Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2021/06/27
Írta: Amy | Hozzászólások: 6 | Kategóriák: Sunday best of

» Az egyszer koppokat mindig egyszer hoppok követik. És már ideje egy nagyon nagy hoppnak részemről. » Keddtől végre minden normális lesz. És onnantól fogom számítani a napokat, mikor lesz végre gépem. Úgyhogy még mindig türelmeteket kérem! » Ez a dögmeleg minden vámpírnak egy rémálom. Főleg a páratlanoknak. De, szinte hihetetlen, de a forró tea tényleg jó ilyenkor. » Készülnek amúgy posztok, csak lassan. Nehéz így alkotni. » Mikor írtam a bakancslistám, volt egy tétel, amit végül nem írtam bele. Mert jelenleg semmi szín alatt nem tudok megbocsátani N-nek. » Már van címe az öthónapos hiatus alatt keletkezett időszaknak: 227 nap. Egyelőre három részre tagoltam. » Volt az a nagy vihar nemrég, de minket totál elkerült. Pedig már kezdtem örülni. » 9-én megyek szemészetre. Picit izgulok miatta, de ez a régóta dédelgetett álmom egyik fele. Szorítsatok!


Hagyj kommentet!
június 28 2021

Megértelek, most valahogy nálam is nehezen készülnek a posztok, pedig annyi minden van, amit meg kéne írni. Lehet, hogy pont ez az oka?!
A forró tea tényleg jó, sok-sok éve alkalmazom 😉
Hopp-hopp! 🙂

június 28 2021

Szia!! Örülök, hogy azért picit is jelentkezel. Milyen géped lesz? Én sem bírom annyira a meleget, de még kitartok. :D. Várom a következő hosszabb írásodat. Puszi :).

június 30 2021

A meleg engem is megvisel. Pedig egy másik országban tartózkodom, ahol nem olyan nagy meleg van, mint otthon. Várjuk a posztokat!

július 01 2021

Szorítok a szemészet miatt. Kitartást a meleghez, hidd el, ha van párod sem jobb a helyzet :’D A vihar minket is kikerült, pedig néha úgy szeretnék egy hosszabb égzengést cuki esővel, de NE hétvégére, mert a hétvége az enyém!!! A miénk!!! A pihenésé, a strandolásé, a szalcsisütésé stb. 😀

július 01 2021

Szemészetre muszáj új időpontot kérnem, mert be vagyok osztva aznapra, és mivel kevés ember van, nincs lehetőség a cserére. Úgyhogy nekem kell alkalmazkodni, nem fordítva.

július 04 2021

A hétvége az hétvége, muszáj szórakozni! 😀

Alább tudsz üzenetet hagyni.