Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2021. március. 28.

» Mikor már majdnem minden jó, akkor Géza úgy dönt, hogy nem akar menni. És csak ezért csúszik a hivatalos visszatérés pár napot. » Hihetetlen, hogy mennyi kacatom van még mindig, holott rengeteg mindent szelektáltam már. » Mikor egy szellemes sorozatra azt mondják, hogy igazából az egy love story, akkor elgondolkozol, hogy akkor a te nagy regényed mi igazából. » Szükségem van egy olyan szemészre, aki még így vírus alatt is dolgozik. Műtétről lenne szó. » Alig várom már, hogy itt legyenek a BuJo-mba a lapjaim! *.* Nincs már kedvem nyomtatni, ez az igazság. » Mikor kivételesen úgy érzem, hogy jól érzem magam a bőrömben, akkor nincs senki, akivel bandázhatnék. Pedig felavatnám a bőrszoknyámat. » Megvan anyum rajza, úgyhogy azt nemsokára be is mutatom. » Még 17 lap, és befejeztem a naplómat. Az elsőt, ami remekül összefoglalja ezt az öt hónapot.

Amy Hozzászólások: 2 Sunday best of

2 hozzászólás

 1. Ninaa szerint:

  Kitartás! Hamarosan visszatérsz :33 ♥
  Remélem találsz szemészt, na meg a rendeléseid ne felejtsd el bemutatni.

  Puszi ♥

  1. Amy szerint:

   Oh, hát fotózni muszáj lesz akkor xD.
   De dolgozom a dolgon, mégha csak így egyelőre hetente tudok írni apróbb posztokat.

   Puszi neked :*

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020