Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/01/01
Írta: Amy | Hozzászólások: 2 | Kategóriák: Blog

Hy darlings! ♥ \m/

BÚÉK mindenkinek először is.
Elég régen volt egy ilyen poszt, én meg most úgy véltem, hogy jó lenne, ha lenne megint, mert azóta elég sok minden változott körülöttem, vannak új dolgok, vannak régiek kicsit módosulva. De nem lehet változás nélkül élni, és ezt magamon tapasztal meg a legjobban. Régen lett posztolva már az első felvonás, azóta eltelt majdnem 3 év, nézzük, változott-e valami?
Semmi, nem összehasonlítás lesz. Nem aggódjatok :D.

01. Kezdem leküzdeni a félelmem a telefonálással szemben.
02. Szeretek relikviákat gyűjteni koncerteken, mindegy, mi az.
03. Néha vannak totál elborult ötleteim, amikből a legjobb sztorikat kerekíthetem.
04. Kicsit tartok tőle, milyen lesz majd, ha meglesz a galéria ágyam, de csak az első napokban kell hozzászokni. Legalább lépcsőzök mindennap.
05. Utálom megérinteni a fényesebb papírt. A tapintása borzasztó, és ha csak véletlenül is végigcsúszik rajta a körmöm… brr…
06. Mikor levágattam a hajam, nem gondolkodtam előtte napokig, akkor annak meg kellett történnie. Nem bántam meg.
07. Viszont ahhoz, hogy fogászatra menjek, még mindig gyűjtöm a bátorságot… félek, na.
08. Végre van kedvenc sminkesem. Az a nő egy legenda.
09. Akármennyire is nehéz az, amit csinálok, a társaság miatt sokkal jobban repül az idő.
10. Egyedül a szájrágásról nem tudok leszokni, pedig próbálkozom.

11. Többször elhintettem már, hogy nem vagyok megelégedve magammal, aztán tavaly rám jött megint a dili, hogy tudok ezen változtatni, és akarok is változtatni. Csak a kitartásomon kell csiszolni pár dolgot.
12. Szeretnék áprilisban kimenni Berlinbe egy 2-3 napra, és hozzá van egy tökéletes nyaklánc tervem. Már csak egy valami hiányzik hozzá…
13. Még mindig nem szeretem, ha olyan személyek jelölnek be, akikkel közös ismerősöm sincs, így azt se tudom, ki fia-borja, úgyhogy nem is szoktam elfogadni az ilyeneket. Azt meg főleg nem, ha el is fogadom a levelét, ha nem tud helyesen írni. Az kiakaszt… egyszerűen fáj a fejem az ilyenektől.
14. Nem tud lenyűgözni a tűzijáték, akárhogy is szép, az a pénz sokkal hasznosabb dolgokat is mehetett volna, mintsem az égbe. Túl sok állat szenved ahhoz, efölött szemet hunyjunk.
15. Sorozatot nézni azért is jó, mert közben olyan források akadhatnak szembe az ember lányával, amiről nem is álmodnak. A legváratlanabb helyzetben jött az ihlet a spin-off egyik jelenetéhez.
16. Nem szeretek félbehagyni semmit, csak később fejezem be, mint ahogy elterveztem.
17. Magamon is meglepődtem, de túlélte a titkos csokikészletem az ünnepeket, és még mindig van nassolnivalóm.
18. Azt megígértem magamnak, hogy a blogot semmiképp sem hagyom magára az idén, de azt nem, hogy rendszeresebb leszek, mint eddig. Néha nem rajtam múlik sajnos a dolog.
19. Több alvást, és több vízivást is beterveztem, ahogy az edzést is, mert ez így nem állapot, ahogy létezem (már ha létezem), de még kidolgozás alatt van, hogy működni is fog-e az elképzelésem.
20. Kiakaszt, ha több ősz hajszálat is találok, pedig olyan fiatal vagyok még! (persze, néha meg azt mondom, hogy túl öreg vagyok az adott dolgokhoz)
21. Még mindig szeretek csak úgy fotókat lementeni, hogy meglegyen, mielőtt még elveszne.
22. Fel tud bosszantani, ha valami nem sikerül elsőre úgy, ahogy szeretném, de utána addig próbálkozom, amíg nem lesz olyan, amilyennek megláttam/megálmodtam. Maximalista lettem, ez van.
23. Zavarba kerülök, ha kapok ajándékot. Mindegy, mit.
24. Imádok adni, mindegy mit, ha tudom, hogy örömet okozok az illetőnek.
25. Szeretnék egy fotósorozatot csináltatni, csakhogy növeljem az önbizalmamat, hogy jól nézek ki néha. Hangsúlyozom, hogy néha. Lehet, hogy ez beválna.
26. Néha esténként Paul Street YouTube-ját hallgatom, mert szeretek borzongani.
27. Még mindig bohócfóbiám van, de meg akarom nézni az Azt, hátha nem olyan rossz…
28. Egyszer voltam 4D-s moziban, azóta keresem a következő alkalmat, hogy elmehessek megint.
29. Csöppet babonás vagyok, ezért tegnap és ma sok mindent tettem/nem tettem. Még jó, hogy szeretem a lencsét. Meg volt rajtam piros zokni. Meg azokat a zenéket hallgattam, amik nagyon sokat jelentenek számomra.
30. Valamiért úgy érzem, 2020 más lesz, mint a többi. Nem tudom, ez jót, vagy rosszat jelent-e, de pozitívan állok hozzá. Sok mindent másképp fogok csinálni, mint az előző évtizedben, az biztos.

