Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/10/10
Írta: Amy | Hozzászólások: 1 | Kategóriák: SiteNews

Hy darlings! ♥ \m/

Most egy különleges, de már nagyon régóta esedékes kezdeményezést szeretnék nektek bemutatni, amit mindenkinek szeretnék a figyelmébe ajánlani, aki úgy érzi, hogy a blogja kitűnik a többi közül.

A blogzaholic Ninaa fejéből pattant ki, hozzá pedig Eszter és Andi is társultak. A blogjuk célja összegyűjteni minden aktív bloggert, tökmindegy, milyen felületről, milyen témában, és egy olyan közösséget összekovácsolni, ami külföldön még mindig működik (!!!), és nálunk is simán vissza lehetne hozni ezt a remek szokást.

Tudjátok rólam, hogy évek óta kampányolok amellett, hogy ne hagyjuk elveszni a bloggereket, mikor sokan olyan jelenségek (jó értelemben) az interneten, hogy hiányoznak. Nekem is van legalább 2-3 ilyen személy, akik már egy ideje abbahagyták a blogolást, pedig nagyon érdekes cikkeik voltak, és nem féltek az érzéseikről írni.

Én minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a lányok munkája ne legyen hiábavaló. Nagyon szeretek mai napig blogokat olvasni, szeretek barátkozni is a bloggerekkel, és ha ehhez az kell, hogy legyen valaki első, és viszi a fáklyát, akkor itt vagyok én. Lányok, ne féljetek, rám számíthattok! :*


Hagyj kommentet!
október 10 2019

Köszönöm, hogy Te is írtál az oldalról, a közösségépítésről bejegyzést.
Próbálkoztak már ezzel, de sajnos hamar füstbe ment,ömindent megteszek, hogy a #blogzaholic-kal ne ez történjen 🙂

Mégehyszer köszönöm és puszi ♥

Alább tudsz üzenetet hagyni.