Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2020/01/18
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Games for Amy Sims 3

Hy darlings! ♥ \m/

Múltkor félbe kellett hagynom, mert sok időm nem volt játszani, viszont annyi minden történt azóta, hogy nem hagyhattam, hogy túl hosszú legyen a bekezdés – meg hagyni is akartam időt, hogy leülepedjen a sorozat, de mégse szakadjon félbe.

Korábbi epizódok:
#1 Isla Paradiso
#2 Moonlight Falls
#3 Sunlit Tides
#4.1 Bridgeport

Az előző részben ott hagytuk abba, hogy Névrokon küzdött a vízimentő karrierben, Xavier a lányok elől menekült (illetve, én zártam be, nehogy valami alsóbb sztárocska létrának használja), illetve, Lotta Greaves irányíthatóvá tételén fáradoztunk.

» Ugyanakkor elkészült a hetedik könyv, a románc kategória új tagja: a Halhatatlan szerelem 2: A csoda ára c. alkotás. Viszont ez a könyv az elődjével ellentétben siker lett, 673 oldalas, és *dobpergés* 2586 § jogdíj jár utána! Nem is kéne hivatalosan dolgozni. Oh yeah.

» A 40. hét 3. napján Xavier már megint kés alá feküdt… (mert megteheti), és még dögösebbé szabatta magát. Just look!

» A 40. hét 5. napjára a lánykám végül boszorkánnyá lett, szintén úgy, mint ahogy másodjára vámpír. Nemrég olvastam ugyanis egy megoldást, hogy lehet visszahozni úgy Simeket a halálból, hogy nem várjuk meg, amíg feljön a lehetőség, így ki akartam próbálni, vissza tudom-e hozni úgy Lottát, ahogy azt a lehetőségek leírták.
» Ugyanazon a napon kezdett bele az első detektív/krimi regényébe.
» A 41. hét 1. napjára végre elértük a vízimentő karrier 8. szintjét. Nagyon lassan jön az a 10. szint 🙁

» A 41. hét 5. napjára sikerült elérni végre a mágia (rejtett) jártasságának maximális szintjét, így vééégre itt volt az ideje igazi nekromantává válni: feltámasztottuk Lotta Greaves-t, aki először zombiként tért vissza.

Kulturált takarás működik, mert a háttérben Xavier zuhanyozik. A kis excentrikus fenegyerekét neki! >.< És igen, használok cenzúraeltüntetőt.

Majd utána rögtön napfénybűbájjal visszahoztuk őt a természetes valódi önmagához. Viszooont… ez itt nekem nem tetszik, de nagyon nem…

Leave my ágybetét alone, please. Danke schön.

Viszont tényleg látni, hogy ő és Elvira Slayer esküdt ellenségek voltak, így nem lepődnék meg, ha valóban a vámpírnő tette volna el szerencsétlent anno láb alól… úgyhogy igen, a csapat hármasban költözik majd tovább, amint a végére értünk a pályafutásunknak.

» Valami oknál fogva a játék onnantól kezdve, hogy Lottára ráküldtem a napfénybűbájt, a lánykámnak egyszerűen eltűnt a varázsereje, még bájitallal sem tért vissza. Ez volt a 42. hét első napján. Xavier ragaszkodott ahhoz, hogy a lánykám legyen vámpír, mert ő akarja átváltoztatni . _ . itt viszont Névrokon beleegyezett abba, hogy feladja a boszorkánylétet… (végül is, a terv működött, mert Lotta életben van, és lesz egy epic boss fight-ja Elvirával).

Megvolt a híres boss fight Elvira és Lotta között. Elvira legyőzte. Úgyhogy szegény nőt egy ideig nem kínzom vele.

» Azt elfelejtettem azonban, hogy van egy agresszív zombi módom: lánykám teliholdkor kiment a postát átvenni, ámde megharapták már megint… így Névrokon már megint zombi lett. (kicsit tegyük pokollá az emberek életét, mielőtt elmegyünk) – 42. hét 4. nap

Tudom, nagyon szexi.

A 42. hét 5. napjára Xavier álma teljesült: ismét vámpír lett a lánykámból. És még alakítottam is rajta egy keveset.

» Végre valahára sikerült elérni a vízimentő karrier 9. szintjét, a 42. hét 6. napján. Kicsit fogy az idő, hogy még rendezőt faragjak Névrokonból.

» El is felejtettem, hogy mivel Aurora Skies is telepítve van, így van hőlégballon is a játékomban… persze, hogy kihasználtuk az alkalmat, mert olyan cukik ketten, hogy az hihetetlen… (és persze, ott a nagy lánykérős lehetőség is, és mit ne mondjak, elég szép dolog lenne ez a valóságban).

Támadnak a láthatatlan poharak!!!

A kis husik, hogy örülnek már egymásnak (Xaviernek meg a szerződésébe van írva, hogy kötelező félmeztelenül járkálnia).

» A 42. hét 6. napján kicsit olvasgattam az nraas után, és kiderült, lehetséges az, hogy a pasik hordhassák a csajok séróit (és fordítva), úgyhogy Xavier most tényleg úgy néz ki, mint a tökéletes Playboy.

» Csakhogy még jobban feljavítsam Lotta életszínvonalát, úgy döntöttem, hogy ő is vámpír lesz, ezért Xavier megharapta még ugyanezen a napon (meg persze, előtte jól félresikerült a szolárium). Lotta vámpír lett a 42. hét 7 napjára, és esküszöm nektek, kapásból Emily jutott róla eszembe a Corpse Bride-ból. Úgyhogy hivatalosan az is marad… Lotta az új Emilynk.

Xavier: Ne is mondj semmit… nekem is fáj…

» Ééés végre-valahára, sikerült elérni a vízimentő karrier csúcsát, a 10. szintet, a 43. hét 2. napján. Ideje végre felcsapni rendezőnek, aztán haladunk, ameddig haladunk. Maximum, nem tartom magam a 16 hetes ütemtervhez.
Rögtön a 43. hét 3. napján Névrokon munkát is vállalt a filmiparban, csak majd az ötödik szinten rendezői ágazat felé fogunk nyúlni.

» A 43. hét 4. napjának hajnalára megérkezett egy földönkívüli, Rommich Xoxxaw. Xaviert akarta elvinni, de előnyei vannak az elektromos kapunak, nem tudták elvinni az én kicsikémet.

Bocs papó, ez a hím itt marad nálam.

Úgy néz ki, lesz egy harmadik rész is, gyerekek.


Alább tudsz üzenetet hagyni.