Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2020. szeptember. 20.
Zene – New Friend Request: Hiányzik

» Az égadta egy világon mindenkit megtalálok Instagramon, egyedül azt a személyt nem, aki a nagyszerű Areh és Geta Throen lehetne. Túl nagyok az elvárások tudom, de kb. már csak nekik nem alakult ki egy kép a fejemben, az meg nagyon nehéz elképzelés, hogy az egyik fekete hajú, kék szemű, a másik szőke hajú, meg vörös szemű… és lehetőleg mindkettő bőre napbarnított/kreol. És nem, Resa Rashen egy másik karakter megfelelője. » Ahhoz képest, hogy mekkora bajban vagyok, annyira nem aggódom. » Egy mérlegnek egyetlen ellensége van: a bizonytalanság. A másik az idő, de azt hagyjuk, azzal lehet poénkodni. » Mikor két magyar dalban is megtalálod magad, és közben még jobban kivilágosítják az előtted levő alagutat, az felbecsülhetetlen. » Megpróbáltam beszélni testvéremmel. Nem voltam mérges, de csalódott annál inkább. De megfogadtam: ha bajban nem vagyunk egy család, akkor jóságban se legyünk. » Ha egyszer valaha lesz Mortisha Addams cosplayem… megvan hozzá a tökéletes vörös rúzs. » Miért nem hallgattam én eddig több magyar zenét? Mert hülye vagyok, azért. » Lőttek az októberi Depinek… de adja az ég, hogy el tudjak jutni decemberben, és oda is jön a Down for Whatever. Addigra megígérem, hogy lesz mörcsöm is.

Amy Hozzászólások: 0 Sunday best of

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020