Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2021. április. 18.
Zene – Schwarzer Engel: Paradies

» Én egy boldog nő vagyok, mert lassan tényleg minden adott arra, hogy elinduljak azon az úton, amit már évek óta elterveztem. » Fél napig csak kerestem a sztoris vázlatokat, mire máshol találtam meg végül. Évek óta dédelgetett álmom volt, hogy mindet egy helyen látom. » 62 karakterből nagyjából 20-25 személyhez már tudok arcot párosítani. Már most nagyon várom, hogy fog kinézni a vége. » Jó látni, hogy a zenekarok bizakodnak a jövőt illetően, és jelentgetik be, mikor lépnek fel Budapesten. Ha minden jól megy, én is ott leszek, és végre kitombolom magam. » Nem tudom még, mikor lesz gépem, de annyit elmondhatok, hogy folyamatban van. » Lehetne már megint napsütéses jó idő, mert mehetnékem van. Szinte össze van készítve a csomag a fotózáshoz. » Cilikém betöltötte a 2. életévét kedden. Hivatalosan is kamaszkorban van a rosszcsont. » Olvastam, hogy még idén jönni fog az új Fekete Tőr (◍•ᴗ•◍)❤! Ideje megint újra olvasni előről az egész sorozatot.

Amy Hozzászólások: 10 Sunday best of

10 hozzászólás

 1. Bernie szerint:

  Ó, olyan velem is sokszor előfordul, hogy órákig keresek valamit, aztán persze olyan helyen találom meg, ahol nem is számítok rá! A napsütéses időnek is örülnék, meg ha nem lenne már végre ilyen hideg. Hisz nemsokára május van!!!

  1. Amy szerint:

   Remélem nemsokára vége az esőnek, és lehet menni nyugodtan randalírozni a természetben. Az embernek már szinte hiányzik a napfény.

 2. Ninaa szerint:

  Mindig is tudtam, hogy sikerül helyre, lábra állnod, állnotok ♥ Erős nő vagy és most már boldog is. Várom, hogy egy hosszabb bejegyzést is olvashassak tőled ^^. A SZTORIDAT MEG OLVASNI AKAROM.. mérges vagyok, hogy nem publikálod :’D A koncerteket és a jó időt én is nagyon várom ^^

  1. Amy szerint:

   Hát ööö… tudom, hogy kellene, de még mindig létidegen nekem a blogspotos közlés, a magánkiadásos meg szóba se jöhet, mi? ;D
   Amint menni fog, úgyis tudni fogsz róla ^^

 3. Wikka szerint:

  Milyen koncertre fogsz menni? Valahog ez nekem ki maradt :) de a fesztival szezon hianyzik nekem.is.

  1. Amy szerint:

   Powerwolf-ra nagyon szeretnék eljutni, és ugye a legtöbb tavalyi és a legtöbb idei koncertet csúsztatták rendesen. Most a szívem vágya júniusban Depresszió és Down for Whatever, remélem, kijutok végre. Már lassan egy éve nem voltam sehol :(

 4. Eszter szerint:

  Sziiaaa!

  Remélem minden jól alakul már Nektek! Szurkolok, hogy szépen lassan minden a helyére álljon. A jó időt pedig én is nagyon várom már.

  1. Amy szerint:

   Szió!
   Igen, már fényévekkel jobb a helyzet, mint február 28-an írtam, csak lassan indulnak be a dolgok. Amint lesz alkalmam, úgyis mesélek hosszabban is.
   Köszönöm, hogy írtál, puszi neked

 5. Klaudi szerint:

  Szia! :)
  Örülök, hogy kezdenek helyére állni a dolgok és ne felejtsd csak POZITÍVAN! ;) Nem szabad bevonni a negatívat, a rosszat, akkor minden rendben lesz! ;) Az írásaidra kiváncsi lennék én is! :D De nekem aztán jöhet kiadásos verzióban is,mert szeretek olvasni, szeretem a könyveket! :D

  A hosszabb bejegyzéseket hiányolom azért. :D

  Egyébként, ismerős az a helyzet: Ha keressel valamit nem talalálod, majd előkerül, persze hogy ott ahol nem kerested eddig!!!! XDDD

  Puszi

  Klaudi

  1. Amy szerint:

   Én mindig is optimista voltam, de vannak helyzetek, mikor az ember már türelmetlenül várja azt a jót. De már rájöttem, ha kimondom, akkor bizony bejön, de nem azonnal. Oké, hülyeségnek hangzik, de nálam működik.

   Puszi :*

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020