Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/02/11
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Metalhead Wantlist

Hy darlings! \m/ ♥

Mint tudjátok, én szeretem a Sabaton dalait – ráadásul nem is kicsit. Igaz, eddig sajnos csak egyszer volt szerencsém látni a zenekart (azt is első sorból, khm), de remélem, ez hamarosan megváltozik, és ez a nyamvadt vírus engedni fogja, hogy végre megnézhessem a csapatot ismét. Amióta én is egyenruhát hordok, totál másképp értékelem a dalaikat, plusz, a történelem azon részét is elkezdtem átnyálazni, amikről a dalaik szólnak.

Na de!

Nemsokára új albuma lesz a Sabatonnak, The War to End All Wars címmel 2022. március 4-én. Ennek apropóján a hazai Metal Hammer összefogott a külföldi kiadóval és magával a csapattal, hogy egy ilyen színvonalas kiadvánnyal terjesszék az album hírét etc. Az egyik poszter nekem kimondottan tetszik benne amúgy, de próbálok egy új stílust kialakítani, így maximum keretezve foglal majd helyet (most már tényleg) a kis birodalmamban.
Ez a kiadvány egyébként limitált lesz, így aki gondolja, az itt tudja majd előrendelni – igen, én már előrendeltem, ne nézzetek így rám. Van ugyanolyan hasonló special edition kiadványom Depresszióból és Roadból is, ne aggódjatok.


Alább tudsz üzenetet hagyni.