Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2021/05/09
Írta: Amy | Hozzászólások: 5 | Kategóriák: Sunday best of

» Napokra vagyok már csak a visszatéréstől. Apróbb technikai problémák adódtak, de dolgozom rajta 😀 » Kérem vissza a kiszemelt pasimat Eldaryába ; – ; !!! Bár, remélem, csak magyarul nem folytatják tovább, és nem szüntetik meg a szervert. Engem kimondottan nem zavar, hogy angol. De még választ mai napig nem kaptam a feltöltéseimről… » Egyhamar nem lesz új telefontokom… már a harmadik verzió is mérethibás! >.< » Valaki tud ajánlani sorozatot? A sorozatnaplóm is hálás lenne neki 😀 » Olyan finom spagettit csináltam, hogy négy napig ettük. » Találtam sóskaramellás nasit. És az finom. » Veszélyes a Wish, ha van wishcash-ed… » Lassan tényleg minden jó lesz. Mert apránként nem megy semmi.


Hagyj kommentet!
május 09 2021

Uh, hát bocsi, nem vagyok egy sorozat-rajongó, sajnos ebben nem tudok segíteni. És bár édességről nem kérdeztél, én meg gyömbéres feketecsokit találtam, és teljesen rákattantam! Pedig a fekete csokiért eddig nem is voltam oda.

május 09 2021

Szia! Nincs túl sok ötletem! A múltkor Ninának volt egy posztja, ahonnan inspirálódtam. Ritkán kezdek bele sorozatba, mert kéztetest érzek rá, hogy egyszerre ledaráljam.
Amiket valaha is megnéztem és a kedvenceim: Lost, Odaát, Zöld Íjász. A többi inkább csajos! Szívek Szállodája. Most pedig végignéztem az Emily Párizs-ban. És egy hozzá hasonlót, a The Bold Type-ot.

május 10 2021

Na hali, ezt a kérést pont nekem találtad akkor ki, mert én tudok sorozatokat ajánlani 😀

Legújabb 5. kedvencem: Shadow and Bone, The Irregulars, The One, Superman & Lois, Tribes of Europa
Amiket mostanában nézek: Skam France, wtFock, DC’s Legends of Tomorrow, Legacies, The Flash, Supergirl, The Handmaid’s Tale, Batwoman + nézem a magyar Exatlont is, bár az nem igazán olyan sorozat
További sorozatokat a sorozathaladási naplómban találsz, remélem ezekből is tudsz válogatni: https://shelterad.gportal.hu/gindex.php?pg=37363513

május 11 2021

Szerintem az én kis kedvenceimet ismered, de bemásolom neked, hogy eddig miket láttam és néztem és van, ami még tervben van:

10 dolog, amit utálok benned, Awkward, Született szobalányok (Devious Maids), Zűrös viszonyok (Misstresses), Intikam (hosszú, török és ahw.. brutál jó), Riverdale, The 100, The Gifted, The Mick, Klikk (ha szeretted a Skins-t akkor szerintem érdemes megnézni), Girlboss (még nem láttam, de érdekelne), Chilling Adventures of Sabrina, Charmed reboot, The Magicians, Élite, 13 okom volt.

Bár egy hosszabb listát lehetne írni azokkal, amiket tutira láttam és imádtam… össze kéne szednem nekem is 😀
Remélem hamarosan sikerül visszatérned! ♥

május 11 2021

Mostanság nem néztem sorozatot, de amiket tudok ajánlani : A boszorkányok elveszett könyve, The Spanish Princess, The Crown, New Amsterdam, Gyilkos elmék.

Hirtelen most ennyi jutott eszembe.
Minden jót kívánok 🙂

Alább tudsz üzenetet hagyni.