Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/10/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Hy darlings! ♥ \m/

Mivel még javában tombol az ősz (hallelujah), nincs is jobb módja annak, minthogy írjak erről a csodálatos évszakról, mint egy tag. Sok taggel találkoztam már, amik kimondottan erről szólnak, viszont ha jól emlékszem, ilyen jellegű kérdések nem szerepeltek benne, mint Emma oldalán. A jogok az övéi, én pedig szépen csendben megosztom veletek most a kérdéseire a válaszaimat.

1. Kedvenc dolog az őszben?
A zöld átváltását. Hogy nem csak nyár-tél létezik, hanem mégha csak pár hétre is, de létezik az ősz. Szeretek ilyenkor leveleket rugdosni, vagy dobálni, vagy csak átlépkedni felettük. Persze, a Halloween-i kiegészítők sem maradhatnak ki ebből. Nemsokára úgyis megérkeznek a leveleim, amit rendeltem, így végre az ablakom is ezt az évszakot fogja hirdetni.

2. Kedvenc őszi italod?
Minden, ami alma és/vagy fahéj.

3. Milyen ízesítésű a kedvenc teád?
Itt is az almás-fahéjas, az ami mindent visz, de igazából mindegyik jó, amihez passzol a fahéj.

4. Kedvenc gyertyád, illatod?
Vaníliát nagyon szeretem, de persze, van almás-fahéjas is. Túl sok az almás-fahéjas tény az életemben? *gondolkodik erősen*

5. Kedvenc rúzs?
Nem használok igazából rúzst, legalábbis az őszre nem. Általában rózsaszínt használok, bár van egy egészen mélylila rúzsom, amit ugyan munkában nem hordhatok, de azt mindenképpen azért vettem, hogy használjam. Bár lehet, hogy ideje meglepnem magam egy hétköznap hordható változattal is.

6. Kedvenc hidratáló termék?
Sokáig sima Niveát használtam, de most ráálltam az Isana shea és kaakóvajas testápolójára, és csodák csodájára, ettől az amúgy száraz bőröm is jól érzi magát, nem kell külön arckrémet használom. De talán itt az ideje keresni arckrémes változatot is belőle.

7. Milyen színeket használsz a szemeiden?
Nem szoktam túlságosan kifesteni a szememet, mert feketén kívül nincs más, de hónapok óta szeretnék egy olyan sminkpalettát, ami kicsit feldobja az amúgy totál minimalista megjelenésemet. Főleg melegebb árnyalatokra gondolok.

8. Kedvenc zene amit ősszel hallgatsz?
Mindig van mit hallgatnom, nem kötöm ezt évszakhoz. Bár ez az album elég gyakori, ha utazom, vagy csak itthon tengődök.

9. Kedvenc film és sorozat amit ilyenkor nézel?
Minden, ami ijesztő, de határozottan Walking Dead párti vagyok ilyenkor. Legalábbis, amíg még fut.

10. Kedvenc könyv amit ősszel szeretsz olvasni?
Nem kötöm az évszakhoz az olvasást.

11. Kedvenc őszi viselet?
Még mindig keresek egy fekete-vörös kockás inget, ha már fekete-fehér létezik. Van már bőrdzsekim, így az is jó. Farmer az vagy kék, vagy fekete, és kis könnyű csizma, ami még nem téli, így kényelmesen élek. Viszont már előszeretettel hordok atlétát és macskanadrágot a ruháim alá, mert könnyen megfázós típus vagyok, és nem szívesen tengetném a napjaimat lázasan fetrengve.

12. Kedvenc őszi étel?
Apple pie is life!

13. Kedvenc helyed ilyenkor?
Otthon szeretek lenni, mert nem kell semmit sem csinálnom, mint bebújni egy pokróc alá, teát szürcsölgetni, hallgatni a Filthy Notes-ot, és lekötni magam.

14. Szereted a sütőtököt?
Enni nem, bár egyszer faragtam már, még kamaszkoromban. Mondjuk, dekorációban nagyon szeretem, főleg ha Jack-o-Lantern.

15. Ha meghívnának egy Halloween-buliba minek öltöznél?
Mostani helyzetemből kiindulva zombinak, mivel még mindig nem érzem magam teljesen jól, de van egy tökéletes összeállításom egy vagány vámpírnak, így az lennék.

16. Mivel töltődsz fel ilyenkor?
Szabadnappal, mikor nem rohanok sehova. Van időm reggel kávét inni, rendesen én-napot tartok: ápolom a bőröm (jobban, mint egy rohanós hétköznapon), ellazulok egy könyvvel a kádban, vagy csak fekszek az ágyon, és relaxálok.

17. Kedvenc őszi kiegészítőd?
Sálakat szeretek hordani ilyenkor, meg bármit, aminek kicsit is köze van az évszakhoz. Ideje lenne egy sima burgundi színű pulcsit elővadásznom.

18. Kedvenc őszi gyümölcs?
Alma.

19. Kedvenc őszi édesség/sütemény?
Almás pite, gesztenyepüré. Mi van még ilyenkor?

20. Kedvenc őszi hónapod?
Október, mert olyankor robban be igazán az évszak, és azért is, mert ebben a hónapban van a szülinapom, folytatódik a Walking Dead, és több a zártkörű rendezvény, mint a szabadtéri. Ami jobb, mert nem kell azon aggódnom, hogy elázom vagy megfázok.

+1. Mi a kedvenc őszi színed?
Lila az összes árnyalatával együtt.


Alább tudsz üzenetet hagyni.