Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2021/05/15
Írta: Amy | Hozzászólások: 5 | Kategóriák: Blog

Hy darlings! ♥ \m/

Február 28-a volt az a nap, mikor legutoljára írtam egy hosszabb bejegyzést. Sajnos, még ezt is mobilról írom, de legalább rendesen össze tudom foglalni, hogy mi minden történt azóta, hogy leírtam azokat a dolgokat.
Nem kell aggódni, az egyetlen rossz hír az, hogy még mindig nincs gépem, és nem tudom megmondani, mikor lesz.

Ninaa-val már beszéltünk arról, hogy lesz design is váltva (bocsi Eszti, tudom, hogy mennyire szereted Xaviert), de olyan stílust szeretnék, ami könnyen átlátható, mobilon is jól megy, és félig-meddig hivatalos is. Az se kizárt, hogy szervert váltok, de ez még naaaaagyon odébb van, sajnos…

Nem pont időrendben írom, mi mikor történt, hanem csak így in medias res alapon. Előre is elnézést kérek érte 😀

» Azóta a helyzet jelentősen jobb, mint volt. A hátam mögött tudhatom azt a helyet, amit senkinek sem ajánlok, mert hiába fapados, megvannak a gonosz dolgai, és a gonoszt nem lehet minden esetben irányítani…
» Megint egy normális albérletbe kerültem a családommal, és visszakaptuk a cicáinkat is. Éltünk egy lehetőséggel, aminek következtében jutottunk ide, kaptunk hűtőt, mosógépet, bútorokat. Igaz, nem ingyen, de az már a legkevesebb ennyi szenvedés után. Természetesen, van megállapodásunk a segítségről, papíron szerepel minden.
» Időközben persze elkezdtünk dolgozni, egyelőre én állok vesztésre, de már túl vagyok a híres orvosi alkalmassági vizsgálaton, miszerint alkalmas vagyok szolgálatra. Már csak várnom kell, mikor mehetek szerződést írni.
» Sajnos időközben a gépem nemes egyszerűséggel beadta a kulcsot. Nem vesztettem el semmit, minden megvan még, csak konkrétan nem férek hozzá. Egy ismerősöm segített annyiban, hogy összerakott nekem egy XP-vel működő gépet, de mire hazahoztam a monstrumot, már nem úgy ment, mint nála, így egyelőre megint jegelve van a téma. Plusz, nem kaptam vissza semmit se, ami a bloghoz kell, se az írásaimat (ez a legfontosabb inkább…), mert minden mást még pótolhatok, de azt a több száz oldalt, na, azt már nem.
Így sajnos, még határozotlan ideig nem tudok jelentkezni, bár online körökben jelen vagyok, és heti egyszer rövidebb, visszatérésig pedig havi egy hosszabb poszttal tudok jelentkezni. Az is inkább olyan, hogy amiről nem írtam SBO-ban, azt ilyen posztban tudom nektek megírni. Könnyebb kifejezni így az érzéseimet. 🙂
» Végül én is kaptam oltást, és nem kell ebbe semmilyen politikai dolgot belegondolni. Egyszerűen azért, mert láttam/hallottam olyan dolgokat, amik miatt erre az elhatározásra jutottam, és nem bántam meg. Most már nem fáj a bal karom, tudom szabadon mozgatni, de lehet azért sem éreztem jobban, mert szedek C-vitamint és magnéziumot. A fejem fájt csak első nap, de azt is kialudtam. Csak nagyon muszáj alapon veszek be bármilyen fájdalomcsillapítót.
» Időközben elkezdtem rendszerezni a rengeteg füzetem, és különféle journalok lettek belőlük. Van kifejezetten Sorozatnaplóm, Könyvnaplóm, Olvasónaplóm, van egy külön a Beyond Time vázlatainak, van egy külön a vámpír könyveket megelőző trilógiámnak, a TWT-nek (erről majd legközelebb hosszabban mesélek). Még van egy külön az ötleteknek is, de ez megér egy posztot, mert egyszerűbb lenne bemutatni, mint a Wishhaul gyűjteményt.
» Apropó Wishhaul, nyugodtan számítsatok majd egy újabb nagyobb, és hosszabb posztra. Nem tudom, mikor lesz, de akkor mindenképpen megmutatom, mi mindent szereztem onnan.
» Már csak 23 személy hiányzik ahhoz, hogy végre egyben lássam a karaktereim tablóképét, amit még nem tudom, hogy csinálok meg, de alakulnak a dolgok. Mikor azt hittem, hogy nem találom a tökéletes Areh és Geta Throent, megtaláltam őket (◍•ᴗ•◍)❤. Azóta többek között Areh királynéje hiányzik, az én drága orosz rideg harcosom, és még pár ember. Tudtok valami jóképű orosz palit? ^^” Mert esküszöm, még a rideg és hűvös Mikael Oksanen is megvan, de neeeem, egy orosz származású vörös hajút esélytelen találni. A lány testvérpárról már nem is beszélve…
» Amióta újraindult az Eldarya, azóta nagyon megszerettem a történetet, van rangsorom is (nem, Nevra csak ezüstérmes lett, bocsi, hiába vámpír). Követem az eseményeket, és csak az zavar, hogy mindenki ki van akadva, hogy magyar szerveren nincs magyar fordítás. Mai világban elengedhetetlen ez, és hiába jogos az az érv, hogy magyar helyen magyar felirat, néhány fordítás veszettül idióta volt még a tűzeset előtt is… én meg ezzel elégedett vagyok. A szervert meg szerintem nem fogják megszüntetni, hiába sokan pártoltak el… bánt ugyan, hogy 9-e előtt nem tudtam megszerezni azt a familiárist, de hátha később lesz rá esély.

