Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2020. október. 03.
Zene – Schwarzer Engel: Kreuziget Mich

Hy darlings! ♥ \m/

Elég régen volt már tag, így aztán mikor Ninaa oldalán megtaláltam ezt, rögtön tudtam, hogy szükségem lesz rá. Más kérdés, hogy durván két héttel később sikerült ezt megvalósítani, de annyi baj legyen ^^”.

01. Sorolj fel 3 dolgot, amit szeretsz az őszben?
Halloween, színpompás világ – mégha néha nem is látni annyira, mint szeretném, dekorációk mindenhol.

02. Milyen ízesítésű a kedvenc teád?
Almás-fahéjas tea. Amiben fahéj van, az rossz nem lehet.

03. Melyik az az esemény/alkalom, amit a legjobban vársz idén ősszel?
Egyelőre még nem biztos, hogy lesz idén is Drakula vár!, de nagyon szeretném. Valamint, több sorozatomnak is lesz folytatása, és egyelőre úgy néz ki, hogy pont szülinapomon jelennek meg azok a már tavasszal előrendelt könyvek, amikre már hónapok óta várok…
Nem szabad elfelejtenem azt a számtalan albumot, amik mostanában fognak kijönni. Mint tegnap az új Schwarzer Engel klip is. Atyaég, de régóta vártam már!

04. Szereted a sütőtököt?
Faragni is nehéz, nemhogy enni.

05. Ha meghívnának egy Halloween buliba, minek öltöznél be?
Morticia Addams vagy Alice Liddell perpill az a kettő, ami bármikor jöhetne. Bár igazából simán black metalosnak is beöltözhetnék.

06. Melyik a kedvenc ruhadarabod az évszakban?
A bőrdzsekimet évszaktól függetlenül is szeretem hordani. Sajnos az év elején vett bakancsom kezdi feladni a harcot (pedig nem is lépcsőztem benne három hétig szabadnap nélkül), úgyhogy vennem kell majd egy újat, de minden el szerint novemberig/decemberig ki kell húznom a mostanival. Annyi a baja, hogy a talp alatt szószerint egy rács van, és bár a talpbetét felfogja, 6-7 óra után már sírhatnékom van a fájdalomtól.

07. Sima sál vagy cső sál?
Sima, mert a csősálamat nem kimondottan csősál célzattal vettem. Egy nagyon epic metal nadrágot szeretnék összehozni. Koponyás, azért. De amúgy van olyan csősálam is, ami átlagos, de vékony.

08. Milyen illatokat szeretsz ősszel?
Fahéj, eső, forró csoki.

09. Melyik a kedvenc forró italod?
Teát és forrócsokit szeretek inni felváltva. A forralt bort is idesorolnám, de az nekem inkább téliesebb ital, mintsem őszi, ne kérdezzétek miért.

10. Melyik a kedvenc őszi ételed?
Almás pite *-*

11. Hordasz úgy sálat, hogy bent is magadon hagyod?
Volt már rá példa, igen. Még szerencse, hogy a cicás sálamban voltam, különben kaptam volna az arcomra :|.

12. Előfordul, hogy ilyenkor még napszemüveget hordasz?
Harmadikos korom óta szemüveggel élek, így igazából nem. Bár egyszer Anyu kipróbáltatta velem, hogy a rendes szemüvegre felveszek egy napszemüveget, aminek elég nagy lencséje volt, de úgy éreztem magam, mint egy légy. Úgyhogy, nem.

13. Mi az a három dolog, ami beugrik elsőnek, ha az őszre gondolsz?
Walking Dead, alma, Halloween.

14. Kávé, tea vagy forró csoki?
Ebben a sorrendben :”D.

15. Bakancs vagy UGG csizma?
Bakancs, mégha acélbetétes az sem baj. Most ugyan nincs acélbetétesem, de ami késik, nem múlik. Az UGG csizma szerintem csúnya, és kb. minden második lánynak/nőnek az van a lábán télen. Tudom, tisztelet a kivételnek, de sose szerettem a tucatholmikat.

Amy Hozzászólások: 0 Tags

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020