Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/07/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews Worlds Align

Megjelenés: 2020. július 16.
Fejlesztők: Amax Interactive
Történet:
Blackmore elrabolta Dupint és Estelle-t, aki viszont a nő asztrális formában képes utazni, ezért megkeresett minket, hogy segítsünk, mert megint bajban van a világ.

Amanda szemszöge

Szokás szerint baj van, de most a készítők felsorolták a legutáltabb negatív hőseimet: Blackmore-t és Saint Germaint.
Estelle nem csak minket kellett, hogy megkeressen, hanem a bábmestert és a bíborost is, de mire odaértem, a bábmestert elvitték, és keresnem kellett három kulcsdarabot, hogy eljuthassak a Halálhoz, aki tud segíteni eljutni Dupinhoz.
Részemről kicsit rossz volt látni Dupin sírját, mert ezek szerint Blackmore megölte őt. viszont, vissza utazhattunk a múltba, hogy megakadályozzuk a halálát, viszont ahogy nyomoztam, csakhamar odajutottam, hogy három fegyvert is fogtak rám, vagyis Blackmore ereje nagyon erős lett – hogy nem halt meg a múltkor?
Estelle mondta, hogy Blackmore csak a testüket tudja uralni, az asztrális formájukat nem, így tud segíteni. A gépezet, amit működtet, Álomgépnek hívja, és elviekben akit elaltat, agymosottá teszi vele, és így képes lenne meghódítani a világot.
De jó, hogy nem tud kijönni a játékból XD.

Meg kellett állítani Blackmore-t, de ehhez először járkálni kellett az intézményben, és őszintén megmondom, nagyon unalmas volt ez a rész. Először is, meg kellett találni Estelle testét, azt elaltatni, hogy ne zavarjon, megtalálni a titkos termet, ahol ott voltak a többiek.
Mindegyiket ki kellett menteni a rémálmából ahhoz, hogy segítsenek:
– Dupin rettegett a fulladástól.
– A bíboros attól, hogy Christian, az egyik legközelebb hozzáálló katonája elárulta őt.
– A bábmester pedig attól, hogy a bábjai az életére akarnak törni.
Amint ez megvolt, magamra kellett csalnom Blackmore-t, amíg a trió kiszabadította a többi túszt Blackmore agymosása alól.
Azt a labirintusos játékot szerettem, de nem láttam értelmét.

Blackmore a saját csapdájába sétált bele, és olybá tűnt, hogy sikerült elzavarni őt a világból, később, mikor Estelle tükörbe nézett, akkor Blackmore bejelentkezett, hogy ezzel még egyáltalán nincs vége.
Bakker, már ez is halhatatlan lett, mint Saint Germain?

A bónuszban Estelle bőrébe bújunk, aki ki akart jutni a létesítményből, Dupinnal tartotta a kapcsolatot, ugyanúgy három kulcsdarabot kellett megtalálnia, és mikor Blackmore rátalált, otthagyta a testét, és elmenekült.

Szerintem

Általában hamar végig szoktam vinni a csapat játékait, de ez most kifogott rajtam, főleg akkor, mikor Blackmore elleni csatára készültünk. De megint túlélte, pedig már örültem, hogy évek óta nem láttam.
És remélem, akkor már valahogy visszahozzák a Shadow Wolf Mysteries szériát is, mert azt nagyon szerettem, és kár volt, hogy abbahagyták a hatodik rész után, rengeteg potenciál volt benne…

Grafika: 10/10 – nem okoz csalódást
Teljesítmény: 10/10 – nem fagyott, pedig raktak bele olyan hatásokat, hogy csak lestem
Történet: 10/10 – nem merték nagyon bejátszani ugyan, hogy Blackmore valóban nagyon őrültnek tűnjön, de grafikailag megoldották – csak ne legyen olyan halhatatlan, mint St. Germain, lécci.


Alább tudsz üzenetet hagyni.