Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2021/11/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 10 | Kategóriák: Galéria Updates

Hy darlings! ♥ \m/

Mostanában volt időm kicsit jobban átnézni, miket írtam össze eddig a blogon, így néhol találtam hiányosságokat, így szorgos kis mókusként össze is szedtem, mit érdemes még egyszer átnézni, ha esetleg már korábban olvastad azt az oldalt, vagy bejegyzést. Javarészt igen, az oldalakon belül garázdálkodtam, de nekem lehet XD.

» Kicsit bővítettem egy régóta esedékes módosítást a rólam szóló menüben. Idővel érkezni fog 3 olyan zenekar adatlapja, akik munkássága veszettül közel áll hozzám, tökéletesen leír engem.
» Bekerült Az iroda adatai közé, mettől-meddig voltam kénytelen hiatuson tartani a blogot. Remélem, többször már nem kell.
» Kibővítettem a Bakancslistámat, mert amúgy is régóta terveztem új dolgokat hozzáírni.
» Bővítettem még a Koncerten jártam modult, valamint a Koncertek listáját is.
» Sok minden került a Kedvencek alá is.
» A Szeretem/utálom lapon is történt módosítás.
» Pár dolog változott a Top 5 részlegen is.
» Írtam három modult, amik főleg a regényeimhez számítanak fontosnak: Érdekességek, Inspiráló zenék, és a Kollázsok, amiket már egyszer bemutattam nektek. Annyi különbséggel, hogy az utóbbi lapra felkerültek az Instagram elérhetőségek.
» Nemrég erőt vettem magamon, és az összes eddig meglévő hidden object játékot belinkeltem a fejlesztők oldalára is. Nagyon a szívemen viselem ennek a játék kategóriának a sorsát, mert hát még a gremlin oldalán sincs fent mindegyik… így egyelőre nálam olvasható a lista, és a nem spoilermentes leírásaik: Amax Interactive, Artifex Mundi, Big Fish Studios, Eipix Entertainment, Blue Tea Games, Elephant Games, DominiGames (ő teljesen új, előzőleg nem létezett), Five-BN Games (új oldal), Friendly Fox Studios (szintén új, korábban 4 Friends Games név alatt futottak), GrandMA Studios.
» Jelen állapotok szerint frissült: Koncerten jártam, Koncertek.
» Galériába már elkezdtem feltölteni néhány képet, így az alábbi két galéria frissült először:

2020

Galéria – Lady Popular szettek – 2020

2021

Galéria – Lady Popular szettek – 2021

» Bal oldalra visszakerült a Chat (After All Those Infinities), a Koncertes várólistám (One Hope’s Evening), valamint a Projektek (A Sip of Multiverse). Egyelőre csak a Polyvore-t vettem ki, a többit azt tudom folytatni belátható időn belül. A koncerteknél megjelenő csillag azt jelenti, hogy csak érdekel az esemény, de nem döntöttem még el, hogy megyek is az eseményre.
» Alul kicsit lerövidítettem a láblécben levő infókat. Igen, hosszú a bal oldali hasáb, de így minden a helyén van, és amúgy is szeretek hosszú posztokat írni ^^”.
» A cseréknél is alakítottam ki három kategóriát: az első a Támogasd a Bloggert! csoport, akik benne vannak a chatcsoportban is, a második azok, akik nincsenek a csoportban, de olvasom őket, a harmadik pedig az általános csere.


Hagyj kommentet!
november 20 2021

Hűha. Jo sok kis változást eszközöltél hirtelen, detetszik 🙂 a valtozas mindig jól jön. Jó lett 🙂

november 21 2021

Nekem nagyon tetszik 🙂 szuper lett 🙂

november 21 2021

Húha, ez azért jó sok munka volt! 🙂

november 21 2021

Jó sok változás történt! 🙂 Csak így tovább! ^~^

november 22 2021

Van mit böngészni nálnad bőven. ^^

november 23 2021

Nagyon produktív voltál! Jó, hogy mondod, a bakancslistámat nekem is jó lenne frissíteni, de a Repülő Seprű nekem is fel van írva 😉

november 23 2021

Szuper lett, valóban nagyon szorgos voltál 😳😊

november 23 2021

Szuper lett, nagyon tetszik 😊

november 28 2021

Imádom, hogy ilyen részletesen írsz még mindig magadról, sokkal közelebbről megismerhetünk. ♥
Megyek majd oda is olvasni, de tudod… pótolni kell a többieknél is 😀

december 01 2021

Nagyon produktív voltál. A bakancslista jó tipp volt köszi.

Alább tudsz üzenetet hagyni.