Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2020. április. 22. | 20:37
Zene – Creature Feature: Dead Next Door

Hy darlings! ♥ \m/

Legalábbis én annak nevezem, de addig nem lehet normálisan megismerni a dolgot, amíg nem élted át.
Túl vagyok az első tesztemen, és nagy erőkkel imádkozom, hogy negatív legyen, mert őszintén szólva, nem számolok pozitív fogadtatásra, ha kiderül, hogy elkaptam ezt a fránya vírust.
És mily’ meglepő, a dalcím félig igaz most a bejegyzésre. Thx Curtis and Erik.

A dolgok onnan indultak ki, hogy nagyon stresszes időszakom van (kinek nem?), és voltam olyan szerencsés, hogy előbb havi metálom lett, mint vártam. Hangulatingadozásaim voltak, kívántam felváltva az édeset és a sósat, csak a szokásos. Viszont estére-hajnalra rosszabbak lettek a tüneteim, mert émelyegtem, hányingerem volt, és a hasam is ment. Lekopogom, most nem ment. Lázam nincs, nem köhögök, a torkom is csak addig fáj, amíg nem iszok rá teát.
Már tapasztaltam, hogy néha ilyenkor van hőemelkedésem, fájnak a különböző testrészeim, meg idegbecsípődés-szerűen fáj a hátam. Ez is semmiség.
Viszont reggel már a kávé sem esett jól, és nem bírtam egész egyszerűen koncentrálni. Bementem, mert ma dolgoznom kellett volna, de amint jeleztem munkatársamnak, hogy nem vagyok valami fényesen, azonnal vezető, és haza lettem küldve, mert ilyenkor nem szabad kockáztatni, mert akármikor akárki akárhonnan elkaphatja ezt a vackot.

Egész hazafelé próbáltam telefonálni a háziorvosomnak, de egész egyszerűen nem sikerült elérnem addig, ameddig nem értem oda a rendelőhöz. Le volt zárva, mert minden, a kartonozóból a hölgy rohangált, és előttem csak egy bácsinak adott ki beutalót. Később lejött, hogy hívogassam a számot, és ott be tudok jelentkezni.
Végül elmondtam, mi történt, és hiába mondtam, hogy ez valószínűleg csak a női bajom miatt van, mondta, hogy biztonság kedvéért kell egy teszt. És lehet, hogy kettő lesz belőle.
Édes Krisztusom. Már most sír a garatom.

Még a mai napon átestem az első (és reméljük, utolsó) koronavírus mintavételemen, aminek pénteken tudom meg az eredményét. Orrból és garatból vettek mintát, de őszintén megmondom, a garatost ellenségeimnek kívánom, az orrból vételt még elviseltem, bár azóta folyik az orrom, mint állat.

Őszintén megmondom, nem vártam, hogy lesz lehetőségem „kipróbálni” a tesztet, de érthető a munkahelyem szempontjából, hogy nem akarják megkockáztatni, hogy esetleg elkaptam, és mindenki veszélyeztetve van, vagy csak simán a hormonjaim romboltak le ennyire?

Amy Hozzászólások: 2 Blog

2 hozzászólás

  1. S.A. Locryn szerint:

    Jajj te szegény. Igazi kálvária lehetett…. Szurkolok, hogy minden rendben legyen. Egyébként nekem az a véleményem, hogy jobb félni, mint nagyon félni, szóval inkább legyen teszed, és legyél biztos, mint nem.
    Szorítok. Puszi. 😘

    1. Amy szerint:

      Köszönöm szépen! :3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020