Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/06/05
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Chimeras Elephant Games HOG Reviews

Megjelenés: 2020. június 3.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Miss Green csak egy kellemes vakációt akart volna eltölteni Serpent Hill városában, mikor is egy fickó a szeme láttára halt meg – valami elől elég gyorsan menekülve.

Amanda szemszöge

Rövidesen találkoztunk Amberrel, aki a hajdani seriff testvére volt. Már előzetesen megtudtuk, hogy valószínűleg van egy sorozatgyilkos a városban, mert eddig 11-en már meghaltak. A helyiek egy átoktól tartva félnek segíteni.

Az egykori seriff nyomozásai egy Samantha nevű nő felé mutatnak, aki a város szélén élt. Kb. mindenki boszorkánynak nevezte, mert amint megérkezett, kis idővel rá elkezdődtek a halálesetek.
Csakhogy Samantha nem ölt embereket – igaz, hogy jós és médium, de nem senki sem hitt neki. Azonban, előre látta ezeket a szörnyű eseményeket, de senki sem akart hinni neki, még maga a seriff sem.
Samantha azt hitte, hogy megőrült, és magában rájött, hogy a baj ott kezdődhetett, mikor egy antik boltban megvásárolt egy baziliszkusz figurát. Még Green is kapott egy látomást, miszerint egy sárkány üldözte (a baziliszkusznak nincs szárnya, ennek meg volt).
A főgyanúsítottunk onnantól kezdve Martin lett, aki a bolt tulajdonosa. De ő meg nem volt hajlandó visszavásárolni a szobrot, de a boltjában kutakodtunk, hogy ő valóban egy baziliszkuszt akart volna kiszabadítani a föld mélyéről, csakhogy előtte 13 áldozatnak kellett volna meghalnia – de akkor hol az utolsó kettő?
Konkrétan a seriff tesója és Green lettek volna, de nem mehet az olyan könnyen.

De hogy mire kellett volna a baziliszkusz, arra nem jöttem rá. Az biztos, hogy Martin felesége és a fia balesetet szenvedtek, ami miatt katatón állapotba kerültek, és kb. semmi sem tudta őket felébreszteni. Az anyáék direkt ezért is akartak egy időre elmenni martin közeléből, mert nem akarták látni, hogy mit tervez.

A bónuszban egy baziliszkusz-szerű lény – ami most egy kakas – a bűnös, és meg kellett csak állítani, hogy ne állítsa meg többször az időt, mert nagy baj lesz belőle.

Szerintem

Maga a történet rövid volt – mint mostanában a legtöbb Elefánt játék, de hogy mire kellett a baziliszkusz, azt nem értettem. Mert nem hinném, hogy egy hüllő vissza tudta volna hozni Martin családját, na mindegy.

Grafika: 09/10 – valahogy nem az igazi egy ideje
Teljesítmény: 10/10 – bátor voltam, maradtak az effektek, de látszott is a bónuszban, hogy szétesett a képernyő
Történet: 09/10 – a történet jó volt, de akadtak kérdéseim ettől függetlenül


Alább tudsz üzenetet hagyni.