31. Szeretem nézni a napfelkeltét begubózva, mint egy hernyó.
32. Hülyeségnek tartom a 100 baba kihívást a Simsben.
33. Vannak olyan könyvek a Choices-ban, amiket nem fogok elkezdeni, mert első olvasatra nem fogtak meg. Az átlagos regényeket nem nekem találták ki.
34. Megígértem magamnak, hogy nem vásárolok hülyeségeket a Wishről, de néha egy-két ékszer túl jó árban van ahhoz, hogy csak úgy otthagyjam…
35. Onnan tudom, hogy felnőttem, hogy előbb vágyok vízforralóra és melegszendvics sütőre, mint arra, hogy egész hétvégén partizhassak. Nem mintha mennék partizni, de értitek.
36. Nagyon jól esik, ha kevesebbnek tippelik a korom, mint amilyen valójában vagyok, de azt valahogy élvezem, ha közlöm, hogy valójában mennyi vagyok, és ezen meglepődnek. Azok a gének, na.
37. Megpróbálom életben tartani a telefonom addig, amíg nem tudok egy újabbhoz jutni.
38. 2020-ban szeretném egyben látni a Lacrimas CD-ket, várva a 13. lemezre, ami nem biztos, hogy idén kijön, de azért nagy mérföldkő lenne. Megjegyzem, anno a HIM-nél sosem gyűjtöttem össze eredetiben a CD-ket. Ez a zenekar meg tud valamit.
39. Egyik nagy álmom, hogy hiánytalan a HOG Reviews, és szeretném idén ezt megvalósítani. 3 év múlva megnézzük, sikerült-e teljesítenem…
40. Szeretnék minden számomra fontos emberrel egy-egy fotót készíttetni az idén, hogy azokat majd egy csodaszép kollázsba rendezhessem. Remélem, benne is vagytok érdekeltek! 😀
41. Akármilyen veszélyek is lessenek rám, 2020-ban mindent legyőzök, hogy elérhessem a céljaim. Még az se kizárt, hogy megtalálom az én viking hercegemet. #optimistagondolatok #2020azenevem #hastagmania #magyarulmindenhulyenhangzik
42. Még mindig nem szeretem a pálinkát. Borzasztó. Úgyhogy most akkor nem vagyok magyar?
43. Az már elkötelezettségnek számít, ha csak a munkahelyi tudásomnak vettem egy füzetet, és mindig a zsebemben van, ha ne adja Isten valamire nem emlékeznék fejből. Ugye?
44. Veszettül a fülemben maradt a Toss a coin to your witcher… éééés fogadjunk, hogy most már te is ezt dúdolod. Nyugodtan lehet utálni érte.
45. Ahhoz képest, hogy volt olyan újév, hogy 6 kiló hiányzott az álomsúlyomhoz, most egy kicsit messze vagyok tőle… hangsúlyozom, kicsit messze.
46. Megtanultam nem problémázni semmin, mert vannak dolgok, amiket én megtettem, és nem rajtam múlnak a továbbiakban.
47. Szeretem szívni mások vérét, mert addig se unatkozunk.
48. Megtanultam a szabályoknak megfelelően előadni a mondanivalómat, így könnyebb nemet mondani, vagy elutasítani.
49. Nagyjából már képes vagyok gyógyszer lenyelni, de még vannak alkalmak, amikor muszáj segítséghez nyúlnom.
50. Képes voltam felkelni előbb, hogy ezt a posztot időben befejezhessem %D (értsd: fél hatkor).

Egy szó mint száz, boldog új évet mindenkinek, remélem, idén is velem tartotok, és nem felejtetek el kommentelni sem! :3 Mindent elolvasok, és amint tudok, válaszolok is rá.


Hagyj kommentet!
január 06 2020

Búék neked is!

január 06 2020

Köszönöm szépen! ^^

Alább tudsz üzenetet hagyni.