Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2021/11/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 10 | Kategóriák: Blog

Hy darlings! ♥ \m/

Elég régen nem találkoztunk már, főleg így, egy normális hosszabb poszttal, amit már nagyon régóta szerettem volna rendesen megírni. Most végre sikerült úgy szerveznem a dolgaimat, hogy ez most meg is valósulhatott.

Szombat volt az a nap, mikor végre eljutottam arra a szintre, hogy beszerezhettem az új masinámat, Géza 2.0-át. Márciusig nem tudtam igazából, hogy az elődje nem működik már, mert egyrészt túl sokat állt egy max. 5 fokos raktárban. Az lehetséges, hogy én is közrejátszhattam abban, hogy nem működik már úgy, mint ahogy azt egy 8 éves géptől elvárná az ember, mert nem hagytam több napig állni.

Ismerősöm ugye megnézte, és mivel annyira régi és elavult már a szerkezet, ezért nem volt értelme energiát belefektetni, mert már alkatrésznek sem jó a masina. Egyedül a winchestere ér annyit nekem, hogy mindenem rajta van, ami csak számít: zenék, képek, a blog mappái, és nem utolsósorban az írásaim. Az előbbi három kategória még viszonylag könnyen pótolható (a blog mappái közül is sokat lehet újra beszerezni, egyedül a mentett .psd állományok miatt fájhatna a fejem), de az írásaim azok nem pótolhatóak. Egyrészt, Xavier tökéletes háttértörténete csak ott van, Drakuláé is, és van valami kezdetleges formája Areh történetének is, akinek nemrég befejeztem a könyve kéziratát, úgyhogy igazából már tudom, hogy kezdhetném el az egész világot, és van alapja a folytatásoknak is, de eddig gép hiányában csak ötletelni és vázlatokat írni tudtam. Ez a mém ráadásul tökéletesen bemutatja a jelenlegi állapotomat:

Örülni örülök, hogy végre van lehetőségem írni, viszont! Mivel a gép, amit választottam elég jó minőségű a márkájához képest, gyönyörűen futtatja a Sims 3-at és a Sims 4-et… és igen, így egy ideje ez rabolta el az időmet, főleg az utóbbi, ami nekem teljesen új dolog, pedig mikor kijött, akkor egyáltalán nem érdekelt annyira. Jelen sorok írásakor még a maradék kötelezően előírt szabadságomat töltöm, és csak hétvégén megyek dolgozni legközelebb, addig pedig úgymond rengeteg időm van a blogon pótolni, válaszolni végre minden bejegyzéshez, amit időközben a Támogasd a Bloggert! csoportban kértek a lányok, stb.

Így aztán elég sok tervem van, és azt sem tudom, hol kezdjem igazából. Jót tett nekem ez a szünet, ez biztos, mert van mit bepótolnom, van miről írnom, és végre nem kell azon agonizálnom, hogy nem fog menni az írás, mert nem normális billentyűzeten pötyögök.

Sok mindent tervezek, hogy idővel bepótlok mindent, ami eddig elmaradt, így ezekről készítettem egy listát, amit alább tervezek megcsinálni. Nem ígérem, hogy még az idén mindegyik kész lesz, mert sajnos még nincs meg az a kábelem, amivel a régi winchesteremről le tudnám menteni az összes olyan dolgot, amire szükségem van.