Úgy nagyjából ennyi az, ami lényeges, és tudnék miről mesélni. De hogy mikről is szeretnék írni majd? Ez is csak egy rövid ízelítő lista lesz.
» Március 10-ét megelőzően lesz egy cikksorozat arról az időszakról, amit én inkább tanulságos történetnek szánok, és elrettentő példának. Mert sajnos kaptam olyat, hogy bizony ez megérdemelt volt, de azok az illetők nem tudták a hátterét, a cselekmény kiinduló pontját, és én meg azt szeretném minél előbb letisztázni.
» Wishhaul
» A journal rengetegem
» Az elkészült tabló. Bár ez lehet kérdéses lesz, mert a rajta szereplők fotóit kb. csak saját használatra mentettem le, kimondottan karakterábrázolás céljából.
» A három karakterem Eldaryából: Melialyse, Olive és Roksiana. Ezekhez persze társulna a jelentősre gyarapodott familiáris gyűjtemény is, hehe ^^”.
» Be szeretném mutatni majd a Hogwarts Mystery-ben a drága kislányomat is idővel, hiszen nemrég a hetedik lényt is befogadta, nemrég kinevezték az ötödik év prefektusának… minden ilyen csudi jó dolgot.
» Több mobilos játékot próbáltam az öt hóna alatt, különböző alkalmazásokat isy úgyhogy egy szép összefoglaló is érkezik majd… remélem, minél hamarabb *fingers crossed*.

Nektek van még ötletetek, miről írhatnék még?


Hagyj kommentet!
május 16 2021

Örülök, hogy jobb a helyzet. Idővel, es türelemmel még jobb lesz. Gratulálok az optimizmusodhoz, és a kitartásodhoz. Reméljük hamarosan még több poszttal fogsz örvendeztetni minket.

május 17 2021

Örülök, hogy most úgy ahogy minden oké ^^ Várom, hogy még egy ilyen hosszabb bejegyzéssel érkezz.
A journalokat kérjük bemutatni, mert szerintem érdekelne sok mindenkit.

A jákokra is nagyon kíváncsi vagyok * . * Meg a wishhaul, az új sorozat meg minden, amit szeretnél ♥

A designről pedig biztos beszélni fogunk még.

Puszi ♥

május 18 2021

Örülök, hogy megoldódni látszik a helyzet. Kíváncsi leszek az új designra. 🙂

május 20 2021

Örülök, hogy most már jöttök ki a mélypontból, de biztos vagyok benne, hogy minden rossz után valami jónak is jönnie kell. Minden jót kívánok és alakuljon minden úgy ahogy szeretnétek ♥

október 02 2021

Újra nekíálltam a felgyűlemlett TaB-os linkek kitakarításának, szóval eljutottam ehhez a poszthoz is 😀 Kicsit hülye élmény, hogy időrendi értelemben össze-vissza ugrálok a posztok között, szóval csak annyit tudok mondani, hogy örülök hogy akkor jól alakultak az események. Látom az új dizi is felkerült közben és akkor megyek is a következő posztjaidat olvasni 😀

Alább tudsz üzenetet hagyni.