Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/10/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Games for Amy Sims 3

Hy darlings! ♥ \m/

Az előző résszel ellentétben, ez a poszt hosszabb lesz, mint az előzőek, mert azért történtek itt dolgok, amiket meg akartam örökíteni, mert milyen jó is lesz majd visszanézni, mi mindent ért el a lánykám, ha elér az útja végére. Mikor már nincs mit begyűjtenie, hanem halál nyugodtan nyugdíjasként nézi majd a birodalmat, amit felépített.

Korábbi epizódok:
#1 Isla Paradiso
#2 Moonlight Falls
#3 Sunlit Tides

#4: Bridgeport

Ez a város nekem mindig is olyan volt, mint New York: aki nagy hírnévről álmodik, keményen meg kell dolgoznia érte. Egy gyönyörű, nagy elit villát választottak maguknak, a híd túloldalán, és azon gondolkodtam, meddig bírja ki a kapcsolatuk?

» Mivel a lánykám felmondott még az előző munkahelyén, így neki elég könnyű volt állást találnia. Xaviernek elege lett a fehér köpenyből, azonnal a filmstúdióba ment, hogy színészi ambícióit kiélhesse. Ehhez meg kellett változtatnom az eddigi személyiségjegyeit (fenegyerek, munkamániás, ambiciózus, családközpontú, bátor) a következőkre: színpadra született, karizmatikus, sportos, barátságos és jó humorú. Végül is, egy Playboy nem lehet örök életére házas.
» A lánykám a 33. hét 3. napjára kifogta az első új halát, a Csatornalakó ősrákot, kapásból tökéletes minősítésben.

Érzem, hogy nagyapám odafent büszke rám.

» Ahogy elnéztem a lánykám pecás naplóját, egy csomóról nem tudja, mi a csalija, pedig kifogta. Az internet segítségével ki tudtam pótolni ezeket a hiányosságokat. Mivel összegyűlt már 50 ezer pontja, a lánykám megvette a Kajaklónozót, ezért egy párszor lemásoltam a hotdogot, hogy tudjak fogni vörös heringet meg tengeri herkentyűt.
» A 34. hét 2. napjára megkaptam az első hibát a játék során: a rettegett 12-es hibakódot. Újraindítás után a lánykám itt is elvállalta a vízimentő hivatást, hátha sikerül teljesíteni, mert utána mégis színésznőt faragok belőle.
» A 33. hét 5. napján a lánykám még csak 2 főzetet ismert a 10-ből, ezért megvettem neki a laborszettet, hogy készítse el mindet. Legalább a megfiatalító főzet legyen meg neki, mert az élete fele lement, pedig normális élethosszra állítottam be.
» Miközben nézegettem néhány belső kihívást, elég sok címe készen van már a lánynak:

És ez még csak a 33. hét közepe!

» Ezen csak én lepődtem meg?

A kis hímringyó! Fél, hogy az aranyélete tönkremegy!

» Szerencsére, a 33. hét végére sikerült az összes főzetet megtanulnia, így még egy cím pipa: a Merész vegyész.
» A 34. hét első napján elkezdte írni a 4. könyvét, ezúttal sci-fi kategóriában, és Túl a csillagködön névre hallgat majd. Ugyanazon a napon el is készült vele, 145 oldalas lett, és 170§ jogdíjat kap.

» Ugyanezen a napon elkezdte megtanulni a lovaglás alapjait. Szeretnék ezért neki majd három pacit, és ebből az egyik természetesen az unikornis lesz.
» Valamikor a 33. hét környékén befejezte az ötödik könyvét, az Átkozott föld 3: Eredet címen, a horror kategória új gyöngyszemét. 362 oldal 663 § jogdíjjal.

» A 34. hét 4. napján végre sikerült feljebb lépni a vízimentő karrier létráján: egy kínai turista megmentése után előléptették Levegőpumpa pozícióba. De meg is jött az első negatív kritika, mert az egyik fuldokló nem fulladt meg, frappánsan leszólta a lánykámat. Bocs már, hogy mást kellett újraéleszteni, de mindegy…
» Bekapcsoltam mégis a csillagok szerzését, így Xavier megszerezte estére az első csillagját. Király…
» Később, miután a lánykám kimentett egy hírességet, ő is megszerezte az első csillagját (34. hét 6. nap). Hurrá… alig várom a lesifotósokat a sírokban.

» A hetedik napra megjött a második csillag is.

