Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/05/06
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: WishHaul

Pedig megígértem, hogy nem rendelek addig, amíg nem rendeződött le a helyzetem, de mindegy. Mivel totál elfelejtem ellenőrizni, mim hol van, így észre sem veszem addig, hogy valaminek igazából jönnie kéne, amíg nem küld róla jelzést az oldal, hogy megkaptam az árát. Most megint így jártam.

1. Igazából kicsit aggódom, hogy ez a tok jó lesz-e, mert az én telefonomra kapásból két fajtát is kiadott, és úgy szedtem össze, hogy melyik évjáratú lehet… de remélem, eltaláltam, mert akkor egy életre megjegyeztem, hogy az kell, ha tokot akarok a telefonomra vásárolni.
2. Ezzel már elég régóta szemeztem, mert tudjuk, van egy rahedli bögrém itthon, de ez bögre is, tál is egyben, egy eszméletlen cuki kanállal. Úgyhogy azt hiszem, ha úgy néz ki élőben is, mint a képeken, a fehér társa is kelleni fog.

3. Nem, nincs gyűrű stop. Nincs. Mi az a gyűrűstop?
4. Ő konkrétan egy hajgumi lenne, ami egyszerre sötét és elegáns, de pont az lenne a legjobb dolog. Meg tudom, először egy virágcsokornak tűnt xD.

5-7. Gyönyörűséges karkötők, három színben, mert kell az nekem. A fehér a legsemlegesebb ebben a pakkban.

8. Lila is, bagoly is, ajakápoló is. Remélem, nem fogok tőle allergiás rohamot kapni, és használhatom normálisan, mert akkor jönnek a tesói is. Mindig kell egy elsőnek lenni.


Alább tudsz üzenetet hagyni.