Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/05/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Games for Amy Sims 2 Sims 3 Tags The Sims

Hy darlings! ♥ \m/

Kihasználva a hirtelen jött szabadidőmet, egyrészt új köntösbe bújtattam a Sims 2 CC gyűjtő oldalamat, másrészt CC-vadászat alatt találtam egy taget, amit simán bele lehetne rakni ide a blogba is, mert blogolni jó, Simsezni még jobb ^^.

A: A simjeid szőkék vagy barnák?
Barnákat szeretek előszeretettel készíteni, de mikor hogy. Volt, hogy inkább szőkékkel játszottam, ez nagyon hangulatfüggő.

B: A Simjeid a fotófülkében etyepetyélnek, vagy az ágyban?
Bakancslistán van végigjárni kiegészítők szerint az összes helyet, de ez majd egy másik poszt tartalma… Don Lothario neve csak ismerősen cseng, ugye?

C: Letölthető Simeket vagy csak magadnak?
Azt tudni kell, hogy a gyerekeimet csak magamnak csináltam, ahogy kb. szerintem egyedül vagyok, akinek megvan Damien Sargue 19-20 évesen a Simsében, sőt, nemrég azon kaptam magam, hogy van saját Parker Jamesonom is (Sárika nélkül persze), meg egy olyan dögös Draculát csináltam a hétvégén, hogy csak lestem… oh, van Sirius Blackem is, ami picit eltér a könyvekben/filmekben megismert külsőtől – de imádom Gary alakítását ettől még, de valahogy a fiatalkori énjét próbáltam elővarázsolni. Oké, nem lesz titok, a SK Draculámat kopiztam le, ha már ugyanaz a színész játszotta el mindkét karaktert!

D: Letöltesz egyedi tartalmat, vagy megalkotod?
99%-ban letöltött CC-im vannak, de már elkezdtem saját magamnak készíteni tárgyakat, de a 3-ban ez most a gépem miatt nem folytatódik, a 2-ben pedig még nem láttam hozzá.

E: Szórakozásból játszol, vagy fotózásért?
Eddig csak és kizárólag szórakozásból játszottam, úgyhogy azt, hogy miket lehet fotózni, és hozzá miket lehet írni, csak most kezdtem felfedezni. Viszont szeretném a spin-offomat látni a játékban, úgyhogy ahhoz gyűjtök most mindent. Bár az egyik szemem sír, mert egy nagyon jó családias fotó fizetős annak az orosz lánynak a Patreonján, úgyhogy ez most elmarad…

F: A simjeid sok sminket viselnek, vagy egyáltalán nem viselnek sminket?
Az összes smink, amit mindenki visel (pasik is!) a szemceruza.
Néha a csajokat kisminkelem, és akkor kapnak egy természetes hatású sminket, de ennyi.

G: Egységesen átalakítod a simjeid megjelenését, vagy meghagyod eredetileg?
Egységesen, hát. Főleg, mikor látom, hogy megjelenik egy Sim olyan összeférhetetlen ruhában, mint a papucs-szandál egy pulcsiban, és akkor így nézek, hogy ezt te most hogy gondoltad játék? Ezért kapott anno Don Lothario is egy csodás átalakulást – és a város is észrevette.

H: Nagy melle van a női Simjeidnek, vagy lapos?
Szerintem eszméletlen undorítónak nézett ki a nagy mell a játékban, úgyhogy hajlottam inkább a kicsi felé, mert az természetesnek tűnt. A 2-ben meg édesmindegy, egyforma mindenkinek 😀

I: A simednek hot rod-ot veszel, vagy rendes kocsit?
Normális, sosem hot rod.

J: Letöltöd, vagy megépíted a saját házadat?
Fele-fele. Nagyon szeretem más munkáit gyűjtögetni, de igazából ha olyanom van, képes vagyok a saját megoldásomat megvalósítani. Évek óta bakancslistámon van az egymilliós ház felépítése, és bár a mostani mentésemben egyáltalán nem néztem meg, hol tartok, de remélem, el fogom tudni érni.

K: Realisztikus vagy tökéletes családot készítesz?
Fele-fele arányban működik ez is. Számtalanszor volt tökéletes család, ami gyakorlatilag megfelelt a Családfa-kihívásnak, de olyan is volt, hogy volt egy apa a fiával, anya a fiával, apa a lányával, anya a lányával stb. A lista végtelen igazából.

