Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/10/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Hy darlings! ♥ \m/

Elég régen volt már tag, így aztán mikor Ninaa oldalán megtaláltam ezt, rögtön tudtam, hogy szükségem lesz rá. Más kérdés, hogy durván két héttel később sikerült ezt megvalósítani, de annyi baj legyen ^^”.

01. Sorolj fel 3 dolgot, amit szeretsz az őszben?
Halloween, színpompás világ – mégha néha nem is látni annyira, mint szeretném, dekorációk mindenhol.

02. Milyen ízesítésű a kedvenc teád?
Almás-fahéjas tea. Amiben fahéj van, az rossz nem lehet.

03. Melyik az az esemény/alkalom, amit a legjobban vársz idén ősszel?
Egyelőre még nem biztos, hogy lesz idén is Drakula vár!, de nagyon szeretném. Valamint, több sorozatomnak is lesz folytatása, és egyelőre úgy néz ki, hogy pont szülinapomon jelennek meg azok a már tavasszal előrendelt könyvek, amikre már hónapok óta várok…
Nem szabad elfelejtenem azt a számtalan albumot, amik mostanában fognak kijönni. Mint tegnap az új Schwarzer Engel klip is. Atyaég, de régóta vártam már!

04. Szereted a sütőtököt?
Faragni is nehéz, nemhogy enni.

05. Ha meghívnának egy Halloween buliba, minek öltöznél be?
Morticia Addams vagy Alice Liddell perpill az a kettő, ami bármikor jöhetne. Bár igazából simán black metalosnak is beöltözhetnék.

06. Melyik a kedvenc ruhadarabod az évszakban?
A bőrdzsekimet évszaktól függetlenül is szeretem hordani. Sajnos az év elején vett bakancsom kezdi feladni a harcot (pedig nem is lépcsőztem benne három hétig szabadnap nélkül), úgyhogy vennem kell majd egy újat, de minden el szerint novemberig/decemberig ki kell húznom a mostanival. Annyi a baja, hogy a talp alatt szószerint egy rács van, és bár a talpbetét felfogja, 6-7 óra után már sírhatnékom van a fájdalomtól.

07. Sima sál vagy cső sál?
Sima, mert a csősálamat nem kimondottan csősál célzattal vettem. Egy nagyon epic metal nadrágot szeretnék összehozni. Koponyás, azért. De amúgy van olyan csősálam is, ami átlagos, de vékony.

08. Milyen illatokat szeretsz ősszel?
Fahéj, eső, forró csoki.

09. Melyik a kedvenc forró italod?
Teát és forrócsokit szeretek inni felváltva. A forralt bort is idesorolnám, de az nekem inkább téliesebb ital, mintsem őszi, ne kérdezzétek miért.

10. Melyik a kedvenc őszi ételed?
Almás pite *-*

11. Hordasz úgy sálat, hogy bent is magadon hagyod?
Volt már rá példa, igen. Még szerencse, hogy a cicás sálamban voltam, különben kaptam volna az arcomra :|.

12. Előfordul, hogy ilyenkor még napszemüveget hordasz?
Harmadikos korom óta szemüveggel élek, így igazából nem. Bár egyszer Anyu kipróbáltatta velem, hogy a rendes szemüvegre felveszek egy napszemüveget, aminek elég nagy lencséje volt, de úgy éreztem magam, mint egy légy. Úgyhogy, nem.

13. Mi az a három dolog, ami beugrik elsőnek, ha az őszre gondolsz?
Walking Dead, alma, Halloween.

14. Kávé, tea vagy forró csoki?
Ebben a sorrendben :”D.

15. Bakancs vagy UGG csizma?
Bakancs, mégha acélbetétes az sem baj. Most ugyan nincs acélbetétesem, de ami késik, nem múlik. Az UGG csizma szerintem csúnya, és kb. minden második lánynak/nőnek az van a lábán télen. Tudom, tisztelet a kivételnek, de sose szerettem a tucatholmikat.


Alább tudsz üzenetet hagyni.