Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/11/01
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games Haunted Hotel HOG Reviews

Megjelenés: 2019. október 30.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
James, és a testvére, John meghívást kapnak egy családi találkozóra a Sweet 18 hotelbe. Azonban, a hotel több titkot őriz, mint amit egy átlagos hotel őrizhet.

Amanda szemszöge

James a maga idejében egy tök jóképű pasi volt, most azonban öregszik rendesen. Most pl. kiderült, hogy van egy testvére. Elviekben várják Samuel nevű nagybátyjukat is, meg úgy kb. mindenkit, de csak a nagybácsi fontos a történet szempontjából.

Ami nekem zavaró volt, hogy a hotel egy árvíz idején simán csődbe mehetett volna: kapásból egy stég mellé épült. Vagy ez csak engem zavart annyira? Na mindegy.
A hotelben van egy furcsa néni, és pár paranormális jelenség – nem véletlen Kísértethotel a sorozat neve. De ne szaladjunk előre: a 18-as szoba az, ami nekünk jelentős. Samuel bácsinak volt egy kedves barátja, Caroline, akivel tényleg csak barátok voltak. A nőt üldözte egy Leonard nevű fickó, de olyan szinten megszállottjává vált, hogy az inkább volt terhes, mint kellemes. Leonard egyébként a hotel tulajdonosa volt, és feltehetően szellem mostanra.
A dolog ott kezdett el bonyolódni, hogy Leonard bele volt esve Caroline-ba, de a nő nem viszonozta az érzéseit, de nem is állt ellent egy darabig, a végén már szabályosan félt tőle. a végén segítséget kért Samueltől, és emiatt a fickó úgy hitte, hogy együtt vannak. És a 18-as szoba volt az övé. Mérgében Leonard egy üveg bourbont dobott Samuel irányába, de a kandallóban landolva felrobbant, mindenkit megölve a tűzben, kivéve Samuel bácsit. Pont ezért, mindenkin bosszút akar állni a Blackthorn-családból. Még szerencsére időben megállítottuk, sikeresen egy rituálé keretein belül a szellemét a csontjaiba űztük, így végre békében nyugodhat.
A bónuszban Samuel kéri unokaöccseit, hogy segítsenek rajta, mert arról álmodik, hogy Caroline a segítségét kéri, de túl idős már ahhoz, hogy egyedül vágjon neki a kalandnak. Visszatérünk a hotelbe, hogy felszabadítsuk az ő lelkét is. A portás néni azonban túlságosan kötelességtudó volt, állandóan panaszkodott Caroline-re (feltehetően tanár lehetett aktív éveiben), így aztán nem csoda, ha ő lett a bónuszunk főgonosza is. Az ő véleménye szerint ő okozta a tüzet is, ami mindenkit megölt. De mi tudjuk, hogy nem, de mindegy. Úgyhogy megint szellemet űztünk, de aztán Samuel bácsi mondta, hogy minden ittragadt szellem személyes holmiját nem fogják tudni megtalálni, ezért az a legegyszerűbb, ha felégetjük a helyet. De rendes az öreg, nem?
A hotelt felgyújtották, aztán reménykednek, hogy így mindenki békére lelt, és nem fognak kísérteni újra.

Szerintem

Lassan a Blackthorn-család is olyan lesz, mint a Gray-család: valamikor mindig feltűnik egy újabb rokon, hogy aztán megmentsük az ellenségeitől, féltékeny szeretőktől stb. De legalább a játéksorozat is menni fog, nem kell azon aggódni, hogy nem fog menni, bár szerintem most megint egy 3-5 hónapot várnunk kell a következő kísérteties kalandunkra.

Grafika: 08/10 – kérem vissza James hosszú haját ; – ;
Teljesítmény: 10/10 – aranyosan lekapcsolta magától a speckó effekteket, de én bátor voltam, visszakapcsoltam: és nem fagyott.
Történet: 10/10 – vannak azért aggályaim, hogy valakinek a szelleme túlélte azt a tüzet.


Alább tudsz üzenetet hagyni.