Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/08/20
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Hy darlings! ♥ \m/

Bár a júliusi challenge-dzsel elmaradtak a lányok, most jó alaposan bepótolták :D. Igazából, át se futottam a kérdéseket, mikor fogtam, és elhoztam, de mivel lusta vagyok minden nap írni egyet, ezért megkapjátok egyben az egészet. 31 kérdésre 31 válasz dukál 😉 Innen is köszi lányok, millió puszi :*

01. Helló augusztus
Azt már ellőttem augusztus elsején :D.

02. Amiért szeretem a nyarat
Mondanám, hogy a fesztiválszezon miatt, de az idei nyarat kicsinálta a koronavírus. Idei nyáron egyedül csak egy koncerten voltam, de annak is úgy örültem, mint majom a farkának. Február óta ki voltam éhezve azért az érzésért, amit egy koncert adhat.

03. A nyári bakancslistám
A múlt szombati Depresszió megtörtént, és gazdagodtam még egy nagyon jó magyar zenekarral is. A többi az olyan, amit nem írnék ki.

04. Inspiráló egyének
Kegyetlen nagy inspirátorom jelenleg saját magam vagyok, mert vannak elhatározásaim, amikre érzem az erőt. Mindig akkor, mikor a legnagyobb baj van, sosem azt érzem, hogy úristen, nem lesz ennek vége, hanem mindent úgy fogok fel, hogy ez csak átmenetileg van az életemben, és minél előbb szabadulok meg tőle, annál jobb.

05. Sztárok, akiket nem szeretek
Muszáj felsorolnom? Mert vannak igen, akikre nem vagyok kíváncsi, és azzal igazából megtelne a poszt is. Meg a sztárság fogalma is nagyon tág. Mert pl. aki bárki másnak sztár, nekem az csak egy valaki, akit többen ismernek.
De nem szeretem a celebeket, akikről állandóan beszélnek a tévében, mert gyakorlatilag nem azért vannak a tévében, mert jót tettek az emberiséggel, vagy kiálltak egy nemes ügyért, hanem előkapják egy botrányos kijelentése miatt, vagy olyan viselkedést tanúsított, ami miatt elérte, hogy mindenki beszéljen róla. Vagy megkeresik egy kisállatos riport kedvéért.
Nem, ezeket egyáltalán nem szeretem.
De ha a saját közegemből választhatnék, akkor nem szeretem az AC/DC-t, a Guns ‘n’ Rosest. Azokat a zenészeket, akiket olyan dolgokért vett elő a rendőrség, amit amúgy egy civil is simán megtehet, nem kell ahhoz zenésznek lenni.

06. Büszke vagyok arra, hogy…
Amennyi rossz dolog történt velem az elmúlt években, egyáltalán nem nyúltam a kávénál rosszabb dolgokhoz. Pedig néha olyanokat is átéltem, amiket más csak könyvekben olvas, vagy sorozatokban lát.

07. Amit el akarok érni még ebben az évben?
Egyelőre egy határozatlan idejű munkaszerződés a vágyálmom. De tessék, lista:
» úgy beépíteni az edzést a mindennapjaimba, hogy ne adjam fel rövid időn belül
» elmenni még több koncertre, és minden feszkót kiadni magamból
» beszerezni a hiányzó Witcher könyveket, és szerintem meglesz Az utolsó kívánság filmes borítóval is, bár őszinte leszek, ismervén a könyveket és a játékokat, csak Henry Cavill menti meg az egészet.

08. A kedvenc nyári ételem (recepttel mutasd be)
Gyrost szeretek ilyenkor enni, azt meg már mindenhol kapsz.

09. Egy nem valós hely, ahol szívesen élnék (többet is megoszthattok)
Crimsonlake! Az a hely, ahol tudom, hogy bárki bármikor szívesen fogad, hiszen a legtöbb gyerekem ott él (Areh legnagyobb örömére), és mert úgy jó, ahogy van.

10. Ha más valaki bőrébe bújhatnék…
Nem bújnék én senkiébe, még akkor is, ha a kis gonosz énem szívesen bújna sárika bőrébe, és instant likvidáltatnám magam a Starkillből, hogy ne tegyem tönkre tovább az amúgy zátonyra futott zenekart. És erről nem a vírus tehet igazából, hanem sárika 🙂 (és igen, direkt hívom így, mert nagyon nem kedvelem a csajt).

11. Valami vagy valaki, ami/aki hiányzik
Nagyapám és a kutyáim ezer százaléknál is jobban hiányoznak, nem is lehet őket pótolni.

12. Minden, amiben hiszek
Magamban, mégha nagyon szeretek össze is veszni magammal.

13. A rémálmaim
Már nem is emlékszem, mi volt a legutolsó, ami miatt felriadtam. Szerencsére, mostanában sok álmomra nem emlékszem, bár nem mintha sokat tudnék aludni.

14. Bemutatom a kedvenc helyem
Crimsonlake, a szobám.

15. Bakancslistás nyaralás?
Egyszer elmennék a Balatonra, és eltöltök ott egy hetet. De a szívem vágya az még mindig Helsinki két hétre, és mindent is megnézek, amit csak lehet. Plusz, úgyis van egy jó ismerősöm kint, és nemsokára egy másik ismerősöm is kimegy, úgyhogy csaphatunk egy Patreon-talit :D.

