Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/10/28
Írta: Amy | Hozzászólások: 1 | Kategóriák: Kihívások Spooktober by Kathryne

Hy darlings! ♥ \m/

Utolsó előtti rész következik, úgyhogy most már tényleg nyakukon a Halloween. Remélem, mindenki jó partira megy. Egyetek majd sok finomságot, meg sok borzongós filmet is nézzetek, hiszen azok ilyenkor a legjobbak.

Kathryne, feladtad a leckét rendesen! Bár biztos, hogy valamit kihagytam a listáról, főleg, ami a filmeket illeti, de na, ezekről már hallottam, és ha nem is az összeset, de a nagy részét már láttam.

Szabályok:

1) Ha elvállalod a Spooktober kihívást, tedd ki a táblát (fent) az összes ilyen témájú bejegyzésedhez!
2) A bejegyzéseidben linkeld be ezt a bejegyzést, hogy így minden érdeklődő meg tudja találni a leírást!
3) Szerintem kedves dolog minden egyes poszt után meghívni valakit, hogy vállalja el ezt a kihívást!:)

4. bejegyzés
Ajánlók: témához kapcsolódó film, sorozat, játék, könyv, zene, videó, podcast adás, bármi, ami október, ami Halloween, ami kicsit ijesztő és kicsit elgondolkodtató.

*ujjakat kiropogtat*

Nem mondom, hogy szakértője vagyok ezeknek a témáknak, de egy egész szép masterlistet készítettem. Próbáltam majdnem mindent felsorakoztatni, amik ilyenkor a lehető legtökéletesebbek. Bár egy barátnőmtől megkaptam, hogy nekem úgyis az egész évem egy nagy Halloween. De azért remélem, adok pár tippet, mit lehet ilyenkor nézni/hallgatni/olvasni.
Próbáltam minden természetfelettit felsorakoztatni: vámpír, vérfarkas, szellem, démon, zombi, tündér, angyal, faun, élőhalottak, nekromanta, mantikór, troll, törpe, ogre stb.

Sorozatok

Filmek

Zenék

Játékok

Könyvek, szerzők

A többi témához nem nagyon tudnék hozzászólni, ezt a listát is elég sokáig tartott összeírni 😀 Remélem, tudtam tippeket adni! ^^ Kinek mi hiányzik a listáról egyébként? Írjátok meg nyugodtan kommentben!

És el ne felejtsem: Ivett, te következel!


Hagyj kommentet!
október 28 2019

NA JÓ!
Nem gondoltam volna, hogy tényleg MINDENT össze fogsz írni. 😀 Lehet pontosítani kéne ezt a leírást, nehogy más is úgy járjon, hogy egy évre elengedő filmek és zenét gyűjt össze. 😀 Feldobtad az estém!
De, hogy néhányra reflektáljak is:
Az AHS életem meghatározó része volt, és örömmel látom, hogy te is említed. Vannak olyan zenék, amiket imádok hallgatni, és annyira de annyira hangulatosak, például a Gods and Monsters. Na meg Jessica Lange! Egy IKON! Imádom. 😀
Viszont. Egyetlen egy film és ezek szerint könyv van amitől kiráz a hideg, és ez a parfüm. Egyszer volt egy nagyon bizarr álmom, azóta félek, hogy valaki megtalál csonkítani az utcán.. 😀

Alább tudsz üzenetet hagyni.