másik hülye a háttérben?

Morgan Bloodworth. Hát persze. A másik exhibicionista szentem. Ő sem fázik, de neki a teste nem olyan nyami, mint a többieknek.

Felicia, Flavia, Stella, Luminiţa, Serghei, Roderick és Radu Ţepeş (balról jobbra) ismét köztünk járnak, a vajda legnagyobb örömére. Nem volt elég neki aggódni Silver miatt, akkor most még a másik négy lánya miatt is kell XD.


Hagyj kommentet!
február 19 2022

Nagyon ügyes vagy, hogy ilyeneket tudsz csinálni! 🙂

február 19 2022

Elképesztőek ezek a képek 😀 A ferde fejen nagyon nevettem, meg az alsónadrágos bicózáson. A szövegek alatta 😀 Nem hiába írsz, nagyon tetszik. ♥

február 21 2022

Emlekszem regen a sims amikor kijott nagy durranas volt egyszer jetszer jatszottam vele baratoknal. Most ra jottem ahogy eljezdtem gamerkedni paromaltal hogy a gta kb ugyan ez majdnem csak pasik ak valo verzioban xd 😀

február 21 2022

Hát ez haláli, a leírások tök szuperek lettek😄 amikor azért az első képet megláttam kicsit megijedtem mi lesz itt 😆😅 sims örök 🤗

február 23 2022

Nagyon kreatívak számomra! Ügyes vagy! 🙂

február 23 2022

A sims örök! *o* Nagyon tetszettek a storyk és a képek is. 🙂 Nagyon ügyes és kreatív vagy. ^^ Csak így tovább, várom a folytatás. ^^

február 25 2022

Nagyon jópofa képek! 😁❤️ Imádom ezt a játékot! ❤️

március 02 2022

Uuuuu ezek a képek nagyon jók 😍😍🥰 imádom olvasni mert ilyenkor részese lehetek kis világodnak 🥰 Én is játszani akarok😆😆😆😁😁😁😁

március 10 2022

Nagyon jó bejegyzés lett, a képek is szuperek 😊

Alább tudsz üzenetet hagyni.