16. Mennyire szeretsz kertészkedni? Milyen ültetvényeid vannak? Mesélj a gondozásukról.
A Simses eredményeimet ide lehet hozni, vagy az nem ér? 😀

17. Mi a legjobb időtöltés szerinted?
Az olvasás kiváló dolog, de játszani is jó dolog.

18. Mennyire tudod elengedni magad a nyári hónapokban? Mesélj, mit szoktál csinálni.
Az annak számít, ha megtehetem, hogy egész nap pizsamában vagyok, akkor kelek, mikor akarok, és azt csinálok, amit akarok? Mert olyankor sokáig alszom, játszok, olvasok, zenét hallgatok, írok.

19. Kedvenc nyári hónapod? Miért?
Igazából én nagyon nem szeretem a nyarat. Sőt, júniust kifejezetten nem szeretem.

20. Ha tanulhatnál egy új szakmát/hobbit, mit választanál és miért?
A fotózás mint olyan érdekel, de mondjuk úgy, hogy kipróbálnám magam modellként is. Jó, ez nagyon plázalibásnak hangzott, de amint elérem az álomalakom, nem biztos, hogy nem ünneplem meg úgy, hogy nem lövetek egy sorozatot. Öcsémnek úgyis vannak kapcsolatai.

21. Mi volt a legfurább dolog, amit valaha ettél?
A rénszarvashús mennyire számít furcsának?

22. Ha a pénz nem számítana, hogy élnéd az életed?
Koncertről járnék koncertre, és lenne sajtópassom, hogy az árokban tudjak képeket készíteni. Rendes fényképezővel, nem csak telefonnal, bár a mostani telefonom nagyon jól szuperál, nem egy profi darab. Egyetlen bizonyos zenekarhoz szeretnék AAA-s belépőt, de azt már le se írom, melyikhez, mert tudjátok.
Minden könyv meglenne, aminek megfogott a fülszövege, és azok is a polcomon lennének, amiknek amúgy évek óta itthon kellene lenniük.
Olyan lakásom lenne, amilyet elképzeltem magamnak, és nincs rajta semmi baj, átlagos, hétköznapi életem lenne.
És lenne már legalább 5 tetoválásom, és már tervezném a hatodikat.

23. Melyek azok a dolgok, amit le szeretnél legyőzni és miért?
A külső bajaimat nagyon-nagyon, a súlyfeleslegem, és azt a helyzetet, amibe önhibámon kívül kerültem. Nem mindennap lehetetlenítik el az embert. És most nem arról beszélek, hogy gáz lenne munkavállalásnál, sokkal rosszabb a helyzet.

24. Milyen dolgokat, helyeket, tárgyakat fedeznél fel szívesen?
Mindegyikhez rengeteg mindent fel tudnék sorolni, úgyhogy nagyon nehéz lenne bármit is kiválasztani.
De ha a dolgok alatt érthetjük azt is, akkor mindenképpen csak egyszer szeretném megcsináltatni a körmeimet, csakhogy azt is kipipálhassam, hogy kipróbáltam. A tetoválásokról majd később beszélek.
A helyszínek közül szinte bármi jöhet, ahol nem kell maszkot hordani, mert már az is olyan, hogy nyögvenyelősen tűri az ember.
Tárgyak? Hm, talán mondjuk úgy, hogy jó lenne végre egy komolyabb teljesítményű gép, mert ha úgy akarjátok, akkor ott is megvalósítjuk Xavier Alvaro kalandjait a Sims 4-ben, bár nagyon ódzkodom még mindig tőle.

25. Szereted a neved? Mit jelent? Milyen nevet választanál magadnak, ha változtatnál az eredetin?
A valódinak konkrétan harcos győzelem a jelentése, és nagyon is igaz rám sokszor.
Ha választanék, garantáltan felvenném az írói nevem, mert azzal könnyebben azonosulok. A valódi olyan hivatalos, és nem az a nő, akinek látni akarom magam.

26. Kedvenc nyári zenéd, könyved, sorozatod, filmed?
Zene: sok van, úgyhogy nem akarnék válogatni
Könyv: Az éjszaka hercege, főleg hogy a Chapters megrajzolta – az a Vlad Tepes, te atyaúristen *qq*
Sorozat: 911 L. A.
Film: Pisti Witcher végigjátszásai, mivel sajnos a gépem egyiket se bírja el 🙁

27. Ha bárkivel találkozhatnék…
Főleg, ha a szemüveges fazont el is tudnám kapni harmadik alkalommal végre, mert a másik kettőt sikerült 2019. novemberében . Csak nem kell 2024-ig várnom erre…

28. Dolgok, amiket beszereztem a nyári időszakban
Ahhoz dukál majd egy külön haul-poszt.

29. Ha feltalálhatnál egy valamit, mi lenne az?
Ez egy igencsak jó kérdés… hmm… mi lenne, ha egy karakter valódi lenne? Minden felruházott tulajdonságával együtt, annyi különbséggel, hogy a feltalálóját/életre keltőjét a saját oldalán tartja?

30. Az elmúlt fél évem
Májusig jó volt, azóta nincs körülöttem állandóság, és ez kegyetlenül rossz, és vissza kell állnom, mert a 2020 a pihenés éve, de 2021 nem lehet az.

31. A hónap bejegyzése
Most határozottan a legutóbbi koncertbeszámolómat raknám ide, mert részemről ez mindig egy különleges dolog, hogy nagyjából vissza próbálom adni azt az élményt, amit akkor átéltem.


Alább tudsz üzenetet hagyni.