Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/01/14
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: WishHaul

Most már nem karácsonyozok, egyszerűen olyan, ami kimaradt az előzőből. Szégyenszemre, jobban szeretek olyan dolgokat adni, amik passzolnak az illetőhöz, mintsem valami személytelen bármit adjak.

1. Ebből kettőt rendeltem, az egyik fekete, a másik rózsaszín. A rózsaszín (#2) anyumé, a fekete (#7) kizárásos alapon az enyém. Igazából szerintem baromi jól passzol majd a bőrkabátomhoz.
2. Néha le sem tudom tagadni a csillagjegyemet. De tudjátok mit? Nem is akarom!

3 Ezek körömfestő ecsetek, hogyha néha kedvem támad elrontani mások látott munkáját, akkor legyen szerszámom is hozzá. De így legalább gyerekjáték lesz Jack-es körmöt csinálni Halloweenre.
4 Ezt Mamámnak szánom, mert a sok közös kalandozásunkat juttatja eszembe, mikor én is, meg öcsém is kicsik voltunk, és minden hétvégén elvoltunk valahol.

5. Csak mert amennyi órája van anyámnak, muszáj, hogy legyen hozzá passzoló karkötő is. Utókarácsonyi ajándék, de nagyon remélem, sok szerencsét is hoz neki.
6. Passzolni fog a denevéres nyakláncomhoz, és a rózsás fülbevalómhoz. Lassan tényleg elkezdhetek fotóst keresni egy boszorkányos/vámpíros fotósorozathoz.


Alább tudsz üzenetet hagyni.