Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2021. január. 17.

» Gyorsabban telnek a napok, mint gondoltam. De talán csak azért, mert mindig van valami, amit el kell intézni. » Azért itt is rendesen zajlik az élet. Mindennapos a rendőrség/mentők jelenléte. Az utóbbi pedig sajnos hozzánk is kellett, hogy jöjjon. Az allergiával kevert mérgezéses tünet irdatlanul nem kellemes, és nagy árat fizettem azért, hogy a tüneteim enyhüljenek, és elmúljanak. Már csak a felületi sérülések látszódnak. » Őszintén megmondom, a cicaszitterünk egy tündér. Hiányzik a lányom, ez nem kérdés, de jó helyen vannak, és csak ez számít. » 2,5 hónap után megengedtem magamnak a luxust, hogy kifessem a körmömet. Olyan jó végre feketén látni *.* » Most csak azon imádkozom, hogy Lacrimas-ék ne most dobálják ki az új album infóit, mert falnak megyek. Legalább várjanak egy kicsit tavaszig… » Chipset és kólát kívánok, mint szilveszterkor. » Mint kiderült, egyértelmű, hogy öcsém a mi oldalunkon van. Az a húzás karácsony előtt embertelen volt. » Csütörtökön nagy utazásra megyek. De addig is telik az idő.

Amy Hozzászólások: 0 Sunday best of

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020