Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2021/06/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 6 | Kategóriák: My Children

Hy darlings! ♥ \m/

Amíg nem volt lehetőségem nagyon netezni, készítettem néhány kollázst, ami tökéletes lesz majd a karaktereim bemutatása szempontjából. Hosszú hónapot óta zajlik a casting, és még így sem fejeztem be, mert néha változtatok egy-két személyen, mert második vagy harmadik pillantásra már nem ugyanaz, akit el tudok képzelni az adott karakter megszemélyesítőjeként.

A legtöbb kép Instagramon is megvan, de igazából semmi másra nem akarom használni, csak karakter ábrázolásra. És néhány amúgy is fent volt különböző modellügynökségek oldalain is. Azt hiszem, ennyi elég elöljáróban.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy néhányuk története vagy félkész állapotban létezik, vagy vázlatokban, vagy csak maga a páros szerepel, mert előzőleg megneveztem őket egy másik páros könyvében.

Ők kilencen úgymond a legnagyobb család, pontosabban az Első Család tagjai, illetve, ketten csak közvetve azok.
Van közük egymáshoz, nem is kevés, és a lapokon is érződik, hogy valami nagynak a tagjai.
Oh, és igen, kb. mindenki hosszú hajú lesz, erre készüljön fel mindenki XD. Valahogy más hajhossz nem volt előttem, bár a vörös majdnem rövid hajjal került a palettára, mert úgy is dögös… majd neveket később osztok meg.
Ami még külön funfact, hogy ők kaptak egy 7×7 oldalas novellát, ami végül kinőtte magát jócskán.

Ők hárman talán az elsők, akik megszülettek, ugyanis az egyikük elindította azt a folyamatot, hogy lassan egyre több és több karakterem legyen.
Funfact: az egyik novellája anno egy HIM rajongói novella volt, aztán ahogy írtam, minden más lett. A dolgok állása szerint a jó irányba.

Közülük az egyik indított el mindent, még 2010-ben, mikor is a Lacrimas Profundere megjelentette az akkori lemezét, The Grandiose Nowhere címmel, és fogtam Robot, majd főszereplővé tettem. Később már csak a név maradt meg, mert az eredeti emigrált egy másik történetbe (szerencsére), így kellett valaki, aki hasonlít rá, korban is megfelelt, és rá lehet húzni a történetet. Persze, addigra már megvoltak a leszármazottai is.
Amúgy vicces, mert eredetileg egy duológia volt tervben, a BtD-ben is szereplő legjobb barát kap egy boldog befejezést, így igazából spin-offként értelmezhető a három másik története. Ebből csak az egyikét nem tudom hogy összekötni a másik kettővel ಥ╭╮ಥ.

A Rebel Brotherhood tagjai közül az egyikük annak az elveszett 112 oldalas történetnek a főszereplője, aki megkapja ugyanazt a történetet, csak lényegesen másabb köntösben. A klasszikus mentsük meg a királylányt az alap, de ezt nem kell szó szerint venni, mert bár a történet sablonosnak tűnhet így elöljáróban, legjobb emlékeim és friss ötleteim szerint nem az.
És igen, az ott (már megint) Brandon Katz, alias Xavier Alvaro földi mása. Nagy utat tett meg, és hát a múlt az nem maradhat mindig háborítatlan.
Parkernek is adtam egy szerepet, mert eddig a legendás Beyond Time-ban volt egy nyúlfarknyi szerepe, de így, hogy kapott társakat, így már jobb lesz a sorsa. Sárika nélkül persze.
A negyedik tag pedig maradjon jótékony homályban. Bár a BT lapjain született meg, úgy terveztem, nagyobb háttérszerepet fog kapni, a kapott szakmájának köszönhetően.

Vannak ugyanakkor már meglévő párok is, akik vagy így vagy úgy, de kötődnek egymáshoz a történetek által. Az egyiket már alig várom, hogy írni tudjam, mert nagyon izgalmas dolgokat tartogatok nekik, de az majd a következő körben.

Ti mit gondoltok eddig?


Hagyj kommentet!
június 17 2021

Én már nagyon kíváncsi lennék egy-két írásodra. A karakterek pedig egytől egyig dögösek 😀 Ügyesen összeraktad őket ^^.

június 17 2021

Hmmm… Izgalmasnak hangzik. 😀 Kíváncsi leszek. 🙂

június 17 2021

Jól néznek ki a srácok 😀 pont az ilyen pasikat nagyon vonzónak tartom :)!

június 18 2021

Szuper karakterek! Kíváncsian várom!

június 19 2021

Én is így tudom elképzelni csak a karaktereimet, ha legalább nagyjából, de valakihez társítom, adott esetben mintázom 🙂 nagyon jó kis összeállítás, írás. Kíváncsi leszek 🙂

június 22 2021

Ó azt hiszem az utolsó pasi nagyon jóképű… Szuper karakternek tűnik.

Alább tudsz üzenetet hagyni.