Főoldal Amy Regények Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/11/01
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Hy darlings! ♥ \m/

Van ez a nőnemű jótét lélek, Eszti, akivel amúgy már elég sokszor volt szerencsém találkozni az elmúlt hetekben, és most kihívott egy tagre, ami elsőre is egész jól nézett ki – de csak elsőre. Ugyanis, vannak dolgok, amik nehezebben készültek el, mint a többi pontja, de azt hiszem, jól helytálltam.

Menete:
1. Ráhangolódás
Kedves blogger! Ülj le, helyezd kényelembe magad! Hunyd le a szemed, és ürítsd ki a fejed! Ez egy asszociációs játék, ne gondolkozz, csak csináld! Készen állsz?

2. Szavak
Itt van tíz szó, írd le, melyik másik szó ugrik be róla! Akár jelentésről, a csengéséről, bármiről, ne korlátozd magad.

3. Képek
Adott öt kép, amire képben kell válaszolnod! Ha nem elég a géped/telefonod galériája, akkor alkalmazz hasonlót, mint a második részben! Nézz a képre, és keress rá az első szóra, ami eszedbe jut róla, érzés, benyomás, emlék, bármi, és válaszd ki a találatok közül az ízlésednek leginkább megfelelő választ!

4. Zenék
Kapsz három zenét, amire három zenével kell válaszolnod! Figyeld a ritmust, a hangszerelést, a szöveget, a hangulatát a kapott daloknak, vagy bármit, ami hatással van rád egy zenében, és reagálj rá az egyik olyan számmal, amit ismersz!

5. Játékosok
Küldd tovább (maximum) öt bloggernek, akiknek a neve eszedbe jut a játékokról, és akik szerinted élveznének egy ilyen kis kihívást! Nekik már azokra kell reagálni, amilyen szavakat, képeket és zenéket te reagáltál valaki máshoz, így láncszerűen haladhat a dolog, és akár többször is érdekes lehet kitölteni.

Franciska kérése: Kérlek, ne küldd tovább több embernek, mint öt! Ne írd ki, hogy akinek van kedve, az lopja, és csinálja meg ő is!

Szavak

01. kastély – Drakula
02. rémálom – az Elm utcában
03. szarvas – Hubertus. boooocs xD
04. történelem – tanító
05. fontos – sticky note
06. angyal – Schwarzer Engel
07. bombázás – menedék
08. álomvilág – megvalósítható
09. esőerdő – meleg
10. lovarda – lovászfiú (Eszti, te ezt érteni fogod, kire gondolok)

Képek

Bal oldalon Eszti képei, jobb oldalon az enyéim. Jó, méretileg nem pont sikerült, de azért próbálkoztam ^^”.

Zenék

Mivel Eszti asszociációs ötleteire reagálok, ezért az ő videóira válaszolok 3 videóval – ez is bőven elég szerintem, meg nem is biztos, hogy aki meghallgatja az enyéimet, tud rá bármit is válaszolni. Szóval, jah. Meg valahogy nem az én műfajom egyik sem, így a magam sajátos válaszával fogok reagálni. Igen, nem kötelező meghallgatni. Már mikor olvastam Eszti válaszait, tudtam, mivel fogok reagálni.

Halsey – Clementine [ meghallgatom ]
Clementine Telling Her Full Story in 10 Min – The Walking Dead The Final Season
Őszinte leszek, ez nem egy dal, hanem egy komplett kis megemlékezés az egyik számomra legkedvesebb karakterről, Clementine-ről. Nem tudok másra gondolni, pedig van még egy, akit ismerek, de ha azt mondja nekem valaki, hogy Clementine, rá gondolok. Meg azért a zene is alatta megér egy-két misét.

Hey Violet – Queen of the Night [ meghallgatom ]
Schwarzer Engel – Königin der Nacht
Bocsi, erről mindig ez fog eszembe jutni. Az első dal, amivel szerelmes lettem a hangjába, és bár rossz pillanatban lett a videóelőzetese rögzítve, Dave nem ijesztő fazon. Abszolút nem. Van nála ijesztőbb megjelenésű énekes a repertoáromban bőven. #longlivemenwithdeepvoice #siseinaction #schwarzerengel #ezisujlemeztcsinaljovore #azmegkellamnekem

Halsey – Graveyard [ meghallgatom ]
The 69 Eyes – Graveland
Iiigaz, hogy ők is jönnek 11 nap múlva, de az előzenekar valahogy jobban elrabolta a szívem (#silppinaction). De ezt a dalukat mindig is szerettem, és most megint valahogy a hatás alá kerültem. De az új lemez végéig nem jutottam el még mindig. Miért érzem én úgy, hogy ki fognak utálni az első sorból a nálam idősebb hölgyek?

Játékosok

1. http://theroxies.gportal.hu/ – Roxie
2. http://fromninaa.blogspot.com/ – Ninaa
3. https://because-imadreamer.blogspot.com/ – Eszter

Hajrá lányok! 😉


Alább tudsz üzenetet hagyni.