» Amiért utálom a sztárságot: mindenféle hülyeséget képesek leírni, csakhogy eladhassák a szennylapukat. Jó, igaz, hogy Xavier egy vámpír, de akkor is…

» A 35. hét 2. napjának hajnalán érkezett egy betörő – fogalmam sincs, hogy a sztárokhoz hogy tudna betörni, mindegy. A lánykám fogta magát, és kiment, elverte, ahogy azt illik. Ezért ő az alfanőstény. Helyes.

» Ugyanezen az estén megszólított egy sztárt, egyből elérte a harmadik csillagszintet is. Lassan tényleg úgy érzem, hogy Hidden Springsben nagy telek kell, fémkapuval, vagy bejön mindenféle idióta.

» A 35. hét 4. napján rájöttem, hogy a lánykám más előnyt is tud kovácsolni a sztárságból: a bárokba járva megtanulhatja valamennyi receptet, így még egy kihívást tud teljesíteni! Úgyhogy a 48. hétre remélem, névrokon megtanul minden koktélreceptet. Hogy hova megyünk ezek után? Hidden Springsbe, hova máshova?
» A 36. hét 3. napjára sikeresen elértük a negyedik csillagszintet, és már ismert 15 koktélt.

» A 37. hét 1. napjára szöget ütött a fejemben, hogy talán feloldozhatnám a vérfarkas átok alól. Xavier mindenáron vámpírrá akarta tenni (meg továbbra is feleségül kérni, a kis romantikus idióta), de mikor megkérte, hogy adja fel a vérfarkasságot, a lánykám megsértődött. *sóhajt*

Xavier: Szívem, mi lenne, ha hagynád ezt az egész farkas dolgot?
Amy: Hallani sem akarok róla!!!

» A lánykám elkészült a 6. könyvével a 37. hét 3. napjára. Kivételesen dokumentarista kategóriában íródott, és a Szörnytár – Lények a természetfelettiből címet kapta. 91 oldalas, és 77 § jogdíjat kap érte.

» A Plazma 501 mögött van egy sír, nevezetesen Lotta Greaves sírja. Elgondolkodtam azon, hogy talán feltámasztom őt, hogy adjak még egy plusz adalékot a játékmenetemhez. Ahogy elnéztem a háttérsztoriját, tuti, hogy Elvira Slayer tette el láb alól, mert túl sikeres volt.

Logikusan belegondolva, miért pont a vámpírbár árnyékában van a sírja? Miért nem a temetőben? A története szerint ellenséges kapcsolatban volt Elvirával, és valószínű, hogy a Sims 2-ből ismert Szürke ruhás hölgy szobrát is róla mintázták. Olyan törékeny szépségnek tűnik, valahogy úgy érzem, addig nem mehetnek el Bridgeportból, amíg Lotta nincs legalább szellemként a háztartásomban.

» Teljesítettem Xavier Alvaro kívánságát: a lánykámból vámpírt teremtettem megint. Igaz, hogy hozzávágott egy elixírt, ezzel kigyógyítva végleg a vérfarkas-átokból, és nem ivott a véréből… de na, valamit valamiért.
» A 37. hét 6. napján megint jött egy betörő hozzájuk, mert vettem egy új tévét. Hurrá. Viszont itt már a hölgyemény nem úszta meg annyival, hogy elverték a vámpírjaim: bezavartam a pincébe, és magára hagytam. Teljesen jól vagyok amúgy, de ezt nem hagyhattam már annyiban!
» Már harmadjára jött fel, hogy Xavier feleségül akarja venni a lánykámat. Lehet, hogy a végén mégis maradnak együtt?
» A 37. hét 7. napjára a lánykám már ismert 42 italspecialitást, ezzel elnyerte az Italtudor titulust. Az 55-ből nem is rossz. Megéri annyit piálni, látod XD.
» A 38. hét 3. napjára rájöttem, hogy a sztárság egy hülyeség a Sims 3-ban. A saját telkemen, a pincénkben robbantottam fel egy elromlott hifitornyot, mert jól jön majd később az a szerencsétlen limlom, de neeem, a tetű sajtónak le kellett úgy hoznia, hogy köztulajdont rongáltam. Ez egy barom!

A HIFIT ROBBANTOTTAM FEL A SAJÁT HÁZAMBAN, TE IDIÓTA!

