Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2021. január. 03.

» Több húst ettem a héten, mint amennyit tavaly sosem. » Amúgy BÚÉK mindenkinek! » Nem szeretem a bizonytalanságot. Mikor mindenre van megoldás, csak rossz, hogy várni kell. És nagyon bennem van a tettvágy, hogy menjek, csináljam, és utána azt szervezzem, hogy minden egy fedél alá kerüljön. » Kicsit nagyon fájt a hétfő, de tudom, hogy a kislányom jó kezekben van, a pajtásaival együtt. Hiányzik, de nagyon. » Minden rosszban van valami jó: alakul az olvasónapló. Mivel jelenleg nincs netem, szükség törvényt bont alapon olvasok. Olyat is, akiből már birtokolok egy példányt. » Tettem pár fogadalmat, és eddig jól tartom magam hozzá. A többihez még nem is tudtam hozzákezdeni. Most hétvége van, előtte hó vége, év vége, ünnepek. Most szinte már semmi sem tart vissza attól, hogy elkezdjem felépíteni az életem. Helló Főnix éve! » Ebből muszáj viccet csinálnom: félek az első emelettől. Az esedékes cikksorozatban majd megtudhatjátok, miért írtam ezt. » Ettem lencsét elsején, így remélem idén tényleg gazdag leszek. Nem csak tapasztalatokban, hanem anyagilag is.

Amy Hozzászólások: 0 Sunday best of

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020