Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2022/01/11
Írta: Amy | Hozzászólások: 11 | Kategóriák: Games for Amy Sims 4 The Sims Universe

Hy darlings! \m/ ♥

Tudom, hogy még nagyon régen azt mondtam, hogy nem szeretnék foglalkozni a Sims-széria ezen sorozatával, de valahogy az idők változtak, és kb. elő sem szedtem a 3-at, pedig az is kiválóan megy az én kis masinámon. De mivel az utóbbi időben reeengeteg stop motion technikával készült házépítést néztem, elég sok kedvet kaptam hozzá, és mondanom sem kell, hogy meg lett az eredménye.
Egyrészt, a Beyond Time-beli házam is alakul, másrészt a gyerekek is szépen lassan születnek meg. Jelenleg a 156 karakterből 83 van „életben”, és egy külső mentést is létrehoztam nekik, és a történetük helyszínéhez hasonlító városokba költöztettem őket.

Magamat ismervén ebből úgyis sorozat lesz, úgyhogy a játékbeli városoknak új neveket adtam, amiket használok a könyvekben is:
Mt. Komorebi » Drammar
Bridleton Bay » Redfield
Willow Creek » Hábor
San Myshuno » Newshire
Windenburg » Mounthaire
Strangerville » Cherchose
Henford-on-Bagley » Greensfield

Ha később ezeken a neveken említeném a világokat, akkor később be tudjátok őket azonosítani 😉

Így azonban nincs már más tennivaló, csak az alábbi képeket megnézni, hogy is haladok eddig ezzel a nagyszabású projekttel. Mert a végére se értem még, de már azt várom, hogy mi lesz a vége, hogy fognak kinézni, mert szeretném mindegyiket feltenni egyetlenegy képre, mintha egy csoportképen szerepelnének (ahogy ezt már a 2-ben is próbáltam, és ami még mindig nincs rajta a gépen!).
Nem időrendi sorrendben haladok, hanem ahogy egyszer csak megtaláltam 😀

Az ijesztő vajda, aki annyira nem is ijesztő, de akár ez a helyzet simán tekinthető lenne annak is, hogy éppen… megtámadta azt a szerencsétlent ott a földön. Közben pedig csak megcsúszott a jeges-havas úton.

És ők sem Vlad miatt estek el. Kicsit a szánkó vagy bob nem úgy sikerült, ahogy eltervezték, így Unettas és Daavid leestek róla. Én jót nevettem, ők szerintem egyáltalán nem.

Pedig igazából III. Vlad Ţepeş egy tökéletes úriember. Nincsenek már karóba húzott alakok a kertjében, nem szögeli a turbánokat a törökök fejére, nem vágja fel az ágyasa hasát, csakhogy megnézze, hogy van az örököse stb. (még szerencse!). Itt éppen a Bubblegum névre hallgató kiscicát kapta fel.

Tévedtem. Tud ő kegyetlen lenni még mindig. Ne kérdezzétek, hogy miért van zárt térben esernyő a kezében.

Természetesen nincs kollázs Xavier „mindenhol is ott vagyok” Alvaro nélkül. Pedig nem is kerestem őt, éppen Mikaelt vadásztam, mikor Mr. Alvaro megjelent a házak között. Nem szereti, ha nem vele foglalkozom, ez van.

Mikael találkozott a viking tesókkal és Drakulával. Biztos nem illetődött meg, hogy három ennyire idős vámpír van előtte, mert mintha a tekintete is arról árulkodna, hogy egyáltalán nem fél tőlük.

A szentem nagyon szeret a középpontban lenni. Így mikor eljött a Romance Festival, elég sokan megjelentek a gyerekek közül. Xavier pedig képes volt így megjelenni… még nincs opció a dobolásra a Sims 4 világában, én azonban találtam úgy egyedi tartalmat, hogy akár egy kép erejéig használni lehessen (egy jó plakát a Bloody Masquerade-nek például, khm). De mégsem Xavier vitte a prímet!

Valaki kereshetne egy hímállatot, aki úgy néz rám, mint ahogy most Areh Xavierre. De úgy tényleg. Még a rózsaszín zakó sem zavarna.

A prímet Unettas vitte el. Ő, aki amúgy egy teljesen zárkózott fickó, megjelent így. Nem röhögtem fel nagyon, kicsit sem. Remélem, nem éppen Vivienne-t nézte, mert elviekben van köztük valami kezdetleges románc, aminek nagyon nem kellene ott lennie.

Nem mindenkinek volt azonban ez a fesztivál amúgy kellemes. A bordó nadrágos úriember és a copfos, fehér ruhás hölgyemény igazából egy párt alkotnak, de itt elmennek (még) egymás mellett. Legalábbis még. Csak előbb még ki kell alakítanom a banda törzshelyét.

Aletta (balra) és Aurora biztos egy titkos ügy miatt utaztak fel Drammarba. Hogy mi lehet az, fogalmam sincs, nem avattak be egyáltalán. Pedig nekem elvileg mindenről _is_ tudnom kellene, mert én vagyok az anyjuk, vagy nem?! Jó, nem.

