Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/10/09
Írta: Amy | Hozzászólások: 2 | Kategóriák: Blog Haul

Hy darlings!

Kicsit nehéz szavakat találnom ehhez a kezdéshez, hogy ne legyen túl sablonos. Igazából úgy érzem magam, mint eddig, nem érzek semmi változást azok után, hogy hétfőn ünnepeltem azt a rettegett számot. Nem fogytam le, nem javult meg a szemem, nem lettem multimilliárdos. Csak szimplán Amy maradtam. De majd erről írok részletesebben egy posztot, mert nagyon kavarognak az érzések bennem.

Amint látni, ilyen tortám volt, finom Kinder pingui-s, M&M’s-szel a tetején. Anyáék szerint csillogott, de szerencsére, nem láttam :D.

Mivel sok a kép, így ketté kellett osztanom a posztot, így aki kíváncsi a folytatásokra, kövessen ^^.

Ajándékok tömkelege – van azért olyan, ami magamtól magamnak sok szerettel

Mondanom se kell, hogy mivel nekem a banda a szívem csücske, kellett az új lemezük, mert miért ne. Igaz, hogy névnapi ajándékom lett volna magamtól magamnak, csak a dolgok úgy hozták, hogy szülinapi lett. Nem baj, legalább egyben van :D. A lemez bitang jó, a póló is jól áll, a plakát kivételesen nem dedikált (« Vidman hangot ide), de az előzőeket őrzi. Így már van négy Depresszió pólóm ^^. A poharat nem használom, relikvia! A relikviákat nem használjuk, csak gyönyörködünk bennük.

Mióta a Hammer Concerts bejelentette, hogy a drágáim jönnek, azóta gyűjtögettem, hogy megvehessem a jegyet. Most gyűlt össze, és persze, hogy megvettem ezt is. Mert az kell ám nekem (« Simon hangot ide). #boysbewareimcomingagain #lacrimaslove #silppinaction. Úgyhogy aznapra engem hagyjon mindenki békén, danke schön.

Történt egyszer egy szép napon, hogy fogtam magam, és bementem abba a boltba, aminek a fele tele van Marvellel. De tényleg. Töménytelen Vasember, Thor, Hulk, Amerika Kapitány… hát csorgott a nyálam rendesen. De ez a tatyi azonnal elrabolta a szívemet.

Itt az ideje Halloween mérgezést kapni

Ebből alig vettem valamit én X”D.

Van itt minden, mint a jó kis lecsóban. A Kaszást köszönöm Juliannek, mert miatta kellett egy a szobámba (remekül mutat amúgy a törülköző fölött). Van még itt matrica, világító dekor, poharak, dekorkellékek.

A figurákat igazából dekornak lehetne használni, de én simán használni fogom stencilnek BuJo-ba. Jövőre már biztos, hogy nekiállok a sajátomnak, és nem azért, mert úristen 2020 lesz. Addigra veszek nyomtatót.

Hát nem édes, hogy itt vigyorog nekem? Színjátszós a kis drága (mint a pohár is mellette), de ez így annyira tündér volt, hogy ihaj. Most kedve volt lilát választani.

Köszöntések, avagy egy napig fontosnak érezhettem magam

Sokan felköszöntöttek, de azt hiszem, ezek voltak számomra azok, amik még szélesebb mosolyt csaltak az arcomra. Jó, persze a barátaim, a bloggertársak is nagy-nagy örömet okoztak, de egy ismertebb ember egy hozzám hasonló kis embert sokszor észre sem vesz… ők is simán megtehették volna, hogy átgörgetnek az üzenőfalukon rajtam. De nem, ők voltak ilyen cukik.

Ő történetesen az End of Green basszerosa.

Nahi korábban a Wisdom énekese volt, most az Invader sorait erősíti.

Tudom, hogy csak egy fan oldal… de ah, ne imádjam ennél jobban a Testvériséget? ♥♥♥ Meg honnan tudták, hogy a lila a kedvenc színem? Baaaaaaaaaaaaah…

most dobpergést, amiért majdnem eldobtam a telefonom…

ATYAÚRISTEN, EZT NEM HISZEM EL MÉG MINDIG! ♥♥♥♥♥♥♥ És ne imádjam még ennél jobban ezt a bandát?! Most komolyan?! #silppinaction

#thanksolly #imgoingtohugyouinnovember #lacrimaslove #thismanismyhero #imahappygirlnow #biggestrockstarontheworld #iwannabeanofficialpromoterfinally #sadlyindependentpromoterisnotsad


Hagyj kommentet!
október 10 2019

Mégegyszer nagyon boldog szülinapot :3 Bár ahogy látom megvolt, hiszen nagyon sokan felköszöntöttek és az utolsó, ami mindent megérhetett neked. ^^

Az ajándékok közül: marvel táskát el fogom lopni, csak találkozzunk újra 😀 A halloweeni cuccok is mocsokjók :3 ♥

október 10 2019

Köszönöm szépen! ♥
Az utolsónál konkrétan ha nincs a töltőn a telefonom, elejtem. Meg is könnyeztem :”D. Ha majd csinálok új kollázst a Sanctumba, akkor mindenképpen belerakom, mert ez egy olyan momentum volt, hogy veri a hihetetlen küszöbömet.
Vagy majd egyszer feljössz Pestre bandázni, és megmutatom, hol leledzik ;D. De szerintem te is ott fogsz állni, hogy sír a pénztárcád előre, de akkor is veszel valamit.

Alább tudsz üzenetet hagyni.