Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/02/29
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: WishHaul

Történt egy csoda dolog: mivel tökre elfelejtettem, hogy nekem vannak rendeléseim, így egyik este egy nagyobb összeget mutatott a WishCash számlám. Nos, hülye Amanda meg fogta magát, és bevásárolt.

1. Nem tehetek róla, veszélyesen vonzódom a csipkéhez. Ha a csipke fekete, és netán van hozzá valami gyűrű is, instant szerelmes leszek. Mint ahogy most is történt.
2. Terveim között szerepel, hogy nyáron ellátogatok Amon Amarth-ra, oda meg kötelező egy mjölnir. Mivel rengeteg van, és elvből elutasítom a Marvel-féle verziót, így csak is valami igazi vikinges jöhetett szóba. Júliusig csak meg jön, úgy érzem.

3 Egyszer megkaptam anyumtól, miért az ujjaimat használom, mikor sminkelek. Mert nincsenek ecseteim. Igaz, ezeknek is a fele szemre való, de nem kötelező rendeltetésszerűen használni őket ;).
4 Minden drogéria árul ilyet, de olyan hihetetlen árakon, hogy mindig visszamondtam, nem vettem. De így, hogy egy áráért kapok hármat, ráadásul számomra kedvenc színben… muszáj volt, bocsánat.

5. Már most elkezdtem tervezni, milyen szép lesz majd a minimalista szobám, úgyhogy kettő függönyt szereztem be. Az egyiket természetesen az ajtóra szánom (ezt a szívecskéset), hogy azért valami bezártságérzetet kapjak.
6. Míg ezt a pillangós darabot pedig az ablakra szánom. Olyan Antiadore-os, mint annak a rendje. Bocs, nekem nincs olyan dolog, amiről ne a Lacrimas jutna eszembe.

7. Siriust szeretném ezzel szemmel tartani, mert ez egy Harry Potter térkép. Nem a tekergők térképe, de majd legközelebb az is jön.
8. Ennyit a gyűrűstopról. Némelyiket tökre jól lehet váltogatni a meglévő darabjaimmal.

9. Lassan itt a jó idő, úgyhogy lassan itt az ideje, hogy váltsak valami másabb sálra, mint a koponyás darabomra. Pedig azt is szeretem, de néha olyanom van, hogy elrejteném, milyen világban élek. Néha. Csak néha.
10. Elkezdtem átmenni őrült macskás nőbe? Nem hiszem. Két ruhatáram van, mindegyikhez más és más kiegészítők illenek.

11. Alapjáraton nem vagyok egy órás, hiszen előbb nézem a telefonon az időt, mintsem a karomon. Ugyanennek már létezik egy fekete testvére nálam, mert Anyutól kaptam. Azt se hordom mindig, mert néha nincs kedvem hordani, bár sokszor megjegyezték, hogy aranyos az óra. A fehér társa lesz a váltója. De agyalok a szürkén és a rózsaszínen is… rosszabb vagyok, mint Simsben színgyűjtéskor.


Alább tudsz üzenetet hagyni.