Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/12/10
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Kritikák

Hy darlings! ♥ \m/

Nagyon régen volt már olyan, hogy kritikát kértem a lapomról, úgyhogy most vettem megint a bátorságot, és most a blogzaholicon kértem. Nemrég megkaptam, és ott is olvashatjátok, meg itt is. Mert nekem minden kell.

A posztban szerepel egy amolyan kérés/kérdés, hogy ennyi év után sem vállaltam az arcomat a bloghoz. Higgyétek el, az utóbbi időben számtalanszor megfordult a fejemben, hogy kaptok képet végre az írásokhoz, de nem tudom, hogy tudnék megbirkózni az utána esedékes változásoktól. Valahogy pont ez a titokzatosság tetszik nekem.

Innentől a szó Ninaa-é

Szóval Amy drágám, az oldalad úgy ahogy van, tökéletes. Nagyon szeretem, hogy rengeteg menüpontod van, különböző dolgokról írsz, bár azt meg kell hagyni, te sem viszed túlzásba. Az a fránya munka sokunk erejét elveszi és a blogolás emiatt kissé hátrányban marad. Ettől függetlenül, amikor tudsz, írsz, a rovataidat szinte mindig frissen tartod, főleg a vasárnapi összegzést. Szeretem is azokat olvasni. Talán a rajongásod a banda/bandák iránt mehetne külön oldalra, de ez általában a bloggertől függ, hogy mennyire tartja az oldalára valónak az ehhez hasonló irományokat. A másik amit még muszáj vagyok megemlíteni, hogy ennyi év blogolás után sem osztottál még meg magadról képet. Tessék egyszer pótolni, hogy arcot is tudjanak párosítani a Nox-Arcana bloghoz. Egyébként, ha végre bevállalod a saját domaint, nagyon fogok örülni az új címnek, én azért is nagyon oda meg vissza vagyok. Nagyon szeretem az egyediséged, azt, hogy tényleg mindig a legjobbat hozod ki a blogodból, mindent aprólékosan elkészítesz és formázol. Az meg hagyján, hogy szerintem a Te blogod a legtartalmasabb személyes, mindenes lap. Nem hiába, több, mint 10 éve blogolsz. Szóval csak így tovább és tényleg vállald fel, aki vagy, mindennel együtt.

Kedvenc cikkeim tőled:
1. Lacrimas Profundere, The 69 Eyes @ BNMC
Egyébként csak kiemeltem a legújabbat, mert minden élménybeszámolódat szívesen olvasom. Örülök, hogy ennyi helyre eljutsz és a kedvenc bandáidat láthatod, talán már egy kicsit irigy is vagyok, mert az én kedvenceim nagyon ritkán járnak kis hazánk közelében. Viszont ettől függetlenül neked tényleg örülök!

2. Így látom a metalhead közösséget
Nemrég kommenteltem ehhez a bejegyzéshez, mert nagyon jó volt olvasni a közösségről. Megtudhattunk sok mindent és számomra nagyon érdekes volt. Még több hasonlóval érkezz kérlek :3 Most ahogy elemeztem a blogod, találtam egy másika is, ami tetszett: A goth életstílus nem a feltűnősködésről szól!

3. Plasztikai sebészet vagy kitartó edzés?
Annyira imádom, hogy különböző dolgokról is írsz. Örülök, hogy ezt a bejegyzésedet megtaláltam és elolvashattam, mert igazán jól érveltél ellene és mellette is. Egy Amy update ebből jöhetne.

4. 13 éve kezdtem blogolni, és nem akarom abbahagyni!
Aztamocskos… bár a kezdetek óta követlek, mégis három-négy éve kezdtünk el komolyabban beszélgetni (vagy több, kevesebb már nem is tudom..), viszont nagyon örülök, hogy ismerhetlek és találkozhattunk! Remélem még fogunk is és még sok-sok évet a blogodnak.

5. Amanda találkozása a sminkeléssel
A bejegyzés óta biztosan változott a stílusod, a sminkelésed.. esetleg nincs kedved erről is írni a későbbiekben? Kicsit magadról, legyél egy kicsit egoista!

De még írhatnék rengeteget a repertoárodból, pl. a sorozataidat is szeretem, a Movie night a kedvencem, de mostanában az megszűnt, gondolom a munka miatt. Ha van időd, azért oszd meg velünk, hogy miket néztél újabban ^^.

A dizájnról? Mivel én készítettem, nem is tudom mit írhatnék. Sok dolgot szeretek benne, de vannak olyan elemek, amiken sokkal többet és sokkal jobban dolgozhattam volna, de igazán különleges lett, azt meg kell hagyni. A többieket megkértem, hogy írják meg, hogy mit gondolnak a dizájnról, így az ő kritikáikat olvashatod a következőkben:

A kinézet igazán Amy-s lett (mint értesültem róla, Ninaa készítette – blogzaholic szerk.) Amyhez közel álló világot, akár zenében, akár könyvben, teljesen tükrözi a kinézet is. Ebbe beletartoznak a színek is, illetve Amy kedvenc együttese is. Közben pedig tetszik a letisztult fehér háttér, a posztok mögött. A fejléc betűi pont olyan sejtelmesek, mint ahogy maga a kinézet is. Azt hiszem egy szuper kinézet készült, egy olyan lánynak aki kedveli a gótikát, a mágiát és a fantasyt.

Összességében tehát a blogod nagyon szép és tartalmas, talán az egyik legtartalmasabb a személyesebb oldalak körében. Csak így tovább Amy, várjuk a következő posztod, várjuk a következő érdekességet!


Alább tudsz üzenetet hagyni.