Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/04/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Happy Birthday! SiteNews

Most kivételesen egy rendhagyó poszt következik, ugyanis valóban a mai napon született meg a MotN elődje. Viszont, nem múlt idézni jöttem, hanem előre tekinteni a jövőbe, ami ugyanolyan fényes, mint eddig, csak korlátokat dobott elém az élet, de azok között is lehet teljes életet élni.

» Először is, most tekintsetek el attól, hogy nem egy szokványos tortát raktam ki, mint mindig, mikor ünnepeltem hosszú „pályafutásom” kezdését. 2020-tól kezdve valahogy valóban a misztikusabb vonalat akarom képviselni, de persze, nem úgy, hogy hozok egy raklapnyi varázsigét, meg össze-vissza másolt tartalmat számtalan oldalról. Nem, tévedés ne essék. Leginkább saját magamra tekintek úgy, mint a blog boszorkányára, így ha haulban/extrákban/Simsben ilyen tartalmakat fedeztek majd fel, ne lepődjetek meg.
» Van már elképzelésem, hogy mi lesz a két eltűnt rovat sorsa, de még pontos dátumot nem tudok, mikor szeretném őket újra rendszeresen visszahozni az oldalra. Ez főleg az Amy Loves Metalra vonatkozik, mert elég sok jó zenekar létezik, akiknek egy-egy számát szoktam hallgatni elég sűrűn, de ahhoz, hogy tényleg ide is bekerüljenek, több kell. Mondhatni, van időm rá felfedezni.
» A Sunday best of rendesen fog menni, ahogy eddig is, bár van, hogy az is kicsúszik az idejéből.
» Megvan a Polyvore utódja, de még nem tűztem ki pontos kezdési dátumot a folytatáshoz.
» Régi nagy álmom, hogy a HOG Reviews úgy működik, ahogy azt elképzeltem, de sajnos nem úgy alakulnak a dolgok a kedvező beosztásom mellett sem, ahogy elterveztem.
» A haul posztokról ugyan már beszéltem, de a nem boszorkányos témák miatt maradni is fognak, hiszen több mindent szeretek, és néha nem árt beújítani pár új cuccot :D.
» Az Olvasónaplóra is akadt már egy tervem, de nem ígérem, hogy azonnal rögtön minden másnap kaptok egy új bejegyzést, egyelőre örülök, ha magamat utolérem. Az biztos, hogy a háttérben apránként töltöm fel a sorozatokat, amiket biztos el fogok olvasni (egyszer), de azt majd a Bővítések 13-ban.
» Egyelőre a Lacrimas-biográfiája naprakész, mert azt nem tervezném beleírni, hogy a koronavírus miatt eltolták a turnét. Még az se biztos, hogy a júliusi megmarad… azonban egyre inkább hajlok arra, hogy Julian másik zenekarának, a Lessdmv-nek is csinálok egy bemutató oldalt, mert ennyi minden után ez lenne a minimum, hogy jobban megismerjétek a srác munkásságát. És akkor jogos a kérdés, hogy mi van a többiekkel, főleg Robbal, ha már annyira odáig voltam érte meg vissza. Ez még a jövő zenéje, de mindenképpen tervben van legalább Robot itt tartani.
» Mindenképpen hozni fogom a közeljövőben mindhárom BloodBound olvasónaplómat, csak előtte felépülök a sorozatfináléból. És ide kapcsolódik, hogy rendesen gatyába akarom rázni a Vámpírok modult is.
» Az 1 milliós házat is csak akkor fogom bemutatni, ha úgy van kész, ahogy megálmodtam, de arra ne vegyetek mérget, hogy maholnap.
» Nem tudom, ki mennyire lenne vevő arra, hogy a saját dalszöveg-fordításaimat osszam meg veletek.
» A Choices nagy vetélytársa, a Chapters is egy ideje állandó időtöltés lett számomra, és már két könyvvel végeztem, így lehet, hogy azokról is írni fogok valamennyit.
» Amíg a lányok is úgy akarják, addig minden hónapban lesz egy havi kérdéssor, amit biztos, hogy megkaptok.
» Random tageket nem tervezek hozni, kivéve, ha van egy normális. Májusra például már terveztem egyet, azt is úgy, hogy előtte végigcsinálom másképp, máshol. De ez titok, hogy hogyan.
» Koncertbeszámolókat sajnos ne várjatok, mert amíg minden elmarad/törlődik, addig felfüggesztem. De ha el tudok jutni valamire is, jelzem mindenképpen.


Alább tudsz üzenetet hagyni.