L: Írsz Simses történetet vagy olvasol?
Határozottan olvasni szoktam őket, némelyik nagyon jól meg van írva. Csak néhányat emelnék ki azok közül, amiket olvastam:
Az utolsó rejtély (külön blogspotos oldala van a sztorinak!), Kísértő múlt 1-2, Üldözöttek hazája 1-2, Abyss – Út a mélybe, Egy angyal bakancsban, Holdfény, La Media Naranja, Más, mint a többi + 2. A bosszú hálójában, Szappanbuborék a szerelem, Szerelem: A világ romjain + Vissza a halálból.

M: Édes Simet készítesz, vagy egy badass Simet?
Kettőt egyben, mert úgy a menő. Egy tök édes kiscsaj, aki igazából lázadó egyéniség, csak van egy stílusa.

N: EA féle hajszínkiemelések vagy extra fényes hajszínek?
Mikor hogy, de igazából sose szerettem a túl fényes hajakat a Sims 3-ban, mert nagyon furcsán mutattak – bár Xavier nagyon dögös volt, mikor a barna tincseibe belekevertem világosabb barnát…

O: Az évszakot nyárra vagy télre állítod?
Úgy tanultam meg gyerekként, hogy tavasszal kezdődik az év, úgyhogy tavasz-nyár-ősz-tél a felállásom, de szívem szerint mindig őszön hagynám a beállításokat.

P: Megvan a Királyi lakosztály vagy a Diesel cuccok?
Királyi lakosztály cuccok. Sokkal romantikusabb, és sokkal előkelőbb, mint a másik. Meg abban is csak 1-2 ruha tetszett, a többi igazából teljesen kihagyhatónak tűnt nekem a játékmenetemből.

Q: A Simjeid atletikusak vagy művészek?
Both. Egy atléta, akinek vannak művészi ambíciói. Vagy fest, vagy ír, vagy szobrászkodik, vagy mind a négy egyszerre.

R: A Simjeid egynél telepednek le, vagy minél többen vannak, annál jobb az elved?
Ez nagyon hangulatfüggő, mert van, hogy olyan hangulatom van, hogy akkor legyen meg a tökéletes család, és akkor már alapból úgy állítom be, hogy maximálisan imádják egymást. De olyan is van, hogy megpróbálom egy Románc életcélú Sim óhajait teljesíteni, bár azt még sose csináltam meg, hogy legyen egyszerre 10-15 szeretője, ha férfi, ha nő.

S: Jó fotós vagy, vagy jó egyedi tartalom készítő?
Fotózni nagyon szeretek, de CC-t még nem tanultam meg kreálni. Az, hogy átfestettem egy képet, az igazából a kezdők szerencséje volt.

T: A Simjeidet kicsi vagy nagy házba költözteted?
A 30×30 és a 40×40 telkek a kedvenceim, úgyhogy pont köztes vagyok, de igazából még mindig szeretnék egyszer jól alkotni a legnagyobb telken. Bár az igazi tervemhez a három lenne az igazi, mert a kettőben totál át kell rendeznem az egész házat, hogy minden sikerüljön. Talán később megvalósul.

U: A Simjeidnek nagy szeme van vagy kicsi?
Köztes, mert mindkettő furán néz ki, legalábbis a kettőben, de ha a háromban nézem, ott inkább a nagyobb felé hajlok.

V: Ha pl. pózokat készítenél a Blendert vagy a Milkshape-t használnád?
Azt mondják, hogy a Milkshape az tökéletes ilyen téren, úgyhogy abba mélyednék bele elsősorban.

W: Tűzben ölnéd meg a Simjeidet vagy a medencében fulladnának meg?
Én sose voltam ilyen mazohista… nem szerettem őket megölni, soha, semmilyen körülmények között. Jó, a többi is rossz, de nagyobb az esély, hogy tűzben halnának meg.

X: A Simed naplopó, őrült lenne, vagy ügyetlen?
A Naplopó és az Őrült tudtommal nem zárja ki egymást a 3-ban, de inkább naplopó. mert olyanom még sosem volt, és megnézném, hogy tudnék vele élni egy pár napig :D.

Y: Create a male or a female sim? / Férfi vagy női Simet készítenél?
Nővel kezdek, de ugye ott van Xavier Alvaro, aki elviekben egy NJK a Szigetvilág kiegészítőben, de amikor felkaroltam, még nem gondoltam volna róla, hogy feltör ebből a kategóriából, amibe belealkották.

Z: A Simeden egyáltalán nem lenne tetkó vagy tele lenne tetkókkal?
Olyan CC-m még nincs, hogy tele legyen tetkóval, de a legtöbbön szokott lenni 1-2, de az is olyan, hogy annak háttérsztoriban adtam valami jelentést. Xavier tetkóinak is van amúgy jelentése.


Alább tudsz üzenetet hagyni.