Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2020. június. 21.
Zene – Lacrimas Profundere: Celestite Woman (Piano Version)

» Vicces, mikor kimondottan egy karakteremhez kerestem az arcot, amit láttam magam előtt, erre megtaláltam vagy 8 másikat is mellé. Ennyit arról, hogy nem minden karakterem lesz jóképű… bah. Nemsokára láthatjátok ^^. » Lehet nem is olyan vicces arra gondolni, hogy a koronavírus nem állította meg az emberiséget, akkor majd az özönvíz fogja. Tudom, nem vicces. De medencében élünk. » Az a nosztalgikus érzés, hogy felrakod a Warcraft III-at, és gyönyörűen fut… felbecsülhetetlen. » Mennyivel jobban jártam, mikor rájöttem, hogy jobb A4-ben nyomtatni, mint A5-ben… » Nincs rossz érzésem a jövővel kapcsolatban. » Legalább elkezdtek megjönni a Wish-es cuccaim, amiket már hetek óta várok. » Van az úgy, hogy olyan ajándékot kapsz, amivel nem tudsz mit kezdeni, és ha elmondod a véleményed, megsértődnek… » Legalább sikerült idő előtt befejeznem a Zene eventet Eldaryában.

Amy Hozzászólások: 0 Sunday best of

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020