 • Mindenekelőtt van néhány fotóm, amiket az elmúlt hónapokban a koncerteken lőttem. Ezeket már kiválogattam, már csak át kellene őket méterezni, és rájuk tenni a védjelemet, amivel nem is lenne baj, de az a sablon, amit használok, jelenleg nem elérhető.
 • Még a napokban felkerülnek az eddigi kollekciók, amiket Lady Popularban gyűjtöttem.
 • Lesz poszt az Eldarya familiáris gyűjteményemről is, hiszen éltem azzal a lehetőséggel, mikor a tűzeset után 300 ezer ősi érmét kaptam… és próbáltam hasznosan elkölteni.
 • Apróságokat szereztem a 227 nap alatt is, amiket be fogok mutatni egyszer egy nagyobb posztban, és reménykedjünk, hogy ez minél előbb bekövetkezik.
 • Ha már működik a Sims 3+4, lesz megint egy normális sorozat is. Egyelőre azt a sorozatot, amit a régi gépemen elkezdtem, azzal nem tudom, mi lesz, mert egyelőre sehogy se áll. Egy revamped verzióra kíváncsiak lennétek?
 • Az igazi SuperSim Challange akkor lesz tökéletes, ha újrakezdem, mert eddig az újdonság varázsa annyira lekötött, hogy az első elképzelésem gyönyörűen kezd kialakulni. A Beyond Time alapházáról már számtalanszor beszéltem, amit még egy magyar simmer, imoger álmodott meg. Az ő házát használtam fel alapként a legnagyobb telken Brindleton Bay-ben, a többit pedig majd meglátjátok. De az is lehet, hogy nem fogom keverni a Rags to Riches kihívással.
 • Készül a Bővítések #14, amit még telefonon kezdtem el, de itt fogom igazából befejezni.
 • A 227 napról is megpróbálok majd írni, hogy milyen volt… nem ígérem, hogy kész lesz, mert nehéz téma, és nem is biztos, hogy jól mutatna itt.

 • Hagyj kommentet!
  november 17 2021

  Szia. Nagyon örülök hogy újra írsz és minden rendben veled. 😊 Tudom mennyire rossz az ha elvesznek a dolgaid… főleg a nem potolhatoak. Remélem minden visszakerul az új gépedre amire szükséged lesz.
  Minden jót. 😊

  november 21 2021

  Meg tudlak érteni, bosszantóak ezek a dolgok, amikor eltűnnek dolgok. Én is mindig ettől rettegtem 🙂 Örülök, hogy írtál 🙂 Remélem most már minden jól alakul körülötted 🙂

  november 21 2021

  Sok örömöt az új géphez és sok-sok blogbejegyzést! 🙂

  november 21 2021

  Megtudom érzeni, hogy mit éreztél akkor mikor elvesztek a dolgaid.😅 Sajna velem is megesett, megesik mai napig xD de remélem, hogy a mostani gépemnél nem lesz ilyen, mert most már sok mindent kimentek inkább külsőire. 😀 Az ember tanul… Használd egészséggel a gépedet!:)

  november 22 2021

  Teljesen átérzem most ezt a bejegyzést, mert több mint 1 évig szenvedtem rajta hogy nem tudok mivel írni vagy játszani. 😅 Csak maradj lendületben. 🙂

  november 23 2021

  Elképzelni sem tudom, milyen érzés lehet egy csomó adatot elveszteni, rendkívül bosszantó lehet, pláne ha nem pótolhatóak.
  Remélem, megmarad a lendület, sok sikert a terveidhez! 🙂

  november 23 2021

  Nekem sem jó most sajnos a laptopom, szóval teljesen átérzem. Olyan projekt volt rajta, amit csak jövőre tudok újra megcsináni, úgyhogy sajnos tudom, hogy ezek mennyire bosszantó dolgok. Annak viszont örülök, hogy újra olvashatom az írásod 😊

  november 23 2021

  Remélem minden jól alakul 😊

  november 28 2021

  Nagyon örülök, hogy újra itt vagy és bővebben is hallhatunk, olvashatunk felőled. A SIMS mániád engem egyáltalán nem lepett meg 😀 Gondoltam, hogy minden hátrahagyva, az lesz az első. Igazi Amys. 😀

  Mindent bele, várjuk a jobbnál jobb posztjaidat.

  december 01 2021

  Szia! Kívánom minden jól alakuljon. Sajnos, én is voltam már ilyen helyzetben, hogy elvesztettem mindenem. Éppen ezért szereztem be egy nagyobb adathordozót, amin tárolok mindent.

  Alább tudsz üzenetet hagyni.