» Amire rájöttem, hogy a normális munkát nehéz összeegyeztetni a sztársággal, a koktélok utáni hajszával, így valamelyikről le kell mondania lassan a lánykámnak. Az utóbbival úgyis hamarosan végez, de nagyon lassan jön az 5. csillagszint.
» A 38. hét 4. napján megint módosítottam a lánykám jellemvonásait a következőkre: kalandor, mázlista, könyvmoly, családközpontú, macskabolond. Innentől kezdve akár tényleg a megSimsesített énem is lehetne a lány, csak a mázlistát kellene szerencsétlenre kicserélni xD. Valamint az életcélját is visszaállítottam, hogy neveljen fel 5 gyereket a tinédzserkorig. Terveim szerint az öt pipa lesz, de hogy nem lesz mindegyik tinédzser, az is biztos. Nem, nem Xavier lesz az apa.
» A 38. hét 6. napjára megjött az első kívánság: szeretne a lánykám örökbe fogadni egy cicát. Rásandítottam itt az enyémre, hogy mennyire örülne neki, ha belekerülne a Simsbe, de csak aludt tovább.
» Ugyancsak a 38. hét 6. napján történt, hogy a lánykámat megkérték, igyon már egyet a Plazma 501-ben. Azon az estén, miután kikérte a hemoglobinkoktélt, elérte az ötödik csillagszintet, így elérte ezt a kis célt is, ami ugyan nem volt része a kihívásnak, de legalább olyan dolgokat tapasztaltam meg, amik eddig nem voltak érdekesek számomra. Bezzeg a vízimentői karrierjében csak a 6. szinten áll, és még van 10 hetünk Bridgeportban.

» Miközben elkezdtem egy Excel táblázatot készíteni, hol tart a lánykám, rájöttem, hogy az Egyetemi évek kiegészítővel lesz majd teljes a kihívás, úgyhogy ne aggódjatok, egyelőre a sorozat halad, hiszen még megannyi klassz dolog van hátra a lányka életéből.
» A 39. hét 6. napján a lánykám hozzálátott a hetedik könyvéhez, ami romantikus kategóriában készül, és Halhatatlan szerelem 2: A csoda ára néven fut majd.
» A vízimentő hetedik szintjén lehet demonstráltatni, milyen a szájon át történő lélegeztetés. Xavier szerintem imádta.

Az a fej mindent elárul, azt hiszem

Xavier és névrokon egész jól érezték magukat a tavaszi fesztiválon… úgy tűnik, Xavier megtalálta a neki való szakmát: alkalmazott a puszifülkében. Most nézzétek meg!

» A 39. hét 7. napjára kicsit felturbóztam a játékot néhány Store-os tartalommal, így több olyan dolog is szerepet kapott végre, amit már hiányoltam. Így került be a Tehénnövény, a kosárlabda palánk, a fritőz, a fagylaltgép, meg a mászófal. Úgyhogy az álomkecó ettől az alkalomtól kezdve a legnagyobb telekre kell, hogy kerüljön.
» A tökéletes kertből nem hiányozhatnak az alábbi nyalánkságok is, úgyhogy már előre látom, Névrokon nagyon jól ellesz később: eper, feketeszeder, kakaó, körte, málna, pekándió, szeder, őszibarack. De megkívántam már megint a málnát.
» Viszont ezek mind lelassították jelentősen a játékomat, úgyhogy szomorú búcsút intettem nekik – ideje lenne tényleg nagyobb ram-ot szereznem a gépembe, hogy gördülékenyebben fusson.
» A 40. hét 3. napjára olyan dolog történt, ami eddig csak a trailer videók alatt volt látható: akkora tömeg gyűlt össze a Multiplex mozi előtt, hogy csak lestem! Szinte az egész város ott volt, bár fogalmam sincs, mi történhetett. Így gondoltam egyet, Xavier elkezdett gitározni, de a többség éhen akart halni, vagy majdnem elájult az álmosságtól… lehet, hogy bug? Vagy miért szorultak ide ennyien?

Az ötcsillagos sztárok hakniznak, na.

Lotta Greaves megint feltűnt, így amíg Xavier mindenkit az ujjai köré csavart, a lánykám azonnal a nyomába eredt. Szinte ki merem jelenteni, hogy a következő kihívás főszereplőjének látom.

Végre sikerült utolérni! Amint eljött a hajnal, a lánykám rögtön zsebre is vágta a sírját. Nincs más hátra, mint kivárni a feltámasztó lehetőséget.

Sajnos a probléma fennállt, egyre többen ájultak el, vagy sikeresen elhagyták a helyszínt, hogy lebontottam az egész telket, ahogy van. Nem lehet zenészként élni Bridgeportban, sajnálom.

A lánykámat Xavier elkísérte a tengerpartra, így mialatt az asszony dolgozott, ő azt tette, amihez ért: mutogatta a csudálatos testét.

» Utált dolog a sztárságban, part 2: a rossz hírnévkeltés. Komolyan mondom, csak költözzünk el innen… úgy lekapcsolom ezt a vackot, mint annak a rendje!

Folytatása következik!


Alább tudsz üzenetet hagyni.