Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/12/11
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Hy darlings! ♥ \m/

Majdnem is elfeledkeztem erről a csoda jó találkozóról, ami ugyan lehetetlen időpontban volt (sokan sajnos nem tudtak eljönni, mert előző nap dolgoztak, vagy aznap is dolgoztak), de annál családiasabb hangulatot teremtettünk. Képeket nem hoznék a személyi jogok miatt.

Kicsit késtem, mert az a csudálatos BKV megkeserítette az életem – nem igaz, sminkeltem.
Először majdnem azt hittem, hogy rossz helyre is megyek, mert nem egy Alexandra van, de a legnagyobb tényleg ott van a Nyugatinál. Három másik lányzóval mentem, és a végén a kötetlen beszélgetésnél azért mindannyian jól elbeszélgettünk így nem volt olyan feszült a hangulat.

Kicsivel négy után kezdtünk, ahol először Andival, a sorozat fordítójával volt egy rövidke interjú, így én is megtudhattam olyanokat, amiket eddig nem tudtam róla, pedig oda meg vissza vagyok a fordítási stílusáért, és beigazolódott a sejtelmem, valóban néhány fogalmat neki köszönhetünk, nem pedig a kiadónak. Innen is sok puszi érte.
Utána volt egy rövid kvíz, ahol azért szorosan a legjobb háromban voltam, és kiderült, nem csak én vagyok az egyetlen, akinek Phury a kedvenc testvére – és Rehvenge a kedvenc nem testvére. Kár, hogy pont azok a lányok mentek el előbb, mert nem tudtam miért bővebben kifejteni, hogy miért. Egyébként, furcsán egyszerre ugyanúgy gondoltuk: igaz, hogy Phury könyve a drogos vonallal kicsit mélyebbre repítette a szériát, de szegény annyira egy meg nem értett karakter, egy annyira elhanyagolt karakter, hogy azt elmondani nem tudom. De amit abban véghez vitt, mikor felszabadította a Kiválasztottakat, és egy nőnél kötelezte el magát, az mindent visz. Még mindig irigy vagyok Cormiára, igen.

És persze, arra nem jutott idő, hogy kivesézzük, Jane miért maradhatott életben, ha szegény Wellsie-nek és a kisfiuknak mennie kellett. Ezért még mindig orrolok Wardra, de majd lesz egy FTT-update, mert egyik lányzó szerint, amint végzek a Kiválasztottal, akkor totál másképp fogom látni őket. Annyi biztos, hogy Qhuinnt szeretném seggbe rúgni egy párszor, amiért ekkora állat, de ez már spoiler.

Utána dedikáltathattuk a könyveinket – nálam csak a Kiválasztott volt, mert milyen lett volna odavinni az egész sorozatot, hogy Andi pls, légy oly drága. De majd apránként remélem :D. Igazán nagy akkor lenne, ha Warden anyánk egyszer egy ilyenen részt vehetne, de sajnos, mivel fél a repüléstől, erre sok esélyt nem látok, arra viszont annál többet, hogy majd az egyik áprilisi könyvbemutatóján én részt vehessek – nagy álmom találkozni Warddal, igen.

A találkozó alatt találtunk egy poloskaszerű tárgyat (nem a bogarat), meg egyszer ki is ment az áram, így mindannyian egyszerre gondoltunk: Vishous végig hallgatta a találkozót, mert tud magyarul (a 16 nyelv közül esélytelen, hogy pont a magyar ne legyen ott), és már vártuk a nagy dübörgő lépteket, de nem akartak minket meglepni. Meg nem is azért sikítoztunk volna, hogy úristen, mekkora palik ezek, hanem hogy LÉTEZNEK A TESTVÉREK, és ASDFGHJKLÉ * – * #phurycankidnapme #orrevhenge #ortogether #nemvagyokvalogatos

A végén azért szerencsére úgy döntöttünk, hogy később lesz még ilyen, mikor jobb lesz az idő, és akkor akár egy pikniket is összedobhatnánk, mert akkor még Andi is újra eljönne, mert nagyon szeret találkozni velünk, olvasókkal. Mondjuk addigra ki jön majd a The Thief is.


Alább tudsz üzenetet hagyni.