Nem tudom, Xavier és Areh miért néznek így, de biztos valami olyan hírt mondhatott az alteregóm, aminek nem örültek. Vagy csak megmondtam Areh-nek, hogy a vérnarancs színű pulcsi abszolút nem megy hozzá. Ha mindig megkapom, hogy mamának hív, ez a legkevesebb, hogy én is húzom az agyát egy kicsit.

A telefon egyszer csak megcsörrent, elhívott randira ez a jó gyerek, aztán persze, hogy muszáj volt megörökíteni.

Eleanor és Tchibo névre hallgató kutyuskája. Olyan cukik, nem? *-*

Drága jólelkű leányom, Carolina! Te, akinek a legnagyobb luxus jár ki, te, aki akkora szerencsés leány lettél hirtelen, elárulnád nekem, hogy a legnagyobb hideg téli estén mi a francért fekszel a padon??? És ne vigyen el az intenzívre a sürgősségi mentő, most komolyan…

Spoiler alert: she said yes!

III. Hannu-Juha Holopainen a sármos szívtipró pszichiáter szolgálatra jelentkezik.

Unettas misztikus módon megtalálta a zenekar egyik szálláshelyét, és egy visszautasíthatatlan ajánlatot készül(t) feltenni a srácoknak. De hogy mi volt erre a válasz? Én sem tudom! Zártkörű pasis este volt!

Én azt meg nem eszem, te démon. Ki tudja, miből van. Elég rád nézni…

Este nem akarnék vele találkozni sehol. Már most a hideg futkos a hátamon. Nemhogy akkor, mikor készítettem. Atyaég.

Unettas random úgy döntött, hogy nekimegy Lilith-nek. És győzött.

Lilith azonban nem adta fel. Ha nem éppen Areh-nek megy neki úton-útfélen, akkor bárkinek, mert elég hamar mindenkivel negatívba csúszik a kapcsolati mutatójuk. Itt éppen Perttut verte el… Geta pedig hátul csak biztos akar lenni, hogy az ifjú srác nem halt meg, ahogy a földre csapódott.

Hogy Areh hol volt akkor? Természetellenesen a munkahelyén: éppen segített világrahozni Vlad és felesége első gyermekét. Ami szürreális a kronológiámat elnézve, mert nem is történhetett volna meg.

Igaz, hogy eddig is egyértelmű volt, de most még egyértelműbbé teszem. Kristoffer egy viking, oké? Nem érdemes vele sz@rakodni 😀

Vigyázat, Mr. Szexualitás megérkezett Cherchose-ba. Aki véletlenül nekimegy egy lámpaoszlopnak, vagy felborul valahol, a felelősség az övé.


Hagyj kommentet!
január 17 2022

Uh, de imádtam a Sims 3-mal játszani. :)) Jó kis időtöltés. 😁❤️

január 19 2022

Annyira szerettem 😊 Végre van rá időm, jó hogy eszembe jutattad ❤

január 21 2022

Imádtam régen a Sims1-el majd a 2-es és a Sims3-al játszani!*o* Örök kedvencek ezek, de főleg a 2-es 🙂 imádtam! ^-^ Ha lesz egyszer egy jobb gépünk, akkor leszedem a sims4-et!!! 😀

január 22 2022

Most hallok erről a játékról életemben először! 😀

január 22 2022

Hát ez micsoda összeállítás lett 😀 Ezúton is köszi még1x a Sims 2 linkeket, hogy újra tudok vele én is játszani. 😀 Látom Te is nagyon éled még mindig a háremmel együtt 😀

január 23 2022

Nagyon jó kis történet kerekedhetett ki itt 😀 Irigylem a SIMS-hez való kötődésed, hogy ennyire ki tudsz teljesedni benne és meg tudod csinálni a karaktereket, nekem még a SIMS 1 megy azt jóvan :’D Viszont a
„A telefon egyszer csak megcsörrent, elhívott randira ez a jó gyerek, aztán persze, hogy muszáj volt megörökíteni.”

résztől nem jelennek meg a képek :((( Muti azokat is, hagy lássam az egészet egybe. Jöhet még ilyen sorozat egyébként 😀

január 23 2022

Helyesbítek, megvannak azok a képek 😀 Csak frissíteni kellett ^^.

január 23 2022

Baszus, ez nagyon jó lett. A történet is, és a Simseid is annyira szépek. 🙂 Ügyes vagy. 🙂

január 24 2022

Imádom a sims-et, igaz régen játszottam vele 😄😄😄 a képeket elnézve, viszont ismét kedvem támadt játszani vele 😊😊😊

január 27 2022

Én nagyon régen játszottam vele. Mostanság nem igazán. Szuper lett.

február 16 2022

Én csak ajánlom rendesen, mert amennyire nem akartam vele foglalkozni, egyszerűen annyira le tud kötni. Főleg most, hogy nemsokára kint az esküvős kiegészítő, és kezdhetek mindenkinek is esküvőket tartani. Hallelujah.

Alább tudsz üzenetet hagyni.