Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/06/19
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games Haunted Hotel HOG Reviews

Megjelenés: 2020. június 18.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
James és Jessica már egy éve együtt vannak, és egy wellness szállodai pihenés egész tökéletesnek tűnik – de már az odaúton felfedeztek valamit, ami aggodalomra adhat okot.

Amanda szemszöge

James becsajozott végre – gondoltam magamban, és elkezdtem fejben visszalapozni, hogy találkoztunk-e már Jessicával, mert derengett, hogy láttam. De mintha fel sem lett volna világosítva, Jamesnek mi a munkája.

Már az gyanús volt, hogy Jessica úgy ment el egy kezelésre, ami már közel három órája tartott, és persze, hogy Jamesnek ez feltűnt – meg végre az ő bőrébe is bújhattunk, nem csak mindig őt kellett megmenteni.

Persze, a hotel elsőre nem tűnt elhagyatottnak, de konkrétan néha sikított egy nő, és voltak idős emberek, akiknek egy idő utána nyoma veszett. Josephine tűnt az egyedüli normális társasági lénynek, de elsőre ő sem látta Jessicát – mi ez a sok J-betűs név, btw?
A hotelt a 19. század végén építette Josephine apja és a legjobb barátja, és ő maga nővérként szeretett volna ott dolgozni 18 éves kora óta. A vőlegényét azonban egyáltalán nem párolta, mert egy olyan gyógyszeren dolgozott, ami többet ártott, mint használt, de a fickó meg volt róla győződve, hogy így az apja méltónak gondolja a lányához.

Jamest csak akkor engedték tovább, ha adott egy papírt az egyik nővérnek, amin a kezeléseket bejelölte, de gyanús volt már akkor is, hogy rengeteg az idős. Nos, James és Jessica is idősekké váltak, mert nem tudom, milyen kezelést kaptak, de már ott gyanús volt a dolog, hogy a nővérek egyformák voltak – hármas ikrek konkrétan.
Az idős James ráadásul úgy tűnt, szívbeteg, így remélem ez a bolond tanul belőle, hogy őrizze meg az egészségét, és ne járjon többet kísértetjárta szállodákba, de nincs Haunted Hotel James Blackthorn nélkül – vagyis van, de már hozzá tartozik.

A hotel mintha az életenergiákat szívná el az emberekből, ami nem jó dolog. Úgy tűnt, hogy Bernard, Josephine nagy szerelme, így talált módszert a halhatatlanságra. A gyógyszer igazából jó lett volna, de egyik nap túl messze ment a kísérletezésekkel, és tűz ütött ki a hotelben, mert egy gép felrobbant. Mindenki eltűnt a hotelben, kevesen azonban ott rekedtek, és a hotel azóta ilyen, amilyen. Hát köszi. Josephine szerette volna, ha véget ér már ez a helyzet. Egyet értek.
Bernard még üzenetet is hagyott, hogy ő bizony halhatatlan lesz, és ez milyen jó dolog. Szerintem nem, de mindegy. Választania kellett az élet és a halál vize között, ez meg a halálét választotta, aztán ne csodálkozzunk, ha minden baj megtörtént. Bernard még egy pár perc erejéig törölte is James emlékeit Jessicáról, de mind tudjuk, hogy a szerelem mikre képes, ezért volt csak pár perc.

A nagy küzdelmet Bernarddal egy kártyajáték jelentette, ahol a szerelmesek végre tovább léphettek, James a végén megtalálta Jessicát, megkérte a kezét, és visszafiatalodtak. A hotel meg összeomlott. De ki volt az a fickó a végén, aki megjelent a hotel ajtajában? Semmi sem derült ki belőle.

A bónuszban Josephine apja elutazott a hétvégére, de megkérte a lányát, hogy beszélje le minden tervéről Bernardot. Gondolhatjátok, mennyire nem sikerült. Még el is jegyezték egymást, majd a vacsorán megtörtént a robbanás, Josephine el akart menni, de először szellemek állták az útját, majd amint túljutott, a hotelben Bernard megnyugtatta, hogy nem történt semmi gond. És a végén megérkeztek Jamesék is.

Szerintem

Vicces volt látni, hogy James becsajozott, főleg, hogy a lány belekóstolhatott a világába, de remélem, nem hagyja sokáig tudatlanul, és bevonja őt is, aztán ketten belecsapnak a lecsóba. Bár szerintem, megint lesz 1-2 rész szünet, főleg most, hogy eljegyezték egymást.

Grafika: 10/10 – megvolt minden benne, amit kerestem
Teljesítmény: 10/10 – most bátran rajta hagytam a speckó effekteket, és rendesen futott
Történet: 10/10 – tetszett az ötlet, hogy James becsajozott, de szerintem 1-2 részig most nem fogjuk őt látni.


Alább tudsz üzenetet hagyni.