Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2020. december. 27.

» Mekkora rosszindulattal és gonoszsággal kell rendelkezni ahhoz, hogy egy családnak a karácsonyát tönkretehessék? Nagyon sokkal. Arról nem is beszélve, hogy értetlenséget is tapasztaltam, hiába magyaráztam, mi mindent tettem azért, hogy jó legyen. Lepattantam. Falra hányt borsó jelenség. Úgyhogy ez az egész egy hatalmas nagy katyvasz. Majd elmesélem. » Mondani szokták, hogy legszebb öröm a káröröm, és én éreztem a héten. De mondtam, hogy a karma mindenkit utolér. » Határozottan megváltozott a véleményem arról, hogy házam legyen. Panellakásom lesz, Budapesten. És ebből nem engedek. » Nevemben a sorsom, így máshol kell folytatnom a harcot, nem itt, ahol voltunk. » Legalább jó sorozatokat tudtam nézni, amíg volt rá lehetőségem. » Sikerült megszereznem Eldaryában a két új famit, így részemről kész ott az ünnep. A többi szett nem tetszett, így nem is érdekel már. » Nem tudom, mikor leszek elérhető, de megpróbálok legalább heti egyszer Internet közelébe kerülni. Sok mindent kell elintéznem, és nemsokára nem lesznek ünnepek sem, hogy bármi miatt is várnom kelljen. Plusz, visszatérek a fővárosba :”). » Megint elkezdtem könyveket pakolni Molyon a kívánságlistámra, pedig nem kellene. Még nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy könyveket vásároljak. Előbb hely kell, ahol gyűjthetem őket.

Amy Hozzászólások: 0 Sunday best of

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020